No Hate ❥

God morgon bästa ni! I dag är det 4:de november och det betyder att det är ”No Hate Dagen”. En dag som mitt jobb Nyheter24-gruppen har siftat som jag är otroligt stolt över då det här är ett galet viktigt ämne. Det handlar nämligen om att vi ska stoppa hatet på nätet och den här dagen är en symbolisk dag där vi sprider extra mycket kärlek på nätet. 
I går hade vi en gala ”årets nätängel” där ett fint pris delades ut och alla gäster var enade om att nu får det vara nog, vi måste få slut på allt hat. 
Jag har haft tur. När jag loggar in på min blogg möts jag av fina och kärleksfulla kommentarer men så ser det inte ut för alla. Och det är fruktansvärt vad vissa personer kan sitta och skriva bakom sina skärmar. Därför är denna dag viktigt och därför vill jag att ni hjälper mig att sprida ordet genom att lägga upp bilder på sociela medier och märka med #NoHateSe ❥
Tillsammans kan vi göra skillnad!
I dag hänger min bloggportal Blogg.se i Sergelgången (under NK) för att sprida kärlek och för att låta alla bloggare och läsare att träffas IRL och umgås. Så himla fint! Jag sitter fast i jobb hela dagen men ska försöka hinna dit en stund i alla fall. De är på plats mellan 11-15, så vi kanske ses där!!
Nu sprider vi kärlek!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart kan man hitta ditt superfina rosa set som du har på bilden? Kram

  Matilda 2016-11-04 21:01:32 http://None
  Svara
 • Försöker att ta mig ur ett misshandelförhållande genom att skriva om det på mitt blogg. Vill bara ’slänga in’ det på nätet. Hoppas nån hör och kommer med bra råd. Det gör så mycket att bara kunna berätta om det.

  Vill bara säga att din och Vanjas podcast hjälper myyyycket! tack att ni finns! puss 🙂

  D 2016-11-04 12:12:44 http://inmywalls.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!