Mina drömkontor ★

I dag jobbade jag hela dagen från mitt gamla kontor, alltså Nyheter24-gruppen där jag satt och jobbade med Modette. Jag jobbar ju fortfarande där fast på frilansbasis och driver två stora projekt som jag snart kan dela med mig av till er! Så peppad!
Och det var en sån himla bra dag. Jag fick så mycket energi av att komma dit i morse, hälsa på alla, snickesnacka i repan och hälsa på Modette-tjejerna. Så himla härligt gäng där och jag tror jag ska sitta där lite mer i veckorna. Jobbade på riktigt bra och snart kommer mina projekt kräva att jag är där mer och mer också.
Så glad över att jag har lyxen att kunna omge mig med alla grymma människor det här kontoret några dagar i veckan….
För att sen jobba hemifrån i lugn och ro där jag kan köra på och få massa gjort!

Och får vara på DRÖMKONTORET tillsammans med Vanja och skapa magiska saker tillsammas!!
Helt fantastiskt att jag lyckats skapa den möjligheten för mig själv. För den passar mig så himla bra. Jag mår inte bra av att sitta vid samma skrivbord, hela dagarna, alla dagar i veckan. Och tänk att detta faktiskt är min vardag nu. Så jäkla magiskt! Så stolt över mig själv att jag är här efter att det har varit min dröm i flera år. 
I can and I will.
You can and u will?!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Var är den fina byxdressen ifrån, Josefin? den är underbar! <3

  Julia 2016-11-03 23:04:56 http://None
  Svara
 • Älskar din outfit med hängselbyxor, skin boots och en stickad tröja! #LOVEEE

  Tindra 2016-11-03 20:09:34 http://tindrastolt.blogg.se
  Svara
 • Vart kommer mattan från? Skit snygg!

  Caroliné 2016-11-02 22:19:13 http://None
  Svara
 • heeej!! måste bara säga att vilken fin ny header du har, helt underbar. och så fint inlägg, underbart att du drivs så bra på dina kontor

  m 2016-11-02 14:18:33 http://None
  Svara
 • Heja heja! Fan va kul att det går så fint för dig, man blir så inspirerad 🙂
  En fråga! Är det en kalender jag skymtar på nästsista bilden? Var har du köpt den? Skulle själv vilja hitta en fin inför nya året som nästan är runt hörnet! TACK!

  Karro 2016-11-02 11:38:26 http://None
  Svara
 • Hej Jossan!
  Jag måste bara kika in här och tala om hur mycket jag uppskattar alla dina kanaler och allt du gör. Det är så roligt att du fokuserar på så mycket roligheter med podd, youtube, in my mind och din blogg som du kan dela med dig av. Du bara sprudlar och din energi smittar verkligen av sig. Du är en person som jag (och jag kan säkerligen prata för fleeeeera andra därute också) ser upp till och peppas SÅ MYCKET AV! Din genuina person, att du delar med dig av både ups and downs i ditt liv, att du är ärlig, säger vad du tycker, tar upp allt mellan happy life och svårare saker som också involverar din uppväxt och det du kämpar med idag är SÅ NYTTIGT för mig (och så många andra). Jag känner igen mig så så många saker du säger även om du är ett par år äldre än mig och har några års försprång i livet. Sociala medier behöver fler personer som dig. Jag vill verkligen att du ska veta att det du delar med dig av gör så mycket skillnad! Jag älskade att lyssna på ditt "in my mind" och ärligheten i dig är helt fantastisk. Det inspirerar så mycket och jag blir alltid så peppad och känner att man KAN göra det man vill och att drömmar inte bara ska vara drömmar. Du är så und, driftig och genuin! Så ett stort fet tack för att du är den du är Jossan! <3

  Johanna 2016-11-02 08:37:26 http://None
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   MEN ALLTSÅ JOHANNA!! <3 <3 <3 TACK för din kommentar, den gör mig så glad! Det är därför jag gör allt jag håller på med, för att inspirera!! Bättre start på dagen kunde jag inte få!! Stor kram och ha en magisk dag!!

   Josefin Dahlberg 2016-11-04 08:06:08 http://josefindahlberg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!