Maggie är med barn ❥

I går kväll hade jag bästa Maggie hemma på tacos och idolmys och vi pratade såklart typ BARA OM ATT HON ÄR GRAVID!!! Så himla magiskt, gulligt och fint! Är så himla glad för hennes skull! Vi pratade även om ”hur hon skulle gå ut med det” och någon timme efter hon åkt från mig fick jag ett sms om att hon hade publicerat ett inlägg på bloggen. Jag gick in och läste direkt och blev så himla glad av att läsa det. Så himla fint! Så glad för hennes skull!
Maggie och jag lärde ju känna varann mer på riktigt när vi var i Costa Rica tillsammas. Där vi hade en magisk tid!
Hon är galet rolig, härlig och jag blir alltid glad av att vara med henne! Hon kommer bli en magisk mamma!
Jag fick reda på att hon var gravid för några veckor sen och på den här lunchen som vi hade på drömkontoret var det typ de enda vi pratade om. Det är ju såååå spännande!!
Stort grattis finaste Maggie och Jacob! All lycka till er!

 ❥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vilka fantastiskt fina bilder! Älskar dem!
  Har du något mer inlägg där du berättar om din och Maggies resa ihop? Skulle va så intressant att läsa 🙂

  isabelle 2017-09-14 19:50:50 http://bellspower.se
  Svara
 • Världens finaste Jossan <3

  Margaux 2016-10-29 13:11:24 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!