Tävlingen avslutad ★

I samarbete med Glossybox

Bästa ni! Just nu har jag en helt fantastisk tävling tillsammans med Glossybox där vi ska uppfylla en av era drömmar. Månadens box heter ”The Bold Box” och har en galet snygg design som är gjord av Anna Andersson aka Little Kajsa. Och den står för att du ska våga vara dig själv, att du ska våga berätta vad just du drömmer om och hur Glossybox kan hjälpa dig att nå dit.

Ni vet ju att jag förespråkar ”Dream big” och att jag tycker att alla är värda att få uppleva sin dröm. Därför tycker jag den här tävlingen är helt magisk! Att vi tillsammans kan göra så att någon av era drömmar blir till verklighet! Tävlingen pågår fram till till 7 november. 
Tävlingen går ut på att du i en kommentar berättar vad du drömmer om så kommer jag tillsammans med Glossybox att välja en vinnare som Glossybox kommer hjälpa att uppfylla sin dröm. Det kan vara att börja plugga, åka på den där resan eller starta sitt eget företag! 

Jag är galet taggad på den här tävlingen. Kom igen och ta chansen nu!! Jag vill veta era drömmar! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
449kommentarer
 • Vem vann?❤️

  Elin 2016-12-03 10:32:38 http://None
  Svara
 • Drömmer om att kunna leva på mitt företag. Hoppar runt mellan olika extrajobb och trivs inte alls med min vardag. Försöker att få ihop de få pusselbitar som redan finns men det är tufft. Att få vägledning, rådgivning och coachning samt ekonomisk och strategisk hjälp med marknadsföring skulle vara en nystart för mig och företaget!

  Elin 2016-11-07 23:41:28 http://elinceciliaelvira.se
  Svara
 • Hej Josefin och Glossybox! Min största dröm är att våga säga upp mig från det jobbet som jag har nu som jag bara "nöjer mig med" för att kosta på mig en indredningskurs för att kunna uppfylla min stora dröm om att bli inredare. Finns inget som ger mig mer energi och pepp i kroppen än att tänka på att jag en dag kanske står där med ett eget företag som arbetar med inredning så att jag en dag kan uppfylla en annan ung tjej/killes dröm om att jobba med möbler, färger, växter och människors visioner. Men först skulle jag vilja uppnå min egen dröm 😉 en kickstart av er vore precis det jag behövde för att våga ta nästa steg mot min dröm. Tack för att ni ger någon av oss chansen till det här!!

  Elin 2016-11-07 23:29:24 http://None
  Svara
 • Jag vill ge tillbaka till den starkaste kvinnan jag vet om, min käre mor. Jag vill att hon ska få en riktigt fin present som jag vet att hon aldrig någonsin skulle glömma! Så jag behöver lite hjälp på vägen…

  Såhär ligger det till; flertalet gånger (det vill säga typ minst 3 gånger) så har min tanke varit att jag, tillsammans med min mor skall gå ut i storstan (Stockholm) & äta en brakmiddag för att sedan få svänga våra lurviga samt få uppleva Jill Johnsson’s fantastiska stämma! Den där Jill är alltså min mor’s favourite of all Times och det känns så fruktansvärt jävla illa i hjärtat att VARENDA gång (jag upprepar: minst 3 gånger) det blivit planerat, så har det liksom gått i krasch… 1 gången: Jag hann inte få tag på biljetter i tid. 2 gången: biljetterna var slutsålda. Den 3 gången: Min käre mor jobbade kväll vilket resulterade i att vi missade Jill, igen…

  Det skulle vara så oerhört fint att få se min mamma bli överraskad med att det nu faktiskt kommer att hända på riktigt, det blir liksom 4 gången gillt! Det skulle förmodligen bli en av hennes härligaste upplevelser & min med pga älskar att se min mamma, min bästa vän lycklig! Så det, Jossan & Glossybox – är min dröm just nu!

  Madeleine 2016-11-07 23:27:36 http://None
  Svara
 • En utav alla mina drömmar, som också är en utav de viktigaste är; Jag vill börja föreläsa!
  Jag vill få hjälpmedel till att kunna stå där på scenen inför 1-1000 människor och prata om varför vi ska säga "Ja" till livet. Hur vi vågar drömma stort för att ta sig fram igenom helveten vi upplevt. Hur man ska våga tro på sig själv trotts obefintlig självkänsla. Att vikten av vänlighet till våra medmänniskor kan vara avgörande i de mest sköra fallen. Att träning är livets lyckopiller. Jag vill dela med mig av min historia för att kunna inspirera och ge hopp till allt från ungdomar till vuxna & visa världen att det går att ta sig upp från livets botten. Fler än en gång. Att också kunna få världen att vara pastellrosa och härlig trotts försök av livets missfärgningar, så kan man välja att se livet från ett positivt och starkt sätt. Det handlar om att ’Be Strong’.

  Jamie 2016-11-07 23:00:42 http://www.jamie.itgirls.se
  Svara
 • Jag har precis dragit igång en webshop med inredning och egendesignade produkter efter 5 år av längtan och drömmande. En dag fick jag nog och tog tag i det. Kör bara kör! Nu är jag igång och har precis börjat köpa på mig ett litet lager. Allt sker i mitt källarförråd. Bland spindlar, permanent damm och med taskig belysning har jag försökt skapa en inspirerande miljö eftersom jag spenderar flera timmar där varje kväll efter mitt "dagjobb". Jag älskar att vara bland mina varor och ryser av välbehag när kunder och bekanta vill ha tips på produkter jag tror de skulle gilla men min arbetsmiljö är allt annat än praktiskt.

  Jag tror stenhårt att E-handel är framtiden men det personliga mötet är något som är viktigt för mig. Min dröm är att ha en lagerlokal med ett showroom där jag kan både jobba administrativt, packa ordrar och möta kunder. En inspirerande plats där jag kan jobba mot något ännu större.

  Johanna K 2016-11-07 22:33:31 http://None
  Svara
 • Bröllp! Jag drömmer om ett bröllop, utomlands. Om livet hade fungerat enligt plan hade jag och min fästmö redan varit gifta i några år. Dessvärre fungerar livet sällan så, som planerat, min underbara flickvän blev sjuk och bröllopet ställdes in två månader innan "I do". Drömmen om ett stugbröllop i skärgården har grusats och nu vill jag inget hellre än att få bli man och hustru på en strand med turkost vatten som bakgrund. Detta skulle vara enormt ❤

  Joakim 2016-11-07 22:20:39 http://None
  Svara
 • Jag har en dröm ✨ jag har barnasinnet kvar och jag älskar att busa & leka & pyssla och göra livet så roligt det går. Min dröm är att få uppleva Disneys värld ✨ med familjen. Att få gå omkring i denna fantasivärld och drömma mig bort och ha så där löjligt kul med familjen och få uppleva det tillsammans skulle vara helt magiskt ✨??

  Anna 2016-11-07 22:15:02 http://ettnyttliv.com
  Svara
 • Jag jobbar som sjuksköterska inom beroendevård inom landstinget, men klurar på att starta eget inom området. För att få inspiration till det, eller till att försöka förbättra den landstingsdrivna beroendevården (har kämpat mig till en magisterexamen i projektledning utöver sjukskötandet) skulle jag vilja åka till The Sanctuary i Byron Bay i Australien för att se hur de arbetar. Det är ett av de högst rankande rehabiliteringscentren i världen, där man arbetar holistiskt och helt individuellt med patienterna. Byron Bay i sig är helt magiskt, så jag skulle passa på att yoga lite och lära mig surfa under resan också. En annan dröm inom området är att utbilda mig inom KBT, men som småbarnsmorsa med sjuksköterskelön är det inte ekonomiskt möjligt. Något av dessa två grejer (eller båda, vilken dröm!) skulle vara helt fantastiskt. Både för egen vinning och för att kunna hjälpa andra. Jag är både bold och strong, men jag behöver lite hjälp på traven för att komma vidare.

  Zara Svensson Birath 2016-11-07 22:14:35 http://None
  Svara
 • Jag har 2 drömmar,
  Första är att ta körkort och därigenom faktiskt kunna få en fast tjänst.
  Alla jobb man söker kräver körkort och man behöver ett jobb för att kunna ta körkort..logiskt? Ja ganska.. Enkelt? Inte ett dugg..

  Andra drömmen är att få komma till newyork, drömmarnas stad och bara få leva i några dagar, bara njuta och uppleva fantastiska saker

  Freja 2016-11-07 21:38:56 http://Afatgirlsjourney.Blogg.Se
  Svara
 • Kort och gott! Drömmer om att åka till USA med frugan, Miami. Vi skulle gärna vilja hoppa på ett x-ningsfartyg men vi har inte råd att åka,

  Hans E M 2016-11-07 21:22:33 http://None
  Svara
 • Alla som känner mig vet att jag haft en stor dröm som hängt med mig enda sedan jag var runt 10 år, redan då galen i mode och fast bestämd om att det var med just mode jag skulle jobba med i framtiden, nämligen att åka till drömmarnas stad: New York för att strosa i staden, shoppa och för att gå på deras Fashion Week. Drömmen har hängt med mig och nu 13 år senare har jag fortfarande inte uppfyllt min drömresa – men däremot är jag en kandidat inom textil och mode samt ytterligare en utbildning, på god väg att nå mina karriärmål. Det kan låta banalt att drömma stort om en specifik stad, en resa är något många bara är ett knapptryck på datorn bort, men min verklighet ser inte ut så och därför är fortfarande en resa till New York min största morot här i livet. Ärligt talat, vet jag inte hur jag skulle reagera ifall jag fått en biljett till NY. En sak är säker, det hade varit ren och skär glädje och alla känslorna på en och samma gång!

  Josefin 2016-11-07 20:03:23 http://None
  Svara
 • Åh vilken möjlighet! Min största dröm just nu skulle vara en resa såsom många andra. Kanske tråkig dröm, men för mig så skulle det betyda otroligt mycket ! Jag skulle nämligen vilja resa till först Maldiverna en vecka, och sedan en stor stad (typ newyork) för den perfekta blandningen! Jag skulle vilja ta med mig en kompis som betyder otroligt mycket för mig , som jag dock inte träffar ofta alls.. Jag skulle även vilja att min mamma följer med och min fina kompis mamma. Skulle garanterat bli dom bästa veckorna i mitt liv!<3

  Ronja 2016-11-07 18:12:34 http://None
  Svara
 • Jag har många drömmar, bland annat vill jag plugga på college i USA, jag vill resa Asien och jag vill tävla i OS i den idrotten jag utövar (är men i landslaget där). Men för att nå dessa drömmar måste jag bli av med mina tvångshandlingar och tvångstankar, som är baserade på bakterieskräck… Detta hindrar mig i min vardag, det hindrar mig från att gå och träna min sport och det hindrar mig från att bete mig normalt både hemma och på andra platser, och på så sätt hindrar det mig också från att nå mina stora drömmar. Därför hoppas jag kunna få hjälp och coaching till ett tvångsfritt liv, för den hjälpen jag fått hittills har inte riktigt hjälpt, då de inte verkar förstå mig…

  Mathilda 2016-11-07 17:37:47 http://None
  Svara
 • Hej Josefin & GlossyBox!
  Vad härligt att läsa allas drömmar här i kommentarsfältet.

  För snart ett år sedan startade jag eget företag och har nu jobbat som privat praktiserande fysioterapeut med ett härligt gäng. Detta har under flera år krävt att jag har utbildat mig ständigt vid sidan om mitt heltidsjobb. Detta år har inte varit något undantag. Mina arbetsdagar har börjat klo 8 och slutat kring klo 19 och efter det har jag satt ner mig med näsan i böckerna iom mina vidareutbildningar. Helgerna har även varit fyllda med studier och kursdagar. Ja ni förstår, inte mycket ledig tid. Men att få jobba på denna arbetsplats har varit min dröm enda sedan barn, så det är lätt värt det ändå.

  Så över till en av mina drömmar… Jag, som många andra, älskar att resa och känner mig som mest levande då jag är ute i världen och andas nya impulser och intryck. Jag mår helt enkelt som bäst då jag har en resa inplanerad.
  Det senaste året har jag inte haft möjlighet att resa iom att jag inte tjänar in semesterdagar som privatföretagare. Dessutom har största delen av mina inkomster gått till finansiering av kurser och utbildning för att kunna erbjuda kvalitativ fysioterapi till mina kunder.
  Som ni säkert anar, så drömmer jag om att få resa igen. Jag drömmer om olika destinationer. Både New York och västkusten av USA ligger högt upp på min lista, så även Japan under körsbärsblomningen som jag så länge önskat se. Jag drömmer även om långa, vita sandstränder med turkost vatten. Kanske en bungalow precis vid eller på vattnet där till. Dubai, Thailand, Bora Bora, — ja, anywhere will do <3

  Härligt att ni vill hjälpa att uppfylla någons dröm.

  Kram,
  Silje

  Silje 2016-11-07 16:53:12 http://nouw.com/siljewerner/
  Svara
 • Då sjuksköterska sambon börja studera direkt efter gymnasiet har han aldrig hunnit med ett riktigt äventyr, en man med mycket moral och ständigt många bestyr!
  Så innan vi stadgar oss helt med de tre V’Na – villa, Volvo och vabba,
  vill jag världen till oss först grabba!
  Vi träffades på en kampsportklubb och tro mig det var inte kärlek vid första kastet och inte ens det andra,
  men plötsligt började vi prata om sopsortering och där i en svettig illaluktande Dojo klädda i GI fann vi varandra.
  Trots att min dröm redan har besannas att träffa kärleken i mitt liv,
  Vill jag nu besanna hans dröm genom att försöka använda mig av verb, substantiv och adjektiv!
  En resa runt världens alla hörn,
  Besöka Tokyo, Queensland, Brasilien, Kalifornien och varför inte Tjörn?
  Men med en studentbudget och en sjuksköterska lön skulle vi behöva en liten penning.
  Så jag i julklapp kan ge han världens bästa julklapp och se glädjen i hans ögon med spänning.
  För jag älskar honom så trots att han har tomat i kylen och vill tvätta underkläder var för sig och är en smula bossy.
  Så älskar jag Mathias då han förgyller min värld med kärlek och skratt och får mig känna mig vacker och så Glossy!

  Mia 2016-11-07 16:21:29 http://None
  Svara
 • WOW! Vilken grym tävling. Har suttit länge och funderat ang alla dess tänk om scenarion. Tänk om, det inte fanns några gränser eller bekymmer vad skulle jag egentligen vilja göra? Då insåg jag att det var läkarprogrammet. I fall jag hade en ande i flaskan och bara fick önska mig en enda sak då vore det att komma in på läkarprogrammet. Har alltid älskat biologi och varit fascinerad kring vilket under det är att vår kropp fungerar så som den gör. Så att bli antagen till läkarprogrammet skulle vara helt magisk.

  Sandra 2016-11-07 16:10:21 http://None
  Svara
 • Jag har många drömmar och försöker alltid att uppfylla dem, det var därför jag flyttade till Japan! Men nu har jag precis flyttat tillbaka till Sverige efter att ha bott i Japan i 3år. Jag studerade där till hår & makeupartist men kunde tyvärr inte gå klart den utbildningen på grund av för höga omkostnader, det är ju tyvärr omänskligt dyrt att studera till hår & makeupartist i Japan.
  Min största dröm just nu är att få möjligheten att plugga klart till hår & makeupartist.

  MillaAleksandra 2016-11-07 15:07:08 http://nouw.com/millaaleksandra
  Svara
 • Min dröm är att en dag öppna ett barnhem. Just nu pluggar jag business på Copenhagen Business School och drömmer om att kunna dra in pengar från mina egna affärsprojekt in i detta barnhemmet. När jag bodde i Syd Afrika så gjorde jag volontär arbete på barnhem där, och kände verkligen av stressen som ägarna upplevde i det att de inte visste om de kunde klara sig i slutet av månaden. Mycket av deras fokus behövde gå till att få sponsorer med i projekten. Vilket är underbart! Men min dröm är att ha ett barnhem, minus stressen av att försöka samla ihop sponsorer, men att istället försörja det helt själv genom egna affärsprojekt. Då kan man ägna mer av sin tid åt barnen, och fokusera på att ge dom en miljö som dom är bekväma och trivs bra i. Det är vad jag drömmer om och jobbar åt!

  Hannah Ekberg 2016-11-07 13:55:58 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att bli makeup artist! Jag har drömt som de sen jag var liten ?

  Zanna stenvall 2016-11-07 13:34:16 http://None
  Svara
 • Min dröm är att utbilda mig till inredare och homestagingkonsult! Efter några år på konstskola och diverse design kurser på universitet har jag äntligen kommit fram till vad jag vill satsa på! Det enda som står i vägen just nu är att utbildningen kostar pengar och efter några år med studielån så finns det inget överflöd av dem. Jag jobbar just nu på ett jobb som jag inte trivs till 100 % på så att jag tillslut kan finansiera min dröm. Så lite hjälp på traven vore ju helt fantastiskt! Tack för en grym och inspirerande blogg och pod! Kram

  Maria 2016-11-07 13:26:23 http://None
  Svara
 • Jag behöver nytt kontorsmaterial till företaget! En dator, skrivare och vanliga skrivbordsartiklar. Varje gång jag sitter med bokföring och fakturor blir jag GALEN! Inget är komplett och datorn fuckar ur hela tiden, något som borde ta mig några timmar tar flera dagar eftersom att det saknas prylar, möjlighet att skriva ut eller annat krångel. Prylarna går under epitetet "lyx" i mitt nystartade företag.. Det vore en DRÖM att få en nystart i form av materiell lycka för att kunna hålla ordning och redo på all administration <3

  Karin 2016-11-07 12:59:46 http://None
  Svara
 • Jag har fått den fysiska butiken i rullning, nu är det dags för e-handel. Jag behöver ett smart kassasystem som håller ordning på produkter i både den fysiska butiken- & i webbshoppen. För att satsa behöver jag också låta alla produkter fotas- & beskrivas i shoppen. Hela fadderuttan blir förstås kostsam, men helt nödvändig för att få mitt företag att leva i längden. Här finns det också FINFIN möjlighet för er att synas, eller nämnas i och med lanseringen….. Ni gjorde det möjligt för mitt företag att överleva, grymt bra PR.

  Det vore en galet bra möjlighet för att få min dröm att bli verklighet -att kunna leva på det som jag tycker är så viktigt!

  Heja-heja!!

  Karin 2016-11-07 12:54:59 http://None
  Svara
 • Men hjälp vilken fantastisk tävling!

  Jag drömmer om en resa med min sambo och vår fina 2.5-åring, som kom till världen efter flera års längtande!

  Det stora kruxet med "resan" är, inte bara att vi inte har råd att köpa den, utan att jag behöver avlöna en person i min butik medan jag är borta. Den kombon är omöjlig att lösa, som nystartad.

  Jag följde magpirret och startade den där eko-butiken, det har jag inte ångrat en sekund men OJ VAD underbart det vore att kunna ge tillbaka till min familj -det jag (ännu) inte kan ge dem. Framförallt i TID (som förstås bottnar i pengar). Vilken dröm att strosa, hålla hand, äta middagar och kasta oss i poolen med vår dotter utan en stressklump i magen över pengar <3 DRÖM DRÖM DRÖM, blir fasen tårögd av tanken <3

  Karin 2016-11-07 12:48:50 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om få in en bättre fot i sociala medier. För jag kommer aldrig kunna vara en människa som sitter på samma kontor och gör samma saker dag in och dag ut. Har alltid varit kreativ och älskat att ha många bollar i luften (ibland lite för många bollar). Jag har bloggar till och från i över 7år på olika portaler. Så min dröm är att kunna nå ut till fler läsare genom min blogg 🙂

  Petra 2016-11-07 11:56:21 http://www.devote.se/streetstylemouse
  Svara
 • Jag drömmer om att skriva en bok om mitt liv med och utan psykisk ohälsa.

  Jessica 2016-11-07 11:35:34 http://None
  Svara
 • Asså vilken underbar tävling och fantastisk möjlighet! Jag har för några månader sedan tagit studieledigt för att följa min dröm om att bli en offentlig inredningsarkitekt. Därför pluggar jag nu på en förberedande konstskola för att bygga upp en portfolio, göra arbetsprover och hålla på med det näst bästa jag vet: silver smycken. Det jag gör är att designa mindre kollektioner och tillverka de jag har tid till. Det har jag gjort i ca 3 år på fritiden och nu i skolan. Jag drömmer om att starta upp ett företag där jag kan sälja mina smycken via en egen hemsida med webbshop samt sälja via återförsäljare. I samband med detta så skulle jag även vilja hitta en silver smedja/ fabrik i Europa (som har bra arbetsvillkor för sina anställda) och som kan producera smyckena enligt skisserna. Detta hade varit underbart å sååå roligt!

  Daniela 2016-11-07 11:32:35 http://None
  Svara
 • Min dröm just nu är att få jobba inom marknadsföring och sociala medier. För många kanske det är lätt att uppfylla men för mig i min ålder känns det hur svårt som helst, speciellt när man alltid får höra att man är överkvalificerad eller att arbetsgivaren är rädd för att man snart ska skaffa barn. Vilken dröm kan vara bättre än att få chansen att jobba med det man verkligen vill för en gång skull i sitt liv.

  Tezzo 2016-11-07 11:27:12 http://tezzo.devote.se
  Svara
 • Jag drömmer om att få bryta tabun kring ätstörningar och att det uppdagas mer än vad det gör idag. Jag har själv lidit av ätstörningar i många år och det är så otroligt viktigt ämne att få upp tapeten, jag vill berätta min historia och inspirera andra! Allt går om man vill och man måste kämpa. Jag vill även framföra detta så att vården inom detta område kan bli till det bättre för att som idag lider av någon form av ätstörning. Jag vill helt enkelt hjälpa andra som är i samma sits som jag själv har varit, för det går! Men vården måste också ta sitt ansvar för att det blir bättre kring detta tabu belagda ämne. Jag vet att man behöver en axel att luta sig emot när det blåser stormiga vindar, någon som lyssnar. Som finns där för DIG. För att du ska klara av den resan som du har framför dig. Jag vill hjälpa och inspirera andra. Detta skulle betyda så otroligt mycket för mig. ??

  Izabella 2016-11-07 10:14:01 http://None
  Svara
 • Oj wow vilken fantastisk tävling! Min dröm är att få ta med mig mina tre syskon och deras familjer på en resa. Jag är minstingen i familjen och mina syskon har alltid tagit hand om mig och ställt upp för mig. Nu har jag även 4 underbara syskonbarn och jag känner att det är hög tid för mig att få skämma bort dem lite! Vad vore en bättre julklapp än en gemensam resa till något varmt och skönt ställe? 🙂

  Johanna M 2016-11-07 10:05:05 http://None
  Svara
 • Min dröm är att komma in på journalistikprogrammet. Min dröm är att kunna bidra med att bryta tabun för psykisk ohälsa med hjälp av att kunna informera om det, så ingen behöver leva med den i hemlighet eller känna skam. Jag vill även vara med att bidra till att minska tjuvjakten på tigrar och andra djurarter som är utrotningshotade. Jag drömmer även om att skriva en bok. Jag drömmer även om att få skriva filmrecensioner, då jag älskar film och har jobbat med det i flera år. Och detta fantastiska kit ni lottar ut skulle vara en fin motivation, som skulle kunna behandla kroppen medans jag själv behandlar min själ och försöker uppnå mina drömmar.
  Med varma hälsningar,
  Drömmaren Nathalie

  Nathalie Falk 2016-11-07 09:49:30 http://None
  Svara
 • Jag drömmer att kunna spela piano. Att kunna sätta mig vid pianot (som jag inte har) och spela ngt som låter ganska så fint. Jag ser mig själv sitta där och spela, blunda och njuta av allt klinkande. En av alla härliga drömmar jag har. Kram

  Sara Veteli 2016-11-07 09:02:48 http://None
  Svara
 • Jag har en KNASIG och ROLIG dröm om att öppna ett badhus där det är tillåtet att ta med sig sin hund. Jag älskar att bada och likaså gör min hund. Massor av kramar till er

  Emelie 2016-11-07 05:45:23 http://None
  Svara
 • hej Josefin! Amel här!

  Jätte härlig tävling!

  Har många drömmar, men den största av alla är att jobba heltid som fotograf.

  Jag har lagt drömmen på hyllan för jag vet att jag kommer aldrig ha råd att gå i skolan känns så himla tråkigt men sant är de, Jag flyttade upp till Stockholm för 8 år sen för att följa mina drömmar, jag har lyckas med en som va på listan,de tog mig 7 år men i did it.
  Men att ha råd till fotoskolan kan jag glömma just nu……

  Jag har ADHD och Hypotyreos som verkligen inte underlättar mitt arbetsliv, de gör livet svårt för mig jätte mycket!. Ända gången jag får sinnesro och kan vara mig själv utan att folk tycker de är nåt skumt med mig är när jag får styla och fota! ( De är min bubbla ,min safe plage ), jag typ hamnar i en zone i ett mörk rum och de är bara jag och jag kan andas, att vara kreativ är de bästa känslan och jag hoppas att jag kommer få mera möjligheter i framtiden.

  XOXO Amel

  Amel 2016-11-07 01:42:35 http://None
  Svara
 • Jossan och Glossybox!! För det första, tack för att ni lyssnar.
  Min dröm är att mina småsyskon ska växa upp och vara lika självsäkra som jag är idag. Och skriva, synas; göra skillnad.

  Jag har haft många många drömmar genom mitt snart sjuttonåriga liv. Vissa mer realistiska än andra. (Jag har exempelvis sedan länge gett upp min dröm om att gifta mig med en prins och bo i ett stort prinsess-slott.) Idag är min dröm att skriva. Skriva texter som gör skillnad. Texter som bygger självförtroende (hos tjejer framförallt), men även hos alla andra kön. Krossa normerna att tjejer inte ska vara tuffa. För vi är tuffa, som fan!! Och att mina småsyrror ska växa upp i en värld som är medveten om detta. Det är därför jag gav upp om min gamla, orealistiska dröm. För att i mina texter är prinsessan en vanlig tjej som helt enkelt plockat upp spegeln och därefter vetat exakt vem som kommer förändra världen en dag.

  Felicia 2016-11-06 23:59:39 http://None
  Svara
 • Jag har länge haft en stark önskan om att få åka på en så kallad meditationsresa, gärna till ett land med buddism som religion. En eller ett par månader i stillhet på buddistiskt vis i ett varmare klimat. En dröm vore att få leva med munkar och följa med i deras vardag, om det ens är möjligt?
  Min stora dröm är i vilket fall att få komma bort från all vardagsstress men samtidigt komma närmare mig själv genom meditation/mindfulness.

  Rebecka Rudhager 2016-11-06 23:56:22 http://rybban.blo.gg
  Svara
 • Min dröm är att ta min styvpappa med på fotbollsresa. Var vet jag inte riktigt. Han gillar Manchester United tror jag. Han är föredetta alldanskan spelare och är nu 63 år o världens bästa pappa. Han har alltid gjort allt för mig o jag vet det nog är det han faktiskt drömmer om.

  Ida 2016-11-06 23:54:44 http://None
  Svara
 • Min dröm är att kunna utbilda mig inom djurvård och djurskydds inspektör så jag kan jobba men min största passion i livet. .djur, vill kunna göra allt jag kan för att hjälpa/rädda djur. Så då jag skaffar min gård på landet en dag så kan jag även ta emot och vårda djur som behöver hjälp hemma.

  Vilken underbar tävling 🙂

  Susanna Örni 2016-11-06 23:46:24 http://None
  Svara
 • Hej Josefin ?

  Tack för en bra blogg som inspirerar på ett peppigt vis när en behöver det som mest.

  Vet du, drömmar kan verkligen förändras i livet hastigt. I våras var jag höggravid med min man sen sju år tillbaka. Ett efterlängtat barn som vi kämpat för och vi gick varje helg och kollade på hus och planerade för vår familjs framtid. Vi skulle vara föräldralediga tillsammans i Thailand, en dröm vi båda haft. När jag var i sjätte månaden kom min man hem från jobbet en dag och sa till mig att han inte trodde på vårt förhållande längre och att han ville vara fri att festa, resa med polare, bo själv och hitta sig själv och hålla på med sina hobbies. Hela min värld rasade och jag som bara ville boa och prata om vår bebis bröt ihop fullständigt. Stannade och kämpade för vårt äktenskap och ville göra allt för vår familj. Efter två månader och strax innan bebisen skulle komma så var jag till slut tvungen att lämna vårt hem då min barnmorska sa att nu får det vara nog då min man psykiskt misshandlade mig samt hängde på krogen hela helgena och var otrogen och fruktansvärt elak. Jag bröts ner fullständigt och allt blev svart. Fick flytta hem till mina föräldrar och var på botten.

  Nu har jag äntligen fått en lägenhet till mig och min son som är 5 månader och helt underbar. Trots en fruktansvärd sömnbrist och de mängder tårar de senaste månaderna kostat så älskar jag honom med hela mitt hjärta. Han är helt underbar och jag vill ge honom den bästa möjliga tillvaron.

  Så till saken så kan jag inte återvända till mitt jobb som jag har idag nu när jag är ensamstående mamma då jag arbetar som integrationscoach på ett boende för ensamkommande barn och vi jobbar långa pass och natt, helg, kväll och dag. Jag har ingen där jag bor som kan hjälpa mig med min son.

  Nu när jag mår lite bättre igen och är på benen har jag återigen börjat se ljust på framtiden och börjat drömma igen. Min dröm nu är att ha ett jobb som ger mig energi och som är lite friare så att min son inte kommer behöva vara 50h i veckan på förskola. Ett jobb där jag kan jobba en stund hemifrån på kvällen när han somnat så jag kan vara med honom mer. Jag sitter ju ändå själv varje kväll efter sju när han somnat. Jag har länge velat börja blogga då jag älskar att skriva, inredning, kläder, mode och att skapa diskussion och ventilera saker. Allt från ytliga saker till djupare tankar. När jag gick igenom min kris så sökte jag med ljus och lykta efter människor som varit med om liknande saker, svek och att bli lämnad i en sårbar situation. Tänkte att jag ville få tröst och hopp om att det går att bli glad igen. Tyckte inte jag hittade så mkt och skulle gärna vara den som finns där och kan ge hopp eller tröst till någon liknande i framtiden. Skriva om mitt liv upp igen och nu när jag ska bygga upp ett nytt liv för mig och min son. Ett forum för människor däribland ensamstående föräldrar att ventilera tankar och funderingar hade jag velat skapa genom att blogga. Jag vill inspirera och peppa andra samtidigt som jag vill vara tydlig med alla svårigheter i det verkliga livet. Detta drömmer jag om nu. Svårigheten är att jag inte är känd eller bra på marknadsföring så detta skulle jag behöva hjälp med för att uppnå min dröm.

  Ytterliggare en dröm jag har är att under min föräldraledighet få möjlighet att komma en månad till varmare breddgrader tillsammans med min son. Inte Thailand som var tanken från början med exmaken men spanien hade varit fantastiskt. Det är svårt med ekonomin som ensamstående bara men drömma kan jag.

  Tänk att bli bloggcoachad av dig Josefin! Vilken dröm. Känner att jag har massor att skriva om och dela med mig av men inte se rätta verktygen för att komma igång!

  All kärlek ?

  Frida 2016-11-06 23:36:37 http://None
  Svara
 • Jag har fortfarande samma dröm som jag hade när jag var 6 år gammal. Den har inte förminskats med åren, eller avdramatiserats på något sätt, den är fortfarande lite stark som när jag 6 år gammal, bestämde mig efter att ha tittat på breakfast at tiffanys med mamma, att jag vill bli skådespelare och bo i New York.

  Idag är jag 22 år gammal och drömmer fortfarande om att flytta till New York och bli skådespelare. Jag har ingen aning vad jag vill göra med mitt liv. Jag är likt många andra i min ålder påväg in i någon slags depression av ångest inför vad man ska göra härnäst. Jag är så vilsen. Det enda jag är 100 % säker på är mina skådespelardrömmar i New York. Men det är så långt bort. Det är så långt borta från min verklighet som det går att komma. Det är så långt ifrån min comfort zone att jag varje dag försöker infinna mig i att min dröm aldrig kommer att bli verklighet. Jag blir dock så ledsen när jag tänker så, för jag vill inte sitta i min gungstol när jag är 80 år och ångra att jag aldrig ens försökte. Jag bryr mig inte ens längre om att lyckas, det enda jag bryr mig om är att jag önskar jag någon gång iallfall vågat försöka. Det hade räckt mer än väl för mig.

  I flera år har jag velat fram och tillbaka om jag inte bara ska prova gå en skådespelarkurs på 1-2 månader i New York på filmskolan The New York Film Academy. Snacka om att slå två flugor i en smäll! Men jag drar mig alltid för, jag lägger alltid den planen på hyllan tillslut för det är alldeles för läskigt.

  Nu står jag inför samma val igen. Jag har kontaktat den svenska organisationen Blueberry som anordnar allt med ansökan till skolan, hjälp med boende etc. Jag har tom mailkontakt med en rådgivare. Hennes senaste mail lyder "har du bestämt dig hur du vill göra?" Jag vet inte vad jag ska svara. Det är så mycket pengar, det är så fruktansvärt läskigt och etc etc etc.

  Jag önskar bara någon puttar ner mig från min trygga klippa, tar mig i handen och säger "kom Linda så skall vi nå din dröm, iallfall åtminstone försöka"

  Linda 2016-11-06 23:14:26 http://lindannelie.blogg.se
  Svara
 • Underbar tävling! Jag är en drömmare och har alltid varit. Levt i framtiden men det hade varit skönt att börja leva i nuet och bli lycklig, tiden går så varför tar man inte tag i det som gör en olycklig…? Mitt stora mål i livet var att flytta till något eget där jag kunde få ro. Hade verkligen velat få hjälp med att göra lägenheten till en mysig plats att komma hem till (efter en stressig dag på jobbet), jag lyckas inte få ihop det på egen hand. Skulle bli så överlycklig! PUSS&KRAM

  Emelie 2016-11-06 22:44:08 http://None
  Svara
 • Vilken tävling och vilken möjlighet, wow. Jag har drömt och drömmer varje dag om att få åka och hälsa på min allra bästa kompis som pluggar 4 år på college i USA. Med detta sagt så finns det ingen möjlighet för henne att komma hem med tanke på att hon spelar för ett collegelag. Samtidigt som jag själv studerar på högskola och utbildar mig till webbredaktör (student = knapert med det finansiella..haha) Därför hade denna tävling verkligen hjälpt oss båda två att få träffas efter så lång tid isär. Dessutom har jag aldrig varit i USA och kan bara tänka mig vilket fantastiskt äventyr det skulle vara att få uppleva tillsammans med min bästa kompis(!!!)
  En drömresa helt enkelt.

  Filippa Stålheden 2016-11-06 22:19:03 http://None
  Svara
 • Attans autokorrekt… nåja. Orka. Har skulle vara haft, älskar skulle vara önskar……. nåja. Förstår Nog ändå.

  Åsa 2016-11-06 22:16:38 http://None
  Svara
 • Jag har precis separerat. Har tre fina barn som bor full tid hos mig. Har Det jobbigt med ohälsa och annat. Men Nu. Nu! Nu börjar jag landa. Och Nu börjar min resa. Vem Är jag, vad vill jag? Jag. Jag Längtar efter något slags lugn. Behöver Få tänka. Utan Att någon söt liten behöver min uppmärksamhet. Andas. Stanna Upp. Vara. Jag Vill ut och resa. Har Inte funnits ork eller kronor för det. Jag Älskar mig tid. Jag Önskar få ta hand om mig själv. Gå Och prata med någon, terapi. Fundera Ut vem jag är. Känner Mig gammal. 40 år. Och Förvirrad. Längtar Efter någon. Men vågar jag? Min Dröm. Har Många. Men Lite tid. Jag Längtar efter att få rå om mig själv. Bli Ompysslad. Få Nya fina kläder. Ny hårfärg. Hitta tillbaka. Få Vara lycklig! Jag Har Alltid velat åka till Japan. Tänk Att få visa mina barn ett så spännande land. De Som aldrig har flugit ens. Japan. Ja Det är nog min dröm. Få Se landet eller spa Japan style i Sverige. Så härligt att få drömma, tack! Tack För att ni väckte mig och mina tankar!

  Åsa 2016-11-06 22:07:33 http://None
  Svara
 • Min dröm är att åka till New York med min bästa vän. Jag vill komma bort från allt då jag har så jobbigt i skolan och hemma, så jag kan aldrig andas ut. Varför just New York är för att jag har alltid velat åka dit och gå i central park och mysa runt! Tycker att hela USA är något man måste uppleva någon gång i sitt liv och jag vill verkligen göra det med min bästa vän. Skulle kännas bra att komma bort och tänka på annat och skulle vara super kul!!

  Ha en superbra dag 🙂

  Elin Boberg 2016-11-06 22:04:22 http://None
  Svara
 • Min dröm är att vakna upp utan ångest och press i vardagen, att leva i nuet och bara älska sitt liv. Även fast jag endast går i ettan i gymnasiet, så hänger den där pressen och dinglar framför mina ögon varenda sekund. Pressen om att få bästa betyg för att kunna lyckas i framtiden (det enda man hör från lärare i skolan), pressen om att varje dag leverera med en snygg outfit för att passa in, pressen om att vara så snygg som möjligt för att killar ska tycka om en, allt är det där. Jag drömmer varenda dag – minut – sekund om att flytta till Australien, skapa ett liv där och bara göra det jag älskar och slippa leva under press. Jag VET att den dagen kommer komma – även fast det är långt dit – så har jag iallafall en destination. Kram till dig Josefin, du är en stor inspiration för mig <3

  Lisa Olsson 2016-11-06 22:00:40 http://nouw.com/lisaaolssons
  Svara
 • Min dröm är att åka iväg till solen på en träningsresa.
  I mars detta året dog min storasyster hastigt i cancer. Hela förloppet tog bara en vecka… Jag saknar henne så det gör ont! Efter den dagen blev träningen min tröst. Eller flykt från verkligheten? Jag har aldrig varit en träningsmänniska, men nu älskar jag det! Jag springer och cyklar. Dock har jag svårt att hitta balans, jag tränar ofta för mycket i förhållande till vad jag äter. Jag pressar mig hårt, och har svårt att stoppa! Ju mer det regnar på löparrundan desto bättre känns det. Och ju ondare det gör att cykla flera mil desto skönare är det! På så vis får jag ur allt jag har inom mig. All sorg, stress och ångest. Direkt efter min systers död ville jag visa mig stark inför familjen och mina barn. Jag tröstade alla andra och körde på i full fart, men till slut så går det inte längre… En träningsresa full av träning, sol, positiv energi och framförallt kost och näringslära hade varit underbart. Samla nya krafter, se och lära känna sin kropp på nytt. Lära sig vara snäll mot sin kropp och ge den det den behöver- Jag är så motiverad!

  Jenny H 2016-11-06 21:57:51 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm sedan barnsben har varit att öppna ett pannkakscafe och trots jag snart fyller 25 år så drömmer jag fortfarande om att få driva ett café, fortfarande med pannkakor och kanelbullar på menyn men även Instagram vänliga smoothies och avokadomackor. Cafét ska erbjuda en balanserad och varierad meny, inte bara bullar och kakor, men inte heller något hälsocafe. Utan ett café som uppmuntrar dagens samhälle att balans är det viktigaste i både kost och livet.

  Petronella 2016-11-06 21:40:37 http://None
  Svara
 • Min stora dröm nu är att skrivandet av min B-uppsats i historia kommer vara smärtfri! Hoppas hoppas!

  Amanda 2016-11-06 21:18:40 http://None
  Svara
 • Jag valde att säga upp mig från mellanchefs jobbet jag hade och istället börja studera till folkhögskolelärare och arbeta som lärarvikarie. Fördelarna var och är underbara, borta är den konstanta stressen, övertid och långa resor vilket ger mer tid till familjen. Nackdelen och det är den enda, är att ekonomim blir knaper och det är inte lika enkelt att längre unna mig själv det där extra. Jag skulle därför vilja lära mig mer om aktier, något jag alltid varit intresserad av, och kanske få starta med ett litet kapital och med hjälp se det växa. Det skulle vara häftigt!

  Linda 2016-11-06 21:14:14 http://None
  Svara
 • Drömmen om Italien… I hela mitt liv har jag haft en dröm om att lära mig italienska. Vore fantastiskt att få gå en intensivkurs på plats i Italien. Varför inte i kombination med matlagning i Toscana…

  Åsa L 2016-11-06 21:07:14 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och glossy!
  Bara såg lite snabbt på Instagram om en tävling. Gud vilka drömmar de finns, tänk och få uppleva dom ( läst kommentarer). Varje dag går jag runt och tänker detta ska jag köpa, detta vill jag ha, detta vill jag göra, detta ska jag göra, detta detta detta…. levt ett jobbigt jobbigt liv i många år, verkligen inget allvarligt men bara varit jobbigt. När man inte visste om det skulle finnas mat på bordet och funderingar mellan liv och död. Jag avslutade min skoltid efter att gått om 1 på gymnasiet, efter att gått 2 år där efter och bara känt att jag inte fixar skolan. Så ingen utbildning men ska ta tag i det med. Jobbar och sliter men inte mycket, går lätt i depression. Får ppanikånges om det e mycket folk, stressen som är nu är alldeles för stor, man blir alldeles galen. Usch…
  Stora drömmar har jag. Pengar löser stora problem, några miljoner på en lott skulle sitta fint. Kunna resa med familj, ta bort hår i ansiktet ((har sån hårfobi men är världens hårigaste ändå), kunna köpa kläder, skor, jackor. Ja allt sånt. Kunna säga till mamma att idag går vi ut och äter och tar de lugnt.

  Men nä… jag önskar mig inget stort, har lärt mig att litet är det bästa. Så

  Jag har en dröm som en överraskning.

  Vad som helst skulle kunna göra mig glad. 🙂 🙂

  Linnea wallerström 2016-11-06 20:55:38 http://None
  Svara
 • Ett maratonlopp mellan franska vingårdar och vackra slott,
  det önskar jag om jag fick välja vinstlott.
  Det bjuds på franska delikatesser vid varje vätskekontroll,
  ja det är sant, jag har koll 🙂
  Det är min dröm och jag skulle direkt få motivation att träna ,
  liksom Glossybox ger löpningen mig lyckokänslor som är suveräna.

  JessicaHarju 2016-11-06 20:36:54 http://None
  Svara
 • Hej 🙂
  När jag var 19 år skrev jag och illustrerade en barnbok om konflikthantering. Den heter "Hoppsan, Foxy!" Den har sålts till medlingsverksamheter runt om i Sverige och dagis. Min fina mamma gick ihop med mig och finansierade projektet; att trycka upp 100 böcker och få till att sälja dem. Vi gick en del back på projektet men jag är stolt över att jag faktiskt gjorde det, de hundra böckerna trycktes upp, såldes och jag fick komma ut och prata om hur man bygger trygga med barn och människor som arbetar med barn. Jag brinner för mänskliga rättigheter och vill inget hellre än att i mitt yrkesliv arbeta med barns rättigheter och kvinnorätt. Nu när jag är 7 år äldre, med lite livserfarenhet och två kandidatexamen bakom mig är drömmen att att få skriva en till barnbok. Men denna gång med stöd av människor som vet hur man får ut ett budskap, kan stötta mig i processen och att jag får komma ut i samhället och prata om den.

  Tack för en fin blogg. Jag är ett stort fan av dig Josefin, du är helt fantastisk. Önskar er lycka till att hitta en bra vinnare för tävlingen för den är helt insane bra!
  Kram J

  Josse 2016-11-06 20:34:49 http://ljungblom.blogg.se
  Svara
 • Hello Jossan! En av mina hundra drömmar är att jag vill lära mig att sjunga. Jag har alltid varit den där tjejen som helhjärtat trott hon kan sjunga, spelat in och insett att det låter förjävligt.. Så att få träna lite, fatta hur man använder rösten, och förhoppningsvis sätta åtminstonde en ton när man sjunger med till låtarna som spelas i bilen, hade varit helt fantastiskt!

  Kramis

  Clara 2016-11-06 20:33:21 http://None
  Svara
 • Hello!

  Clara 2016-11-06 20:28:25 http://None
  Svara
 • En av mina större drömmar har alltid varit att få jobba med skönhet eller mode, precis som många andra tjejers stora dröm. Jag är uppvuxen i en småstad och här bor jag fortfarande. Min dröm att är få flytta härifrån till en storstad och praktisera på ett magasin, som ELLE/Daisy och kanske jobba med layout eller planera nya uppdrag. Eller varför inte jobba på Modette där man dagligen får chansen att inspirera och sprida lycka och göra det man själv brinner för. Det är det min dröm. Att få dagligen göra det jag brinner för och inspirera andra att känna samma lycka som man själv skulle göra.

  2016-11-06 20:21:05 http://None
  Svara
 • Hej,
  Jäkligt spännande tävling och otroligt svårt för er att välja mellan alla drömmar, kan jag tänka mig. Själv har jag redan börjat min resa. Jag har som 35 åring uppfyllt väldigt mycket, skaffat 3 barn! (hjälp) som är fantastiska, pluggat till både projketledare och lärare, hunnit arbeta som båda, gift mig, stöttat min man att öppna och driva 3 restauranger i Stockholm mm (SJUKT KUL) och många drömmar har styrts upp och genomförts. Jag älskar ju att ha mycket att göra och alltid känna att man lever lite extra. MEN det som slog mig i somras var att jag på senare tid lever genom min mans risktagande och drömmar (själv arbetar/arbetade jag som lärare.. ja väldigt tryggt 🙂 ). Så jag gick in till min chef för en månad sen och sa upp mig… Va fasiken, det är bara att göra det. Det är nu det gäller. Upp till bevis. Jag vill leva friare, ta egna beslut och se resultaten utav dem.Så det var bara en sak att göra som sagt.. säga upp sig. Jag är sjukt taggad och har 100 idéer. MEN så klart skulle det vara grymt kul och värt att få stöttning och pepp av dig och Vanja. Min dröm är ju att kunna starta mitt eget företag som jag ska få energi och pepp av och samtidigt kunna leva på. Ni har ju lyckats, och att få ta del av era tips både motgångar och framgångar är jag övertygad skulle hjälpa mig massor.// Lotta

  Lotta Nyman 2016-11-06 20:15:18 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka till Las Vegas med min karl & gifta oss. Som det ser ut nu är den drömmen långt bort då jag pluggar & han jobbar 30%. Det är verkligen en dröm vi båda har och jag hoppas den slår in väldigt snart.

  Louise 2016-11-06 19:52:50 http://louiseanderssons.se
  Svara
 • När jag läste att ni, du Josefin och glossybox faktiskt kan hjälpa en att uppfylla sin dröm var jag ju bara tvungen att skriva här på din otroliga blogg! Min högsta dröm är och har alltid varit att jobba med mode, att få vara med och ta fram kollektioner, vara delaktig på event och release party för olika konfektion och kosmetiska märken osv. Att få vara en del av modevärlden, att få se den direkt med egna ögon och inte på en blogg när en bloggerskan skriver om eventet eller framför skärmen på en hemsida när kläderna säljs de är inget som räcker för mig. Jag vill vara med och påverka och få jobba med mode, bara tanken att få göra upp skyltfönster för en kollektion, eller hur man ska placera ut kläderna i butiken, eller hur vi ska skicka ut inbjudningar, ja allt som hör till gör mig alldeles ivrig och jag vill med hela mitt hjärta verkligen jobba med sådant. Om jag hade fått chansen att gå den vägen i livet som jag verkligen vill så hade jag mått så mycket bättre och varit lyckligare än någonsin, att få vara sig själv fullt ut även på jobbet och inte bara hemma. En dröm som jag vet kommer bli verklighet men jag vet inte när, men hoppas den kommer bli det så snart som möjligt så jag äntligen kan få leva mitt drömliv! En önskan som kanske är självisk då den bara handlar om mig men det är så viktigt att man lyssnar på sig själv ibland och att göra något för ens egen skull, det är väldigt viktigt tycker jag att fler borde ta sig själv i första hand oftare!

  Emma Andréasson 2016-11-06 19:47:07 http://None
  Svara
 • Min passion är att vistas i naturen och fånga dess underbara mångfald, storslagna vyer och magiska ögonblick med min kamera. Upplevelser som sedan delar med mig av genom FB, Instagram och andra communities på nätet. Men jag får ofta höra att jag borde ställa ut mina bilder, och visst vore det en dröm att få arrangera en vacker och tankeväckande utställning med bilder i storformat. En utställning som inspirerar andra att upptäcka såväl det storslagna som de små underverk vi har inpå knuten -en fantastisk tillgång som i vårt land är lätt att ta för given, men som vi alla måste värna om och vårda för framtiden.

  Pontus Carlweitz 2016-11-06 19:32:12 http://None
  Svara
 • För ett år sedan lämnade jag Tanzania med min hjärta kvar hos en av mina många elever jag hade på en skola där. Hon blev den ja föralltid kommer att tänka på när jag hör Tanzania. Har sedan den dagen tänkt på henne. Lever hon? Hur mår hon? Går hon fortfarande i skolan? Har hon fått nya kläder än dom trasiga hon hade?

  Min största dröm är att tillsammans med min pojkvän få åka tillbaka och hälsa på denna söta tjejen igen och göra allt jag kan för att få bli hennes fadder, vara med henne en dag och lyckas få kontaktuppgifter. Skänka henne och andra elever på skolan material för att kunna utbilda sig, leksaker att leks med på rasterna.

  Efter att ha gjort det vill jag ta med min pojkvän på safari (serengeti), visa honom Kilimanjaro och utforska Zanzibar tillsammans. Vi har båda gått igenom ett år fyllt av tråkigheter, kämpat med jobb och plugg och det finns ingen annan jag hellre skulle vilja ha med mig.

  Solav 2016-11-06 19:31:07 http://None
  Svara
 • Bra! Fortsätt!

  Mastar 2016-11-06 19:26:27 http://imastar.se/
  Svara
 • Har haft en och samma dröm så länge jag kan minnas. Min dröm är att plugga tredje året i gymnasiet i USA. Min pappa gjorde det och för honom är det bland det bästa och mest givande han gjort. Jag går nu i andra ring på gymnasiet och började titta på olika företag att åka på ett High School år med, men det är väldigt, väldigt dyrt. Det svåra är att man inte kan åka om några år, utan man måste åka under ens gymnasietid. Jag vet att jag kommer ångra mig och alltid undra hur saker och ting kunde varit om jag åkt, men det då inte bara att åka, det kostar som sagt en hel del. Jag hoppas att ni kan hjälpa mig att uppfylla min dröm.❤️

  Selin 2016-11-06 19:26:15 http://nouw.com/selin
  Svara
 • #384 – Evelina 2016-11-06
  Jag är 7 år och det är dagen alla vi i klassen ska ta ned din favoritsak till skolan. Jag ser vattenpistoler, rolerblades, Barbie dockor och Pokémon bollar alla pillar, leker och visar upp sina saker där vi sitter i ring på klassrumsgolvet. Alla utom jag. För min sak kan en inte leka med. Det är något som hjälper mig att drömma, något som låter mig komma i kontakt med kära vänner, fara ut på äventyr, utforska nya världar, kämpa mot drakar och onda riddare och komma hem tryggt när allting är över. Det är något som väcker min vilja att berätta, att dela med mig av ord och att skapa.

  Vi går runt i ringen. En och en får vi visa upp och berätta om våra saker. Dela med oss om varför den är speciell. Vi skickar runt sakerna så att alla får se och testa men min skickar vi inte runt. När det blir min tur öppnar jag i stället boken i mina händer och läser från första sidan i boken. Jag läser om Skorpan som berättar om sin storebror Jonatan och landet Nangijala Om branden som får Jonatan att hoppa från fönstret med Skorpan på ryggen och hur Skorpan klarar sig men inte Jonatan. Om Skorpans sjukdom som tar hans liv strax efter att Jonatan har dött och om hur dem båda återförenas i Nangijala.

  Bröderna Lejonhjärta av Astrid Lindgren är det tydligaste och tidigaste minne jag har av böcker. Av en bok och en värld som helt och fullständigt uppslukade mig. Den ledde till att jag under mitt liv alltid har varit en läsande människa och att jag från lågstadiet och fram till idag alltid har skrivit och illustrerat mina egna historier. Min kärlek till ord och fantasin är det som driver min dröm att själv bli författare. Jag har så länge jag kan minnas alltid drömt om att en dag kanske jag kan skriva en bok. En dag kanske andra människor kan få inspireras av mina ord, bli vän med mina karaktärer och helt och fullt uppslukas av den värld jag skapar. Tänk att få skriva och skapa och sen kunna beröra andra människor.

  Evelina 2016-11-06 18:48:18 http://None
  Svara
 • Jag är 7 år och det är dagen alla vi i klassen ska ta ned din favoritsak till skolan. Jag ser vattenpistoler, rolerblades, Barbie dockor och Pokémon bollar alla pillar, leker och visar upp sina saker där vi sitter i ring på klassrumsgolvet. Alla utom jag. För min sak kan en inte leka med. Det är något som hjälper mig att drömma, något som låter mig komma i kontakt med kära vänner, fara ut på äventyr, utforska nya världar, kämpa mot drakar och onda riddare och komma hem tryggt när allting är över. Det är något som väcker min vilja att berätta, att dela med mig av ord och att skapa.

  Vi går runt i ringen. En och en får vi visa upp och berätta om våra saker. Dela med oss om varför den är speciell. Vi skickar runt sakerna så att alla får se och testa men min skickar vi inte runt. När det blir min tur öppnar jag i stället boken i mina händer och läser från första sidan i boken. Jag läser om Skorpan som berättar om sin storebror Jonatan och landet Nangijala Om branden som får Jonatan att hoppa från fönstret med Skorpan på ryggen och hur Skorpan klarar sig men inte Jonatan. Om Skorpans sjukdom som tar hans liv strax efter att Jonatan har dött och om hur dem båda återförenas i Nangijala.

  Bröderna Lejonhjärta av Astrid Lindgren är det tydligaste och tidigaste minne jag har av böcker. Av en bok och en värld som helt och fullständigt uppslukade mig. Den ledde till att jag under mitt liv alltid har varit en läsande människa och att jag från lågstadiet och fram till idag alltid har skrivit och illustrerat mina egna historier. Min kärlek till ord och fantasin är det som driver min dröm att själv bli författare. Jag har så länge jag kan minnas alltid drömt om att en dag kanske jag kan skriva en bok. En dag kanske andra människor kan få inspireras av mina ord, bli vän med mina karaktärer och helt och fullt uppslukas av den värld jag skapar. Tänk att få skriva och skapa och sen kunna beröra andra människor.

  Evelina 2016-11-06 18:45:33 http://evelina.itgirls.se
  Svara
 • Hej! Min dröm är att börja plugga! Jag gick omvårdnad på gymnasiet och jag jobbade samtidigt den tiden! Men i början av sista året på gymnasiet så gick jag in i väggen! Hade migrän 5 av 7 dagar i veckan. Jag hade även väldigt svårt i skolan på grund av min dyslexi och fick ingen direkt hjälp! Jag gick ut gymnasiet 2013 och usla betyg! Men jag har haft turen att jag fått jobba kvar på jobbet och jag hade planer på att börja plugga men så fick jag reda på att min sambo o jag skulle ha barn så just nu är jag mammaledig och bara 6000 i månaden så vi lever i stortsätt på sambons lön och jag MÅSTE plugga upp mina betyg för att få komma tillbaka till jobbet på 100%. Utan utbildning får jag bara 45% :/ och min dröm är att få plugga till barnmorska som är mitt drömmjobb ? Men undersköterska (gymnasieutbildningen) är den jag mest drömmer om att få göra om just nu ??

  Malin Wilensjö 2016-11-06 18:41:44 http://nouw.se/prinsessanwilensjo%20
  Svara
 • Jag drömmer om att designa, skapa, fota, klippa och klistra. Tänk att få vara designer för glossybox och göra deras boxar, tidningar och fota massa fina foton.
  Min dröm att att få jobba med just de. Skapa!

  Ellen 2016-11-06 18:29:44 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Vilken fin tävling och underbar gest ifrån er sida, många drömmar därute blir tyvärr aldrig förverkligade!
  När jag var 20 var min högsta dröm att öppna en egen bar, jag har alltid varit väldigt driftig och tycker man ska satsa på det man tror på… Sagt och gjort, jag satsade allt jag hade och köpte en restaurang som låg ute på blocket. Jag kämpade hårt, byggde upp ett uppskattat koncept och en stor kundkrets. Min krog var hip, hade nytänk och folk ville hänga där. Tyvärr grusades allt när jag insjuknade i en kronisk sjukdom. I 10 veckor låg jag utslagen på sjukhus medan min fina familj försökte driva min dröm vidare. Tyvärr ljusnade aldrig tillvaron riktigt, jag var fortsatt väldigt dålig, och tvingades sälja mitt livsverk. Det var 2006 och det har tagit mig dom här 10 åren att komma tillbaka på banan. Idag är jag stabil i min sjukdom och har gått vidare, men under många år var jag väldigt bitter för att sjukdomen hade tagit min dröm ifrån mig. Jag vet att jag aldrig kommer komma tillbaka till krogbranschen, det är alldeles för stressigt för min hälsa. Idag sysslar jag med smyckeskonst och design på fritiden, på ren hobbynivå, och det är något jag verkligen älskar. Min dröm är därför att gå en silversmideskurs för att få mer kött på benen för att kunna skapa ett eget varumärke! Ett litet startbidrag för att kunna köpa in material vore också oumbärligt, någon fet sparkassa sitter jag inte på efter alla år som sjukskriven. Något jag har lärt mig är att man aldrig får sluta drömma!
  ta gärna en titt på mitt instagramkonto med mina smycken:
  @roots.and.wings.collection

  Marthina 2016-11-06 18:10:02 http://None
  Svara
 • För ett år sedan gick jag in i väggen. Den vardagliga pressen blev helt enkelt för mycket men nu har jag gjort allt jag kan för att komma tillbaka och idag mår jag lite bättre. Nu är det dock återigen detta med vinterhalvåret och mörkret som vilar som en tung börda över axlarna på mig. Min dröm är därför att få åka till Indonesien tillsammans med min fantastiska mamma. Mamma som efter 10 år äntligen vågat släppa taget om min alkoholist till pappa. Om lite mindre än en månad flyttar vi ÄNTLIGEN dock räcker inte pengarna till då vi har behövt ägna en fruktansvärd summa på advokater då min pappa varit oerhört strulig.

  Så därför är min dröm att få åka iväg, få lite fräknar och hämta andan för att sedan dyka ner i sista terminen innan studenten.

  Louise 2016-11-06 18:08:12 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka tillbaka till Israel och få vara där i några veckor! Ett underbart land.

  Helena Hemgren 2016-11-06 17:48:56 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att starta ett teknikhus för barn och ungdomar i Umeå. För att ge inspiration,kunskap och möjlighet att förstå hur makalös vi, vår värld och vårt universum är och hur skört! Att med glädje ,bus och upptäckaranda ge våra barn lust att gå vidare med forskning inom NO teknik och matematik . För detta behövs en lokal och stöd från lokala näringslivet och universitetet.

  Anna 2016-11-06 17:46:43 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna ha råd att köpa en bättre begagnad fin familjebil till oss, eftersom vår trotjänare håller på att lägga av fullständigt! Jag kan för lite om bilar och har för lite pengar för att kunna göra ett vettigt köp, och blir totalt utmattad av hela sökprocesen… Och min sambo blir deppig och irriterad. Hela familjen haltar just nu, tänk om vi slapp det!

  Jenny Ericsson 2016-11-06 17:41:35 http://None
  Svara
 • Hej josefin! Det finns otroligt många drömmar i min hjärna alltså.. men jag har alltid velat ha råd att bjuda min familj på en resa, ta med både sambon, mamma, bonus pappa och lillebror på ett äventyr. Maldiverna eller kap Verde kanske? Bara få ha två veckor tillsammans där vi har all tid i världen att umgås! Just nu har vi alla lite dåligt med tid för varandra, vi jobbar olika tider och när vi väl är lediga så har vi fullt upp. Vi försöker så mycket det går att umgås men ibland känns det som att det var alltför länge sen. Så det skulle verkligen vara en dröm att få bjuda med dom på en resa där vi kunde umgås varje dag! 🙂 sanne heter jag föresten, 22 år 🙂 kram

  Sanne 2016-11-06 17:16:20 http://None
  Svara
 • Jag hade så gärna velat bjuda med min sambo och pappan till mina två döttrar på en resa till new york. Vi har länge pratat om att resa dit men med två små flickor hemma och pga av mina studier har detta fått skjutas upp. Han arbetar så hårt för att få vår vardag att gå runt och gör verkligen allt för sina tre tjejer hela tiden så det hade fått vara underbart att få möjligheten att ge honom något tillbaka.

  Hanna 2016-11-06 17:03:14 http://minapopcorn.blogg.se
  Svara
 • Min dröm är att öppna min egen butik där jag ska sälja kläder både till tjejer och killar i alla storlekar. Kläder från kända varumärke men alla i samma still. Jag skulle också sälja kläder från min egen design. Sen skulle jag öppna en hipster cafe med samma namn som affär och samma stil som affären.

  Dominika 2016-11-06 17:03:09 http://None
  Svara
 • Jag har så många drömmar verkligen men det som står högst upp på listan är att jag vill jobba som frilansande skribent! Det är verkligen min stora dröm! Jag vill bidra med något (förhoppningsvis gott) till världens människor och få göra det jag tycker om samtidigt som jag kan livnära mig på det. Kram 🙂

  Marielle 2016-11-06 17:00:35 http://devote.se/madebymarielle
  Svara
 • Hej! Mitt dröm är att bli egenföretagare och öppna min egen nagel salong eller hyra ut ett bord på en salong med sköna människor:)Jag slutade min nagelteknolog utbildning nyss och började skicka min portfolio till olika salonger i Stockholm men det är väldigt svårt i början med att gå in i en salong och få chans att hyra ut ett bord där. Man har inte kontakter och kanske det är lite svårt med att skaffa kunder i början! Jag kom till Sverige för 5 år sen helt själv med en väska och 1000kr i fickan , träffade båda dåliga och bra personer på min väg. Många frågar mig varför kom jag till Sverige? Jag svarar till alla: Jag ville förändra mitt liv och uppfylla mina drömmer. Nu efter 5 år jag har varit här efter många krig jag har bestämt mig för nagelteknolog kursen som var min dröm för länge sen .. And i did it! Nu är det nästa steg att börja jobba med det! Darför det skulle vara kul att få lite hjälp och äntligen börja jobba som en kreativ nagelteknolog 🙂 mitt arbete finns på instagram @ladixitnails ! Mvh Ladixit

  2016-11-06 16:53:48 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att åka till Mexico och hjälpa så många hemlösa hundar jag kan. Och helst ta med mig en hem till sverige för att den ska få en ny chans på livet. Men vi har varken pengar eller tid. Jag vill bara att åtminstone en hund ska kunna få en ny chans, att se livet i ett nytt ljus. Detta är min störta dröm. Även om den kanske inte går i uppfyllelse så kommer jag kämpa tills den gör det. Hoppas ni hör mig och kan hjälpa ❤

  Saga kalajoki 2016-11-06 16:50:44 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka till värmen och bara få sola å njuta av värmen och lite shopping
  Har aldrig fått resa själv utan barn och är ensam med fem barn så en paus i vardagen hade vart helt underbart och få ladda upp batterierna i värmen nu när kylan kommer

  Mia safar 2016-11-06 16:40:23 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna få hjälp både ekonomiskt och med konsult för jag vill utveckla en väldigt bra app-idé (inom skönhet) som jag verkligen tror skulle slå igenom ?? Hade varit så kul att få hjälp att kunna få en snabbare start på något som jag är taggad inför att satsa på!

  Lisa Hermansson 2016-11-06 16:32:53 http://None
  Svara
 • Min stora dröm är att få åka till London eller USA för att träffa människorna som från första dagen jag började se The walking dead har fängslat mitt hjärta. Drömmen att få träffa gänget som inte bara genom serien som skådespelare inspererar mig varje dag, utan också utanför serien. Drömmen är att få åka och träffa dem på Walker Stalker Convention som fans till serien annordnar i London samt olika städer i USA varje år. Norman Reedus är personen jag helst villl träffa men ett möte med hela gänget gör drömmen komplett.
  Många motgångar har sänkt mig under mitt liv men serien som jag upptäckte för något år sedan har hjälp mig att "fly undan" när det är tungt, och det har och betyder fortfarande väldigt mycket för mig och därför vill jag tacka dem som är delaktiga till att det är möjligt.

  Rebecca Andersson 2016-11-06 16:29:13 http://None
  Svara
 • Min dröm sedan länge är att kunna le stort!!! Och äta vad jag vill utan att oroa mej för att någon fler tand ska gå sönder ytterligare, efter en traumatisk händelse i tonåren rasade mina tänder och har ej kunnat fånordning på dem… vill så gärna kunna prata och lenutan att behöva hålla för handen eller skämmas

  Ett leende 2016-11-06 16:28:00 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att åka till Los Angeles med min pojkvän och pappa. Skulle vara en drömmars resa.

  Linda 2016-11-06 16:23:04 http://None
  Svara
 • Min dröm är att bli journalist, komiskt eftersom jag pluggar till stylist just nu men har planer att plugga vidare senare. Jag vill bli journalist i New York för någon mode tidning, drömmen skulle ju vara att skriva för Vouge! Har länge drömt om storstadslivet och det är något jag jobbar på. Så alltså, journalist i drömstaden plus att blogga vid sidan om, dröm livet! Men har ju också alltid haft en dröm vid sidan om att lyckas inom bloggandet såklart!
  Kram!

  Jennifer 2016-11-06 16:13:44 http://nouw.com/jenniferberlevik
  Svara
 • För 2 veckor sedan föddes min lilla dotter Betty, så nu väntar ett år av föräldraledigheten och bebismys. Min stora dröm är att göra denna föräldraledighet extra minnesvärd genom att åka på en härlig resa i vinter. Så vi får njuta av sol, bad och kvalitets tid med vår lilla tös, långt från ett kallt Norrbotten.

  Mia Korch 2016-11-06 16:10:07 http://None
  Svara
 • Hej!
  En av mina drömmar är att åka till Caribbean. Att bara få slappa, bada och dricka drinkar. Men mest av allt att få göra något spännande där som bergsklättring, hoppa från vattenfall, hoppa fallskärmm, m.m. så jag verkligen får känna att jag lever. vilket jag drömmer ofta om att verkligen känna att jag lever. Den känslan i magen. Ha det underbart!

  Rebecka 2016-11-06 16:09:31 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm just nu/har så varit i några år är att gå en grundkurs i yoga. De är oftast på 100 h, vilket leder till tjänstledighet från nuvarande jobb och en kostnad för kursen. Denna möjlighet skulle vara en investering i mig själv men även ge en möjlighet för att så småningom ta steget att undervisa i yoga.

  Carolina 2016-11-06 16:04:44 http://None
  Svara
 • Jag har alltid velat voluntärarbeta och velat starta mitt eget ideella projekt där jag kan få bidra till världen på mitt sätt! Har inte gjort något arbete än så skulle vilja testa olika arbeten/organisation för att kunna samla erfarenhet och kunskap för att sedan starta mitt egna projekt/organisation! Det är min DRÖM och har vart sen jag kan minnas <3

  Olivia 2016-11-06 16:00:59 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja ge min bror som fyller 30 nu i vinter, den bästa överraskningsfesten för det är han så värd! Han brukar alltid planera för och överraska andra, nu tycker jag det är hans tur!

  Amanda 2016-11-06 15:59:07 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få bada med delfiner. På min bucketlist sen jag var 15 år.

  Ritha 2016-11-06 15:50:08 http://villdubliminarbetsgovare.blogg.se
  Svara
 • Min allra största dröm är att få åka till min drömstad Chicago för att dels få uppleva staden, men även få se mitt älskade hockeylag Chicago Blackhawks spela. Jag har drömt om det SÅ länge & det känns som att det skulle öppna så många dörrar för mig & utveckla mig som person, genom att få åka så långt bort från Sverige. Dessutom skulle min engelska få förbättras ytterligare!

  Joanna 2016-11-06 15:48:00 http://nouw.com/joannaa
  Svara
 • Jag drömmer just nu att få åka på en solsemester med träning och total avkoppling. Efter en sjukt stressig höst på både jobbet och i privatlivet skulle jag och min man verkligen behöva komma iväg. Vi har länge kollat på Aruba och skulle därför väldigt gärna åka dit nu och få ladda våra batterier inför vintern.

  Maria bernhardtson 2016-11-06 15:45:43 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att börja tävla i cheerleading på elit nivå. Jag tycker att cheerleading är jätte roligt och tävlar i det här i Sverige men det skulle vara ännu roligare att kunna flytta till USA och börja tävla där. Man ser så mycket videos och filmer från cheerleading i USA och det ser helt fantastiskt ut.❤️❤️

  Saga 2016-11-06 15:44:52 http://None
  Svara
 • Jag lever halvt min dröm redan då jag är halvvägs till att bli sjuksköterska, jag ser så fram emot att få jobba med att hjälpa människor! Men min andra dröm är familjen, att bilda en egen men även att få spendera så mycket tid som möjligt med den jag har nu! Så min dröm som jag skulle vilja uppleva är en resa där man kan ta med allihopa, även min bror med Asperger som har svårt för värme. Detta skulle passa ypperligt till året då min mamma fyller 50, så skulle vi få åka iväg alla barnen och mamma och bara få va, släppa all vardagsstress och alla mil vi har emellan oss och bara va, för som livet ser ut nu så finns inte den tiden. Så ja, min dröm är att få spendera mer tid med dom. ❤️

  Matilda Lindgren 2016-11-06 15:43:21 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli världskänd i sporten cheerleading. Jag går på det här i Sverige men det skulle vara ännu roligare att åka till USA och tävla i elit nivå där. ❤️❤️

  2016-11-06 15:42:04 http://None
  Svara
 • Min dröm är att ha råd att ta körkort. Som småbarnsmamma en liten ort utanför Stockholm skulle de ge mig möjlighet att skjutsa till träningar, storhandla och även lyxen att unna mig lite egentid. Drömmer om ett mer självständigt och spontant liv med mina små.

  Christine 2016-11-06 15:41:56 http://None
  Svara
 • Min dröm är att dagen hade fler timmar men inser att det inte kommer hända ?
  Vi är två vuxna som jobbar oregelbundna tider med 2 barn och deras fritidsintressen. Det ska hinnas med mat, skjutsas till träningar och matcher. Läxor, städning…men vi glömmer varandra. Oftast äter vi inte samtidigt. Min dröm är att lämna allt en vecka och få vara en hel familj med bad/sol och god mat.

  Petra nordeng 2016-11-06 15:39:35 http://None
  Svara
 • Jag drömmer mycket men tar aldrig klivet då ekonomin oftast sätter käppar i hjulen eller rädsla för att de ska gå tokigt.
  Spel är min passion och att få kunna vara en del av t
  e.x. P3-spel får det att pirra i magen, tanken på att få uppleva Karibien med min sambo och dyka med hajar gör mig varm i hjärtat..Ja även att äga ett Playstation 4 drömmer jag om.

  Gabriella 2016-11-06 15:22:37 http://None
  Svara
 • Hej fantastiska du/ni som gör detta!
  Just nu drömmer jag om att åka till ishotellet i Jukkasjärvi! Hade varit så häftigt att få bo i ett av de kalla rummen!

  Madde 2016-11-06 14:38:25 http://None
  Svara
 • Jag drömmer hela tiden om Dubai. Älskar den staden och allt runtomkring. Skulle åkt till Förenade Arabemiraten 1 November i år med min mamma men dagen innan fick hon svårt att andas. Vi åkte ambulans in och hon låg nedsövd i 3 Dagar. Som du förstår blev det ingen resa för oss i år. Därför skulle jag vilja få min dröm förverkligad och få en resa till Förenade Arabemiraten med min mamma. Vi skulle kunna vara där några veckor och besöka den fina moskén i Abu Dhabi och ha vår omtalade afternoon tea på Burj Al Arab som vi pratat om så mycket. Det skulle betyda extremt mycket för både mig och mamma att få en drömresa dit. Jag drömmer även om att få tillbringa natten på ett lyxhotell mitt ute i öknen där, vore så häftigt att bara se sand sand sand när man tittar ut genom hotellfönstret.

  Jennifer 2016-11-06 14:27:51 http://starofusa.blogg.se
  Svara
 • Min dröm är att bli författare och få publicera en bok som ska gå att köpa på olika bokhandlare. Jag pluggar på heltid just nu till lärare, men så fort jag finner tid så skriver jag på min lilla bok. Det är så befriande att få skriva ner berättelser som pågår i ens huvud. Så det är min dröm, ska försöka göra den till verklighet 🙂

  Kajsa 2016-11-06 13:18:08 http://None
  Svara
 • Jag önskar så hårt att jag skulle få skriva för en stor publik! Jag har precis startat mitt eget företag och jobbar med reklam, texter och sociala medier. Mest brinner jag för skrivandet, i alla former. Det spelar ingen roll om det är julklappsrim, bröllopstal eller SEO-texter, jag skriver alla med samma glöd och passion. Men nu skulle jag vilja nå ut större. Kanske en peppande text att lägga ner i en kommande Glossybox? Något som folk skulle fotografera och lägga upp på sociala medier eller bara sätta upp på spegeln och kolla på varje dag. Jag vet att ord kan förändra tankar och känslor, det vore stort att få chansen att göra det.

  Frida 2016-11-06 13:04:12 http://None
  Svara
 • I Malmö är det väldigt få kommunikationsbyråer som drivs av kvinnor och som har kvinnor i toppen. Min dröm är att starta en egen kommunikationsbyrå tillsammans med mina bästa tjejer från min klass på universitetet. Tillsammans skulle vi ha världens bästa byrå och visa att tjejer kan!

  Towe 2016-11-06 12:51:02 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och Glossybox! Vilken underbar tävling!
  Jag har kämpat hårt för att få några av mina högsta drömmar att slå in; jag bor nu i mina drömmars stad Paris och har utbildat mig till mitt drömyrke, modedesigner. Nästa steg är att starta ett eget företag inom branchen. Idéen finns, affärsplan och kontakter för tillverkning finns, nu behövs hjälp med kapital och marknadsföring och det är här jag drömmer om hjälp från er!

  Celina 2016-11-06 12:14:32 http://None
  Svara
 • Jag har sååå länge velat åka till Australien och Nya Zeeland!! Att få uppleva stränderna i Australien och se den magiska naturen på nya Zeeland 🙂 På min moodboard finns en bild på en surfande tjej som jag spanar på varje dag. Möjligheten att spara ihop till denna drömresa har inte funnits, utan varje gång har något kommit emellan som gjort jag behövt lägga de pengar jag kunnat skrapa ihop, till att kunna gå runt på vardagen eller till lägenhet för att ha tak över huvudet. Att få denna resa hade varit galet kul! Hoppas min dröm någon gång kan bli sann 🙂

  Emmy 2016-11-06 10:51:14 http://None
  Svara
 • Stjärnklar himmel o helt magisk kväll i januari. Jag blir upphämtad i en limousine utanför mitt hotell i Stockholm. Håret är stylat i stora hollywoodlockar. Jag bär en klänning täckt i glitter. Den gnistrar som snökristaller en riktigt kall vinterdag och jag har själv gjort klänningen (i min dröm är jag en jäkel på att sy) Sminket är perfekt och jag känner mig otroligt lycklig o förväntansfull.
  Limousinen tar mig till Grand Hotell för ska gå på Ellegalan. The Gala!!! Jag!
  Jag ställer mig stolt på röda mattan o ger fotograferna ett stort leende.
  Nu ska jag uppleva en riktigt glamorös kväll o ser jag Lars Wallin skulle jag våga mig fram o skåla med honom. Mingla runt o ta in minnen för livet!

  Har försökt vinna detta i många tävlingar men aldrig lyckats men nån gång hoppas jag drömmen om en "galakväll" besannas! ?????❤️??
  Instagram: Bellalucci

  Isabella 2016-11-06 10:40:39 http://None
  Svara
 • Vilken fantastisk tävling!
  Och vad många fina drömmar alla har…
  Min mest realistiska dröm/önskan är en weekend på hotell med min man och våra barn ? Kanske i Göteborg och få uppleva Jul på Liseberg eller nåt liknande. Barnen skulle älska eTT sånt äventyr ?

  Camilla 2016-11-06 00:13:52 http://None
  Svara
 • min allra största dröm är att min syster är lycklig, hon har som dröm att åka till hawaii och bara sola bada och äta massa frukter

  emelie 2016-11-06 00:03:41 http://None
  Svara
 • En helt magisk kväll. Jag blir upphämtad i en limousine utanför Grand Hotell. Jag bär en klänning täckt i glitter. Hollywoodlockar i håret. Den gnistrar som snökristaller en riktigt kall vinterdag. Glimmar i alla dess färger. Klänningen har jag själv gjort. Jag ska gå på Ellegalan och kanske springa på Lars Wallin. Det är en dröm jag hoppas besannas nån gång i mitt liv:)

  Isabella 2016-11-05 23:40:50 http://None
  Svara
 • Min dröm är att min son ska få lika underbara barndomsminnen som jag själv har – och jag vill börja med att bygga dem från toppen. När jag var barn fick jag uppleva det stora drömäventyret: en kryssning med oändliga äventyr och strandhugg. Min hösta önskan är därför att nu få ta med min egen familj på ett par veckors kryssning i Medelhavet.

  Mikael 2016-11-05 21:17:28 http://None
  Svara
 • Jag ska flytta nu efter ett tufft uppbrotten med någon som betyt väldigt mycket för mig i 6 år! Är så peppad på att stå på mina egna ben och leva life. Drömmer just nu om att få inreda min nya lägenhet så där mysigt och fräsch som bara finns

  My 2016-11-05 20:54:02 http://mythulin.blogg.se
  Svara
 • jag drömmer om att få se mitt favoritdjur, späckhuggare, vilt i havet. Det absolut mest fantastiska skulle vara att åka på en fotoresa och få fotografera späckhuggare på attack channel (http://www.zoomfotoresor.se/spackhuggare-vs-sjolejon/).

  Lina S 2016-11-05 19:30:58 http://None
  Svara
 • Åhh jag har en dröm som är nästan omöjlig att genomföra! Jag har försökt flera gånger med misslyckats. Jag vill uppleva NORRSKEN med blotta ögat. Resan till Island blev misslyckad å då det var dimma under hela resan. Svalbard sägs vara platsen som nästan garanterar norrsken…men då kom snön och nederbörd gör att norrsken inte går att se. Sedan har jag jagar norrsken i Västsverige utan framgång även om man samma kväll fått rapporter från Skåne om norrsken. Drömmen är svår att genomföra eftersom naturen har sin kraft och vi människor inte kan styra naturen.

  Ana Möller Kokol 2016-11-05 16:57:43 http://None
  Svara
 • Jag har gått hela veckan och funderat på hur jag ska formulera min dröm, men jag kommer inte fram till något bättre än det här: jag drömmer om att säga upp mig och satsa på att bli egenföretagare.

  Jag är 27 år gammal och har en chefstjänst på ett av Sveriges största företag, tjänar bra, har en fin bostadsrätt mitt i stan, världens finaste kille – ja, på pappret har jag egentligen "allt". Vad nästan ingen vet är dock att jag mår så jävla dåligt av att jobba med det jag gör. Jag har gjort en raketkarriär inom loppet av några år och är sjukt omtyckt på min arbetsplats, men ändå går jag till jobbet varje måndag med världens största ångestklump. Varför slösar jag mitt liv på något som jag inte brinner för? För varje dag som går tänker jag på vad jag borde göra istället, men jag är för feg för att ta tag i det på egen hand. En av anledningarna till att jag fastnade för din blogg från början (läser inga andra s.k modebloggare eftersom de saknar personlighet och ger mig noll inspiration) var för att du inspirerar så mycket till att våga. Din blogg har blivit min ventil till det livet som jag också drömmer om att ha.

  Så vad vill jag ha för företag? Jag älskar kläder och jag älskar miljön. Min dröm är att ha en egen online second hand shop som känns moderiktig och inte bara skräpig. Jag vill uppmuntra och inspirera fler till att satsa på hållbart mode och visa att man kan konsumera kläder med gott samvete. Det finns så himla mycket gamla saker som bara slängs i soporna eller hänger på något fullt ställ inne på Myrorna där ingen orkar leta. Jag vill göra det lätt för folk att handla smart!

  Rebecca 2016-11-05 15:02:01 http://None
  Svara
 • Köpte ett hus 2006 som är byggt 74 och trodde ju i min vildaste fantasi att allt skulle gå bra. Men icke, som läget är nu har jag ett badrum som är under all kritik. Min största dröm är att kunna fräscha upp badrummet. Verkligen stort behov. Suck, men hoppet dör aldrig om att jag en dag ska kunna ha råd att fixa det. <3

  Carina Sandvik 2016-11-05 14:12:38 http://None
  Svara
 • Sedan jag var 6 år och åkte iväg på min första resa utomlands har jag varit helt hooked vid att få upptäcka världen. Vid 17 års ålder tog jag mitt pick och pack, drog till London och läste mitt andra år. Därefter bytte jag ut statsliv mot en stor ryggsäck, tog med mig min bäste vän och reste iväg på en jorden runt resa. Nu sitter jag här igen, men med drömmen om att kunna få resa och skriva samtidigt. Jag älskar att få uttrycka mig i skrift och inspirera andra människor till att följa sina drömmar, sätta ord på deras tankar, hjälpa dem igenom livet eller helt enkelt bara vara texten de inte kan få ner på papper. Min största dröm är alltså att få chansen att kunna fortsätta att upptäcka världen så att jag kan få andra till att våga göra samma sak. Våga följa sina drömmar, våga hoppa fast det känns för högt, våga gå sin egna väg. Jag tar chansen!! DREAM BIG.

  Olivia 2016-11-05 13:40:25 http://None
  Svara
 • Drömmer om att få besöka Sydafrika. Se vilda djur och höra djembetrummorna ifrån kåkstaden! Se glädjen i det lilla och uppleva afrikansk kultur!

  Annika Nilsson 2016-11-05 13:36:00 http://None
  Svara
 • Hej Josefin & Glossybox!
  Min stora dröm har alltid varit att att få uppleva New York. Den resan vill jag dela tillsammans med min älskade sambo. Även han har drömmen om New York och vad vore inte helt underbart att få uppleva detta tillsammans! Vi båda arbetar hårt som sällan orkar någonting när väl helgerna kommer och detta vore drömmen. Vill uppleva staden med mina egna ögon, goda mat och få dessa fina minne sparat genom min kamera så jag har minne för livet. Det skulle vara en once-in-a-lifetime upplevelse för oss båda 🙂

  Melinda 2016-11-05 13:33:47 http://www.melindasrum.blogg.se
  Svara
 • För tio år sedan blev jag svårt sjuk och jag fick lov att hoppa av min utbildning och flytta hem till mina föräldrar. Alla mina drömmar krossades. Nu har jag äntligen fått testa en ny medicin som verkar ha god effekt, men sjukdomen har gjort mig svårt handikappad så att ta upp mina gamla drömmar och skaffa mig en utbildning är inte aktuellt. Däremot har jag nya drömmar, om att skapa mig ett nytt liv som passar den jag är nu! Dels drömmer jag om att fylla upp lin garderob med fina kläder, för dom tio senaste åren har jag i princip bara haft pyjamas på mig. Nu drömmer jag om fina färger och mönster, klänningar och vackra accessoarer. En annan dröm jag har är att inreda ett rum till Pysselrum! Jag använder pyssel som arbetsterapi, det är väldigt bra träning speciellt för fingrar och händer som inte blivit använda på många år. Dessutom är det väldigt roligt! Mest älskar jag att baka, så jag skulle vilka ha ett vitrinskåp fyllt med vackra tårtfat, skålar och bakredskap. Sen skulle jag vilja ha lådor och hyllor fulla av pysselmaterial, saker till smyckestillverkning, pärlor och pärlplattor, pennor, färger mm. Allra helst även en symaskin och tyger. Jag drömmer om ett rum fullt av kreativitet, ett rum fullt av glädje och skapande.

  Camilla 2016-11-05 10:46:04 http://None
  Svara
 • En dröm i livet är att få jobba med inredning och design. Just nu pluggar jag till utvecklingsingenjör vilket innebär att jag kommer få arbete en del med design. Men förmodligen inte just med den typen av design jag egentligen drömmer om. Eftersom det är en bred utbildning finns det många arbetsmöjligheter. Med hjälp av dig Josefin och Glossybox kanske jag skulle kunna få chansen till en praktikplats på Ellos eller liknande företag med underbar inredning. Eftersom du redan är i kontakt med dem känns inte drömmen allt för omöjlig – dream big!! Med en push i rätt riktning får jag erfarenheter inom det område jag önskar. Kanske att jag sedan får jobba med det jag drömmer om efter utbildningen.

  Kram, och tack för en grymt peppande blogg och podd!!

  Fanny Ferdinandsson 2016-11-05 10:28:42 http://fannyferdinandsson.itgirls.se
  Svara
 • Min dröm är att kunna låta min son uppfylla sin dröm och åka till Thailand och träna thaiboxning en sommar. Nyseparerad och halverad ekonomi liksom sköt sparandet på framtiden. Thats sort of it 🙂

  2016-11-05 07:59:02 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att efter nästa sommar bo i Frankrike och lära mig franska under ett år. Just nu pluggar jag, är inne på mitt tredje år utav fem, men jag vill ta ett sabbatsår nästa år för att kunna förverkliga den drömmen. Ibland känner jag att det är för tufft, att det känns jobbigt både för att jag kommer behöva ta mig in i grupperingar för att skaffa nya vänner när jag börjar plugga igen men även för att det känns läskigt att flytta till ett land där jag inte kan språket och ingen trygghet att luta mig mot. Men du och Vanja inspirerar verkligen, jag vill leva fullt ut och göra allt som jag faktiskt drömmer om även om det känns skrämmande. Stor kram!

  Louise 2016-11-05 00:11:25 http://louisevolontar.blogspot.se/
  Svara
 • Jag drömmer om att få råd att ta körkort. Jag har 2 barn som båda håller på med idrott och tränar och tävlar runt om i sthlm. Jag önskar att vi inte var så beroende av svärföräldrar för att ta våra barn till träningar och matcher ❤️

  2016-11-04 21:58:42 http://None
  Svara
 • Min största dröm just nu är helt olik någonting jag trodde att jag skulle behöva drömma om.
  Min familj flyttade till USA för två år sedan, eftersom att pappa fick drömjobbet där och greencarden kom som ett brev på posten. När det hände var jag mest i chock, var jätteglad för deras skull. Problemet för min del är bara att jag är den av 5 barn i familjen som blev kvar, ensam i Sverige. Eftersom att jag redan fyllt 21 år och skulle då behöva ansöka om ett Visa själv. Jag är äldst av 5 syskon och är fruktansvärt flygrädd.
  Min högsta dröm är att ha råd att ta med min bästa vän över till USA, ta mig ända till Alabama där min familj bor och få knacka på dörren och visa att jag gjorde det. Jag tog mig dit och jag tog med mig gåvor och en vän. Jag skulle behöva gråta ut tillsammans med dom för att bota smärtan det inneburit att inte ha vågat hälsa på!

  Saknar dom med hela mitt hjärta och jag vet att dom saknar mig lika mycket. Två jular utan varandra. 14 födelsedagar utan varandra. Jag skulle göra vad som helst för att få ta en kaffe på stan med mamma eller hjälpa min lillasyster med läxorna en kväll.

  Jag har det bra. Men familjen kommer alltid först ❤️

  Emelie Hasanof 2016-11-04 20:37:48 http://None
  Svara
 • Min dröm som jag försöker uppfylla är att flytta till Edinburgh och starta min egen lilla musikskola. Är multiinstrumentalist och är en del instrument som behöver fraktas över och inhandlas, för att inte tala om noter…
  Har planer på att flytta över i april och lite hjälp på traven är ju aldrig fel. Är i Edinburgh nu under hösten och stormtrivs något makalöst!

  Noomi 2016-11-04 20:36:03 http://skottish.blogg.se
  Svara
 • Min dröm som jag försöker uppfylla är att flytta till Edinburgh och starta min egen lilla musikskola. Är multiinstrumentalist och är en del instrument som behöver fraktas över och inhandlas, för att inte tala om noter…
  Har planer på att flytta över i april och lite hjälp på traven är ju aldrig fel. Är i Edinburgh nu under hösten och stormtrivs något makalöst!

  Noomi 2016-11-04 20:33:45 http://None
  Svara
 • Mitt dröm är att kunna transportera min hund hela vägen från Grekland till Sverige så att jag kan bo med honom igen. Jag saknar honom så mycket!

  Gabbie 2016-11-04 20:33:24 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att ta med min pappa på hans livs resa. Enda sin min mamma gick bort när jag var 12 år har han gett oss allt han kunnat, att vara både mamma och pappa för två barn har inte alltid varit det lättaste. Nu är det min tur att visa hur underbar han är och hur mycket jag uppskattat att just han är min pappa. Det hade jag velat göra genom att ge han en resa han alltid drömt om <3

  Anna Henriks 2016-11-04 20:06:51 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om den tiden jag var en aktiv mamma.
  Men efter en trafikolycka är livet inte detsamma.
  Efter sex år har jag hittat en sjukgymnast jag kan lita på.
  Men det blir dyrt eftersom inget frikort hjälper då.
  Sjukvården vet inte vad som ska göra.
  Du får leva med det här, är vad jag får höra.
  Jag drömmer om att min hjälp till en värdig vardag inte var så dyr.
  Att få leva en dag där inte värken styr

  Sara Björklund 2016-11-04 19:22:34 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om hett passionerat sex med en het man som aldrig går hem.

  SKRIVDIVAN 2016-11-04 18:03:08 http://skrivdivan.se
  Svara
 • Drömmar ändras hela tiden. Just nu är min dröm att få inreda min lägenhet precis efter min alldelles för dyra smak jag absolut inte har råd med. Jag älskar marmor, vitt och stilrent. Har en säng och det är typ det. Har sett både mina föräldrar och syskon hamna i skulder och jag vill inte hamna där. Så.. Jag får sitta på golvet och äta frukost ett tag framöver! ?

  Julia 2016-11-04 17:47:57 http://None
  Svara
 • Min dröm sen några år tillbaka är att få uppleva Europas framsidor och baksidor. Jag vill ha chansen att åka runt till de självklara valen i länderna, så som t ex Rom, Aten och London. Men på samma resa vill jag även få chansen att se de mest sårbara platserna i länderna där människorna kanske inte har tillgång till mat varje dag eller skolgång pga tex för låga löner. Jag vill kunna bidra och hjälpa till på det sätt jag kan, kanske genom att få med mig extra resväskor med nödvändigheter som för en annan är en självklarhet i vardagen. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Det är min dröm det!

  Erika 2016-11-04 17:21:10 http://None
  Svara
 • Min dröm är att någon gång i livet få resa till Maldiverna – innan öarna i havet försvinner , hoppas jag hinner !!

  Gunilla.M.B 2016-11-04 15:42:00 http://None
  Svara
 • Jag har drömt om New York sedan barnsben & speciellt om att få fira jul och nyår där! Kolla in deras julskyltningar, insupa atmosfären och se bollen släppas på Times’ square på nyår! Och sen båda mina föräldrar dog och jag sambon & dottern alltid sitter ensamma över jul vore detta helt fantastiskt att få uppleva!

  Malin stjernberg 2016-11-04 14:38:10 http://None
  Svara
 • Min dröm är att jobba som makeup artist. Därför drömmer jag om möjligheten att få gå en utbildning för att bli makeup artist. Något som utan hjälp är svårt då dessa utbildningar är dyra och ej CSN-berättiga.

  Angelica 2016-11-04 13:39:29 http://None
  Svara
 • Eller att börja studera till frisör det är högsta drömmen! Då man inte hade betyg till det eller pengar så går det inte…

  Amanda 2016-11-04 12:32:38 http://nouw.com/amnh
  Svara
 • Starta mitt eget sminkmärke hade varit drömmen! ? men har inte råd till det..

  Amanda 2016-11-04 12:30:42 http://www.nouw.com/amnh
  Svara
 • Åh vilken rolig tävling!
  Jag drömmer om att fortsätta med vår renovering av huset. Vi har börjat med köket och lite i källaren som är klara. Nu blir man överlycklig av att gå in i det fina köket och lite mindre lycklig när man går in i de andra rummen då det var länge sedan något gjordes i det huset. Nu när vi fått en son och utökat vår lilla familj är det dags att börja renovera hans blivande rum, vilket är prio ett. Men att tillslut ha ett helt renoverat hus är verkligen min dröm! 🙂

  Louise 2016-11-04 12:24:03 http://None
  Svara
 • Jag hade önskat mig en resa, på 1-2 veckor utomlands med min pojkvän! Vår vardag är ganska tråkig med inga direkt spontana händelser eller så värst mycket romantik. Men å andre sidan jobbar vi båda väldigt mycket och ganska ofta så jobbar vi om varandra. Så den där spontana äventyrskänslan med ett inslag av passion finns helt enkelt inte där länge.

  För två personer som bor tillsammans; sedan 3 år också, känns det ganska viktigt att faktiskt få hitta på något speciellt tillsammans och att också komma ifrån den tråkiga vardagen lite som vi har.

  Jag har bara varit utomlands en gång när jag var yngre, så har tyvärr inte så bra koll på vilka länder som är fina att åka till! Någonting som jag saknar i min vardag är naturen, shopping och romantik! Så min dröm resa hade ju definitivt varit massor med vacker natur, romantiska dejter och en promenad igenom någon liten stad för lite utforskning på utomlands-shoppingen haha!

  Tror det hade gjort oss båda gott och kanske hade det väckt den där helt fanatiska passionen inom oss igen som jag verkligen så saknar! ❤️✨

  Malin Gustavsson 2016-11-04 12:18:41 http://None
  Svara
 • Jag är, och har alltid varit, en väldigt kreativ, konstnärlig och stilmedveten person, så min dröm har alltid varit att få plugga till och sedan arbeta med antingen konst, foto eller mode(eller en kombination av dessa). Just nu bor jag i London och jobbar som au pair, och en dröm efter detta hade varit att komma in på ett konst, mode eller foto-program på Universitetet här i London. Då hade jag verkligen kunnat visa vad jag går för och även fått ett steg in i den världen!

  En annan "sido-dröm" är att åka till New York med min syster, bara få vara och andas luften där tillsammans med henne. Det hade varit superfint! Hon behöver komma tillbaka till en storstad igen och fånga ny inspiration. Jag vill visa henne allt det stora som finns i världen och att hon är kapabel till att göra VAD som helst här!

  (Ps. Är såååå kär i din blogg/insta! Du är en av de personerna som inspirerar mig mest! Ds.)

  Ida-Maria 2016-11-04 11:53:12 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få bo i New York en stund i mitt liv. Med den här tävlingen kan jag kanske få möjligheten att göra det vilket vore MAGISKT! Just nu studerar jag marknadskommunikation inom sociala medier och som student har man ju inte megamycket pengar på lager… Men drömma kan man!

  Matilda Hansson 2016-11-04 10:20:38 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få bo i New York en stund i mitt liv. Med den här tävlingen kan jag kanske få möjligheten att göra det vilket vore MAGISKT! Just nu studerar jag marknadskommunikation inom sociala medier och som student har man ju inte megamycket pengar på lager… Men drömma kan man!

  2016-11-04 10:19:58 http://None
  Svara
 • Efter 3 år på gymnasiet där jag läst foto är det fortfarande något jag känner att jag vill bli, min dröm är att bli fotograf! Jag vill försätta att utbilda mig som de och staden Stockholm har några utbildningar som lockar. Men att hitta lägenhet i Stockholm är inte de lättaste så en dröm skulle vara att få en lägenhet som går att hyra någonstans i staden! ???

  Emma 2016-11-04 09:46:13 http://None
  Svara
 • När jag i maj i år vid 20 års ålder vart diagnostiserad med cancer så har jag såklart haft dödsångest och ett rent helvete både psykiskt och fysiskt. Men om det är något sjukdomen gett mig så är det ett nytt synsätt, att leva för dagen , inte ta något för givet och uppskatta det man får/har. Jag har under min sjukhustid skrivit en lista med 100 mål i livet , stora som små som jag vill uppfylla. Ett av dem målen som jag med min sjukskrivningskassa inte kan uppfylla på ett bra tag är att få åka till Japan där jag skulle vilja besöka varma källor, tempel och såklart äta japansk sushi.
  En resa som jag vet skulle ge mig mycket för framtiden, det är en av mina drömmar!

  Caroline Lundgren 2016-11-04 09:31:56 http://None
  Svara
 • Min största dröm här i livet är just nu att få ett jobb i en inredningsbutik, för inredning är det jag brinner för!

  Dajana 2016-11-04 09:19:43 http://None
  Svara
 • Efter sex år tillsammans flyttade jag ihop med min sambo. Det var en lång resa full av underbara minnen, två länder och tusentals kilometer emellan oss. Jag var varmt välkommen hit och alla är så snälla med mig.
  Jag studerade kinesiska och engelska på ett universitet i ett annat land, jobbade där som inköpsassistent och tolk, och nu pluggar jag svenska på en kurs. Vår dröm är att äntligen gifta oss och resa på en smekmånad, men nu är det svårt eftersom jag inte har hittat något jobb med mina kunskaper i språk och inte kan spara.
  Boxen "Be Strong" påminner mig hur mycket vi har redan upplevt och det hjälper mig kämpa vidare.

  Evgeniia 2016-11-04 08:17:25 http://None
  Svara
 • Wow vilken tävling! Jag känner att jag kan uppfylla många av mina drömmar själv men en dröm som jag haft väldigt länge är att få träffa Taylor Swift. Jag tycker att hon är helt fantastisk kvinna, som vågar drömma stort, stå för det hon tycker och tänker. Hon inspirerar så otroligt många människor! Hennes musik och allt hon gör i princip har hjälpt mig, hon inspirerar mig till att bli en bättre människa. Min stora dröm är att få träffa henne, att få prata med henne.

  Felicia 2016-11-04 08:07:52 http://None
  Svara
 • Wow vilken tävling! Jag känner att jag kan uppfylla många av mina drömmar själv men en dröm som jag haft väldigt länge är att få träffa Taylor Swift. Jag tycker att hon är helt fantastisk kvinna, som vågar drömma stort, stå för det hon tycker och tänker. Hon inspirerar så otroligt många människor! Hennes musik och allt hon gör i princip har hjälpt mig, hon inspirerar mig till att bli en bättre människa. Min stora dröm är att få träffa henne, att få prata med henne.

  Felicia 2016-11-04 08:07:52 http://None
  Svara
 • Min dröm är att spendera en helg uppe i Kiruna med min familj i en timmer stuga och få åka häst och vagn på kvällen med bjällror som klingar och väl framme är brasan tänd levande ljus och god mat. Massa kärlek som bara kan bubbla upp och ingen stress. Vardagen är redan så stressad för många.

  Veronica 2016-11-04 07:47:49 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att plugga teater i New york. Det är något jag velat göra många år då jag älskar skådespeleriet och det vore en dröm att få uppleva det.

  Felicia 2016-11-04 01:45:50 http://frokentv.se
  Svara
 • Min dröm känns omöjlig, men jag skriver ändå. Håller precis på att skilja mig, och har hamnat i en svår sits. Är utbränd och sjukskriven sen fyra år, och har ingen möjlighet att få låna en krona av banken. Har alltså ingen möjlighet att köpa någon bostadsrätt eller annat boende. Skulle helst vilja kunna bo kvar i radhuset, för mina tre barns skull och min egen. Vet inte om jag orkar med någon flytt. Men har ju heller ingen möjlighet att köpa ut mitt x eftersom jag inte får något lån. Allt känns hopplöst…

  Annika 2016-11-04 00:59:55 http://None
  Svara
 • Min dröm? Jag vill göra en makeover till mitt rum, köpa in nya möbler, ny lampa, säng, mm. Allt i mitt rum är sådant som jag haft i ca 10 år och det jag vi är att ta bort det gamla och ta in det nya och moderna.

  Men inom arbetslivet är min dröm att bli en skådespelerska, dansare eller en musikal artist. Det är just detta jag brinner för och det har jag gjort sedan jag var ett litet barn. Jag kommer aldrig att ge upp!

  Emely Gallardo Jeréz 2016-11-04 00:54:58 http://None
  Svara
 • Min absolut högsta dröm är att få åka till London tillsammans med min älskade mamma över en vecka eller två. Äta gott och få se och upptäcka allt som London har att erbjuda. Men framför allt få komma ifrån stressen som studier och jobb medför varje vecka. Vi båda skulle verkligen må gott av en paus från det "vardagliga" och få ladda om batterierna.

  Sandra 2016-11-04 00:40:41 http://www.alltingordnarsig.blogg.se%20
  Svara
 • Min dröm är att få åka ner till Dubai och bara ha det nice med familjen ❤️.

  Maja 2016-11-04 00:09:32 http://None
  Svara
 • Få resa till Ecuador. Återvända dit där en bit av mitt hjärta finns kvar. Där bodde jag en gång i familj i de höga bergen på söder. Lärde mig allt om hur man är en familj, om omtanke, enkelhet och att dela med sig. Spanska lärde jag mig med så att jag kunde prata med de gatubarn jag jobbade med i frivilligt socialt arbete. Vill så gärna återvända till mitt andra hem efter så många års tid och hälsa på innan det är försent. Jag vill visa min familj detta vackra land och de värden som man kan lära av Ecuadoroch människorna där.

  Visa min familj detta vackra land och dess vidunderliga vyer.. Vulkaner, hög luft, naturreservat soliga surfstränder, serpentinvägar, lianfärd i djungeln och urbefolkningarnas byar.

  "Dream big & Work hard" Det gjorde jag för att uppnå drömmen den gången för att kunna leva utan inkomst under sex månaders tid med kramar som betalning.och det vill jag göra igen. Följa den vindlande serpentinvägen till ett av mina drömmars mål -det lilla enkla huset på backen med flagnad fasad som rymmer glädje och kärlek.

  Anna L 2016-11-03 22:32:08 http://None
  Svara
 • Har länge drömt om att utbilda mig till nagelterapeut/teknolog. Det är långt ifrån vad jag gör idag som ingenjör fast ändå inte. Det handlar om material, bearbetning, design och tro på det man gör – precis vad en ingenjör gör 🙂 men som nagelteknolog kan jag få vara kreativ och inte så begränsad av standarder

  Emily 2016-11-03 21:30:13 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få hjälpa min mamma att fota Astrid Lindgrens barnsjukhus nedstägning. Hon håller på med ett projekt där hon dokumenterar allt fantastiskt arbete som utförts där men det blir dyrt i och med att det är obetalt… Jag skulle vilja hjälpa henne mer men skulle behöva ett bättre objektiv för att verkligen få till bra bilder. Vore en dröm att få det "sponsrat" 🙂

  Cajsa 2016-11-03 21:24:14 http://nouw.se/cajsaph
  Svara
 • Min dröm är inte så stor, men den är betydelsefull för mig och min 8-åriga dotter. I snart tre år har jag bollat jobb, plugg, en skilsmässa och delad vårdnad. Om ett drygt halvår är det äntligen över, då är jag klar med min påbyggnadsutbildning och en stor stress kommer att lyftas från mina axlar. Eftersom jag arbetat deltid under min studieperiod så har inkomsten inte varit så stor och jag och dottern har fått ta dagen som den kommit. Vi har inte kunnat kosta på oss något dyrt så nu drömmer vi om att få resa iväg till solen och få slippa stress och press! Vår dröm är att åka till Lanzarote och titta på "Jameos del Agua", en fantastisk sjö i en grotta! Som sagt var, det är ingen stor dröm om att åka jorden runt eller hoppa bungy-jump men för oss hade det betytt mycket att få ta igen lite av den tid som jag suttit med näsan över studieböckerna. Mamma-dotter-tid i solen är drömmen!

  Karin Larsson 2016-11-03 21:23:43 http://None
  Svara
 • Jag har alltid velat bli en makeupartist, men jag är för feg för att våga ta det steget. Jag bor i en liten stad där det inte finns någon sådan skola så då skulle jag behöva flytta upp till Stockholm några månader och boende där och utbildningen är väldigt dyra. Det är en stor dröm som jag tror många i min ålder har(20år) men alla kan inte ha råd och mod för att klara av något sådant. Jag önskar att någon kunde tro på mig och hjälpa mig att uppnå denna dröm.

  Signe 2016-11-03 21:13:30 http://None
  Svara
 • Min dröm är att bli utbildad master makeup artist och få arbeta ned det jag älskar, smink. har därför spanat på många kurser i vår, men det är ju så otroligt dyrt. Är arbetslös ungdom så det är inte så lätt att jobba och tjäna ihop till kursavgiften heller, och vill inte belåna mig över öronen. Så på så vis är det kört, men tack vare denna tävling ser jag ljuset i tunneln, och har fått upp en liten uns hopp igen.

  Malin 2016-11-03 20:49:42 http://None
  Svara
 • Enda sedan jag såg det här blogginlägget har jag funderat på vad min dröm egentligen är. Och jag kom fram till att drömmarna är många. Både inom yrke, boende, resor, träning osv och jag kanske inte kan få er hjälp med alla mina drömmar, men en dröm som jag har skulle kunna vara det som gör att jag tar tag i alla mina andra drömmar.
  Jag har två barn, 6 år och 2 år. Jag jobbar heltid, men alla pengarna går till räkningar och till barnen. Själv har jag utväxt ned till öronen, gula tänder på grund av allt kaffe jag slängt i mig efter hundratals sömnlösa nätter, dåligt uppdaterad garderob och alldeles för gamla glasögon.
  Min dröm skulle vara att få en makeover. Gärna innehållande shopping, tandblekning och frisör. En dag bara för mig där jag inte behöver ha dåligt samvete för att jag inte lägger pengar på barnen. Jag vet att det låter ytligt, men samtidigt känner jag att ett sådant upplyft hade varit en kick för självförtroendet och det hade gett mig energi till att ta tag i andra saker, som att söka nytt jobb till exempel!

  Cissi 2016-11-03 20:48:30 http://None
  Svara
 • Jag har många drömmar som jag vill uppfylla men ett första steg och en dröm är att få jobba som bloggare, att få månadslön för att blogga och få utvecklas inom bloggande för att nå andra drömmar som jag har som att skapa ett bra liv för min dotter och sprida kunskap om den åkomma som hon har som inte är så vanlig, att få skivkontrakt och att få arbeta med foto. Men bloggandet är ett första steg och den dröm jag skulle vilja ha hjälp med

  Sanna 2016-11-03 20:47:29 http://moonzanna.se
  Svara
 • Att få åka till Karibien med min familj och närmsta släkt och förnya min och min mans bröllopslöften då vi gifte oss i smyg och inför de närmaste då december 2017 som vi firar 10 år som gifta kunna förnya detta med dom på stranden.

  Helen 2016-11-03 20:39:16 http://None
  Svara
 • Jag jobbar på ett boende för ensamkommande flyktingungdomar. Jag brinner verkligen för att hjälpa dessa ungdomar. De flesta av dem är från Afghanistan. De är ständigt oroliga för att bli utvisade och vet om att de kommer att bli dödade om de skickas tillbaks. Det dödar en verkligen inombords att höra dem berätta om hur de har haft det, vad de har fått gå igenom och vad de har förlorat. Just nu skickas ungdomar från Afghanistan tillbaka pga att migrationsverket bedömer dem som äldre än 18 utifrån samtal, vilket jag tycker är helt sjukt och kränkande. Vill gärna hjälpa dessa killar att få en rättvis bedömning och möjlighet att stanna i Sverige och starta det livet de kom hit för. Jag ser inte någon skillnad på en 17 åring och en 18 åring flykting och förstår inte hur en 18 åring ska klara sig bättre i Afghanistan som migrationsverket verkar tro. Jag har många drömmar, men denna är den absolut största jag har. Grabbarna är underbara och duktiga, som verkligen vill få en bättre framtid, som de kan få i Sverige. Jag älskar glossybox, och skulle jag kunna få hjälp att uppfylla en dröm så är det att hjälpa dessa killar. Med vänliga hälsningar Nina

  Nina 2016-11-03 20:25:46 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att få vara modell för en dag, känna sig sådär extra fin, bli sminkad och fixad, bli fotad och få lära sig deras speciella gångstil! Det vore en dröm i uppfyllelse! <3

  Steffanie 2016-11-03 20:22:12 http://None
  Svara
 • Min dröm är att tillsammans med min pojkvän åka till Japan och uppleva körsbärsblommorna. Vill så gärna uppleva maten, dom varma källorna, badhusen trädgårdarna, museum, shopping etc. Det vore drömmen att kunna uppleva Japan under några veckor, det har alltid varit min dröm sedan jag var liten.

  Josephine 2016-11-03 20:02:11 http://None
  Svara
 • När jag var 14 år stod jag på en surfbräda för första gången. Det var i Norge i det femtongradiga Norska havet. Trots att jag knappt kände mina fingrar och tår var känslan obeskrivlig. Ett lyckorus och en enorm adrenalinkick är det närmsta jag kan beskriva det som. Efter den vågen visste jag att jag hade hittat min passion i livet. Sedan dess har det knappt gått en dag utan att jag har drömt mig bort till vågorna igen. Känslan man får efter att ha burits fram av havets krafter är magisk, och min dröm är och har länge varit en resa där jag får surfa hela dagarna så mycket jag bara vill.

  Paulina Isaksson 2016-11-03 16:10:37 http://None
  Svara
 • Åh vilken häftig tävling! Min dröm är att bygga om våra uthus till ett godkänt hunddagis och med lokal för att kunna ta emot övernattande gäster – att göra vår gård till en kursgård helt enkelt! Jag är professionell hundtränare/problemhundsutredare och vill så gärna kunna ta emot både hundar och ägare för övernattning så att jag kan hjälpa ännu fler <3

  Roxanne 2016-11-03 14:35:03 http://www.roxanneshundvardag.se
  Svara
 • Min dröm är att åka till Florida med min man och våra 2 flickor. Det skulle verkligen vara "a dream come true".

  Angela 2016-11-03 11:55:09 http://None
  Svara
 • Oj wow vilken möjlighet!

  Jag vet ju inte om man är välkommen i denna tävling när man kommer från Finland men jag tänkte att det skadar ju inte att försöka! 🙂

  Min högsta dröm, eller ska vi säga mina två högsta drömmar som går lite hand i hand, har jag redan börjat på med. Men att gå från dröm till att det faktiskt blir lönsamt är ju kanske inte det enklaste, man får verkligen kämpa sig framåt! Vilket jag absolut inte har något emot, jag älskar även vägen mot målet. Men självklart skulle det vara skönt att få lite hjälp på vägen!

  Det jag drömmer om är att kunna leva på min modeblogg och mitt nystartade stylistföretag VOGA Styling. Efter jul kommer jag att vara färdig utbildad Estenom (stylist) och från och med januari har jag som det ser ut nu noll inkomst… Men det skrämmer mig inte för jag tänker ändå satsa hårt på mina drömmar som är att kunna leva på min blogg och mitt företag som jag startat tillsammans med mina två fantastiska kollegor Robert och Heidi.

  Med bloggen och företagande har jag ett stort mål, att inspirera och hjälpa andra med deras stilar. Jag vill att alla ska få må bra med sitt yttre, för då tror jag också att man mår såå mycket bättre på insidan.

  Jaa det var min dröm/mina drömmar och som sagt vet jag inte om jag fick delta i denna tävling men nu gjorde jag det ändå för jag älskar ju uttrycket DREAM BIG! 😉

  Tack för att du är så otroligt inspirerande Josefin och verkligen får en att vilja kämpa för sina mål lite extra <3

  Sandra Emilia 2016-11-03 09:02:00 http://sandraemilia.com/
  Svara
 • Jag håller på att gå ner i vikt.. och har ett delmål att tappa 3kg tills 23 november (min födelsedag) och hade tänkt att unna mig själv en present. Då skulle glossybox vara en jättefin present – då jag verkligen kommer ha behövt att kämpa för att gå ner dem här 3 kg, och om jag få denna glossyboxen så kommer det även ge mig en kick att kämpa vidare att gå ner dem här 30kilo jag behöver gå ner…. Inte så lätt för en tjej som bara LOVE choklad! ( efter varje delmål jag har nåt så kommer jag att unna mig själv något!) DÅ jag är ett steg närmare mitt stora mål!! Min dröm håller på att uppfyllas och med dena gåva från glossybox så kommer jag lyckas! Detta är verkligen en dröm jag haft länge och nu har jag precis börjat och satt mina delmål och mitt STORA mål.. skulle verkligen betyda något för mig att vinna glossyboxen!

  Victoria 2016-11-03 07:58:09 http://None
  Svara
 • Hej!
  Min dröm är att fortsätta jobba som livscoach jag vill hjälpa andra hitta sig själva. Jag vill ha ekonomiska muskler att kunna fortsätta.

  Alltså en lön för att kunna sitta och skriva den bok som kommer livsförändra andra på djupet.

  En bok som ger samhället en käftsmäll och gör dig helt och hållet förvirrad. ☺ För det är du så värd!

  Anna 2016-11-02 23:44:27 http://None
  Svara
 • Wow vilken tävling, såklart man måste testa att vara med i den 🙂

  Jag har precis gått från att jobba heltid till att jobba deltid på mitt nuvarande jobb (tråkigt lagerjobb haha), på grund av att jag vill försöka fokusera på att söka nya jobb nämligen. Är lite lost i livet just nu så skulle vara så härligt att att testa på något roligt inför framtiden & karriären, något att bli peppad av!!

  Jag kan tänka mig massor av jobb! Men det jag håller på lite med just nu vid sidan av tråkiga lagerjobbet haha, är dj & events/promoting, även jobbat med lite marknadsföring en kortare period. Det är sånt jag skulle vilja testa på att jobba med och så gärna vill få en fot in. Alltså Event, media, PR/sociala medier osv. Praktisera som nöjesredaktör/ layout på en bloggportal kanske eller nåt liknande 🙂 är en inspirerande och inspirerad, kreativ och peppad tjej på 20 år! Så ja min dröm vore väl att få chansen att testa på att praktisera på något coolt företag (som sagt kanske nån bloggportal, pr-byrå/event, social medier, tidningsredaktion) Skulle vara så kul att få en fot in liksom, tror jag faktiskt kan ha mycket att bidra med!

  Dream big som sagt 😉 xx

  /Hedda

  Hedda 2016-11-02 23:26:43 http://None
  Svara
 • Som mamma till två småbarn, drömmer jag om att få överraska min man med en weekend till en storstad! Vilken som. Vi har alltid rest tillsammans & det är vår stora passion i livet. Tyvärr sinar både tid & pengar, när man har småbarn och dessutom pluggar 100% under föräldraledigheten. Kommer inte ha råd på många år, att kunna ge honom en så fantastisk upplevelse, så man kan ju få hoppas att vi har turen att vinna här!

  Erika 2016-11-02 21:07:41 http://None
  Svara
 • Jag har tänkt på min dröm så himla mycket den senaste tiden. Att jag måste börja våga och satsa och inte låta mitt mående ta över mina drömmar och mål. När jag var sexton blev jag diagnostiserad med depression, ätstörning och ångestsyndrom. Fram tills jag var tjugoett var jag till största del sjukskriven (nu är jag tjugotre.) I perioder var det så illa så jag låg på psykiska slutenvårdsavdelningen . Idag mår jag bra, inte helt bra men så pass bra så att jag kan jobba heltid, bo i mysigaste lilla lyan och har haft viljan och kraften i kortare perioder (4-5 månader) bo utomlands. Samtidigt har de två senaste åren sedan jag blev ”frisk” handlat om att maxa, för att ta ikapp det som jag känt att jag har missat. Att göra det som alla andra har gjort och glömt bort att fokusera på mig själv, vad jag vill göra och på mina mål. Allt har handlat om att ta ikapp de fem år jag var sjukskriven, och att hitta på så mycket som möjligt av det som jag har missat. Jag tappade helt bort mig själv, vad jag ville göra och mina drömmar.
  De senaste månaderna (mycket tack vare dig och Vanja, samt eran magiska podd) har jag satt mig själv i fokus, suttit med mitt fina rosa block och skrivit listor om vad jag vill göra här i livet, vad jag vill uppnå och vilka mina drömmar är. Just nu är min dröm att åka till USA i ett halvår/ett år och plugga. Helst marknadsföring, kommunikation, kanske lite ekonomi för att i framtiden kunna öppna en butik. Jag vill ha en liten mysig butik (tänk dig som erat kontor, mysig lokal, massa kärlek i butiken/interiören) med magiska, unika plagg som inte är så lätt att få tag i här i Sverige blandat med lite inredning. Annanaslampor, mysiga filtar, dofljus, stora mattor. I en hörna vill jag ha en litet mini café. Några härliga fåtöljer, inspirerande böcker och tidningar att bläddra i (såklart er bok om den kommit ut!) och där man kan beställa det godaste kaffet och teet, med en liten biscotti till. Det ska inte bara vara en affär där man springer in och sedan ut, utan ett ställe man kan gå till för att få en lugn stund. Titta på alla ljuvliga saker, känna, önska och kanske köpa. Jag vill att det ska uppstå ett glädjerus när man köper något. Att kunna ta en lugn stund för att bläddra i böcker, unna sig en cappuccino eller espresso och ta fram sitt block och kunna fila på sin egen dröm. Jag vill att det ska vara mer än en butik, det ska vara en liten inspirationsoas! Att visa att alla människor kan ta sig från botten (precis så som jag har gjort) och att det aldrig är någonting dåligt med att drömma stort!
  Att försöka sammanfatta detta kort var inte lätt. Men du hör ju, en stor budget behövs, ett jävlarannama och massa vilja. Jag vet att jag har ett jävlarannama och vilja. Jag har tagit mig från botten, från att inte ha velat leva till dessa magiska drömmar. Jag ska göra allt i min väg för att försöka uppnå detta, och om inte jag lyckas så vet jag att livet är bra fint ändå och att det alltid går att skapa nya drömmar. Men det hade varit så härligt att få en liten skjuts på vägen, för att nå delmål ett: att få plugga i USA ett tag, och få plugga sådant som behövs för att kunna öppna min lilla butik.
  Tack för världens härligaste blogg och podd, och hälsa det till Vanja med! Ni är de peppigaste jag vet. Och när jag står på jobbet och är trött på allt, brukar jag lyssna på er och helt plötsligt skriva ner massa nya tankar och idéer på anteckningarna i telefonen.
  Stor kram!

  Elin 2016-11-02 20:46:39 http://www.devote.se/elinest
  Svara
 • Jag blev först ledsen när jag läste om tävlingen. "Vilken är din dröm?" Helt tomt i hjärnan. Ett stick i hjärtat. Ont i magen. Jag önskar att jag direkt kunde svara: "Åka till New York!" Eller "segla jorden runt". Men nej. Ingenting kom till mig spontant. Jag har funderat i ett dygn nu. Någonstans på vägen tappade jag bort mig själv. Mina drömmar var inte viktiga nog. Tillslut lät jag dem sova. Kanske blir jag inte mer än såhär?

  Det jag kom på under mitt tanke-dygn är att jag älskar att skriva. Jag har nog aldrig vågat formulera det som en dröm, men det är nog så det är ändå.

  Tänk att, iallafall delvis, kunna byta ut vardagsjobbet mot att skriva. Jag vill skriva krönikor och artiklar för tidningar eller bloggar. Träffsäkra, humoristiska, känslosamma texter som verkligen berör.

  Tänk, det fanns en dröm där inne ändå.

  Åsa 2016-11-02 20:30:47 http://None
  Svara
 • Det jag drömmer om just nu är att få kunna fira en riktigt fin jul. Julpyntat o en massa god mat samt lite julklappar. Det blev inget firande förra året pga av ekonomin och den är ännu sämre i år.

  Jennie 2016-11-02 20:04:09 http://None
  Svara
 • Jag tar journalistexamen i januari och om man får drömma stort (och det ska man ju!) så är min dröm är att tillbringa någon månad eller så i London i vår och gå en språkkurs, för att bli grym på engelska och i framtiden kunna jobba på en modetidning eller modesajt i London. Det skulle jag tycka vore så HIMLA kul!

  Julia 2016-11-02 19:31:37 http://None
  Svara
 • För mig har det alltid känts superviktigt att stå på mina egna ben och skapa mina egna framgångar i livet. Just nu är jag ung, bor hemma och ska precis påbörja min resa till att bli min "egna individ" vilket jag är superpeppad och samtidigt skiträdd inför. Med andra ord ska jag snart flyga ur boet och vill bara börja leva mitt drömliv på direkten, på mina egna villkor – även om jag kanske inte vet exakt hur det ser ut än. Den traditionella vägen att plugga och sedan jobba lockar just nu inte alls, jag känner att jag vill testa mina vingar på något annat sätt.
  Det enda jag vet att jag brinner för är det kreativa och det inspirerande, och att det också är i det mina styrkor ligger. Jag har skrivit, fotat, klippt och klistrat så länge jag kan minnas och alltid fått höra att det är det jag kan (vilket är tur, eftersom det är det jag också älskar 🙂 Sedan länge har jag drömt om att kunna ägna mig åt detta till fullo och att riktigt kunna gräva ner mig i det kreativa/kommunikativa/inspirerande där jag skapar någonting bra och fint som jag kan visa upp och dela med mig av till andra, men hittills har det inte funnits plats för det i min vardag – som dessutom är alldeles för grå och ointressant just nu för att det ska kunna bli riktigt bra (man är ju perfektionist…).
  I vinter åker jag till Australien i ett halvår och där har jag finurlat på att mitt fönster kanske finns; min dröm skulle vara att få uttrycka mig kreativt under resans gång i form av att driva en riktigt riktigt bra blogg. Min tanke är alltså att dela med mig av den där resan som så många drömmer om att göra på ett så peppigt, snyggt och inspirerande sätt som möjligt – kanske uppmuntra andra till att våga se sig runt i världen.
  Jag skulle verkligen vilja testa på att bygga upp ett eget varumärke där jag kör mitt helt egna race, som jag ser fler och fler supercoola kvinnor göra idag. "Det är väl bara att börja blogga" kanske ni tänker då och ja så är det självklart, men om jag fick drömma skulle jag helt enkelt önska mig lite start-up-underlag; en snygg design/en bra portal, lite marknadsföring eller liknande 🙂 Det kanske låter som en konstig dröm men för mig skulle det betyda otroligt mycket på det sättet att det skulle kännas mer "på riktigt", det skulle hjälpa mig våga gå all in och inte känna mig lika förlorad i den stora massan. Jag vill göra min egen grej och visa vad jag går för, och drömmen vore att få göra det enda från start!

  Ebba 2016-11-02 15:53:03 http://None
  Svara
 • Det vore en dröm att få bjuda med barn och barnbarn till Göteborg över en weekend, bo på hotell och äta gott och varför inte en tur in på Liseberg med. Bara umgås och få njuta av varandras sällskap !

  2016-11-02 15:49:06 http://None
  Svara
 • Min dröm är att jag ska vara den bästa mamman i hela världen för min son. Det låter verkligen klyschigt men när jag ser framför mig min tänkta framtid och dröm så önskar jag mer tid till min son men ändå ett otroligt förtroende, jag önskar då att jag har möjlighet att ha hemstäd, en bra säker bil (har nu en gammal micra från 90-talet) och möjligheten att ta med honom till the big US!

  Jennifer 2016-11-02 14:23:26 http://None
  Svara
 • Hej!
  Min högsta önskan är att få en ny garderob. Jag är så trött på att aldrig ha råd med kläder som sitter fint och som inte går sönder efter två användningar.
  Att få nya kläder med hjälp av en professionell som hittar snygga kläder som passar mig och min kroppsform är en dröm jag alltid har väntat på att ha råd med. Nu är det kanske dags 🙂

  Hedvig 2016-11-02 13:57:56 http://None
  Svara
 • Hej, ja vi har alla stora som små drömmar, det är svårt att välja ut en, men jag drömmer faktiskt om en härlig vinresa för att lära mig mer om vintillverkningen vilket för mig till min nästa dröm som är en vingård i tex Frankrike, fast jag är äldre så tycker jag inte att livet stannar efter pensionen utan då börjar en ny era. Kram

  2016-11-02 13:53:59 http://None
  Svara
 • Åh, så fin box!!! Skulle vara en dröm att vinna den, men min dröm är att få åka med min familj till England och hälsa på våra kompisar där, som jag inte träffat sedan jag var liten. Har inte kommit utomlands på nästan 5 år pga att min pappa gått in i väggen och behövt sjukskriva sig ❤️ Vore som sagt en dröm att vinna!

  Samantha 2016-11-02 13:24:33 http://None
  Svara
 • Jag vill ta med hela släkten till Alaska på älgjakt. Jag vill också kunna ta med troféerna tillbaka till Sverige!

  2016-11-02 09:33:29 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att sprida lycka såväl som att vara lycklig. För jag anser att lycka är det som är viktigast här i livet.

  Isabelle 2016-11-02 09:30:24 http://None
  Svara
 • Vilket underbart initiativ! Jag sitter&funderar, vad kliar mest i huden. Det är eg. så enkelt. Jag är ensamstående mor på heltid till två underbara ungar.
  Pga en ovanlig neuromuskulär sjukdom som mixar reumatism, dålig balans, muskelförtvining&vidriga nervsmärtor där jag snabbt försämras så har jag liten till noll ork.
  Ekonomin ser ut därefter, jag har aldrig kunnat åka m dem utomlands. De är 15&7. Jag vill ta körkort=bli mer mobil. Jag drömmer om nya sängar&cyklar till alla 3. Retreat m sol, bad (hathayoga), historiska sevärdheter, veg mat. Är stolt men ärlig, vill allra mest det bästa för dem. Kärleken är! Det är ok att drömma. Rejäla kläder, skor m broddar. Men de går alltid först och jag känner mig ofta ledsen att jag ej är kapabel till mer. Enkla små ting. Eg är det ju det som betyder mest. Särskilt ur barnaögon sett! Jag själv skulle grina för en pluttig bil, ett simkort. Att bli skuldfri. Lättare om hjärtat&lugnare i sinnet. Jag skulle även vilja överraska min finaste, bästa vän som är i samma sits, för att lätta hennes bekymmer&tacka för all hjälp, kärlek&evigt stöd. Hennes dotra är bästis m min lille, så det är ju bara en bonus. Whoop whoop, jag håller tummar&tår och önskar alla lycka till! Kram på er!

  Christine H 2016-11-02 09:24:21 http://None
  Svara
 • Min dröm är att bjuda min allra bästa mamma på sin drömresa till Mauritius. Det skulle vara så kul att ge något tillbaka till henne efter allt hon har gjort för mig!! <3

  Mill 2016-11-02 09:21:54 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka till Island med min syster över några dagar och åka ut till platserna där filmen "The secret life of Walter Mitty" spelades in. Det finns så vackra platser där som jag bara måste besöka i mitt liv!

  Lina Lövgren 2016-11-02 09:10:37 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att öppna en egen förskola. Är förskollärare i dagsläget och har jobbat som det i 1.5 år, innan jag började plugga vikarierade jag även på förskola samt att min mamma har arbetat som barnskötare hela mitt liv. Jag upplever genom egna erfarenheter och genom vad andra berättat att det finns få chefer inom förskolans värld som verkligen ser verkligheten vi arbetar i. Jag vill öppna en förskola där jag som chef är en aktiv del av verksamheten och barnen. Jag vill vara den chef som kan strunta i allt pappersarbete och istället hoppa in i barngrupp när det behövs. Jag vill vara den typen av chef som självklart förespråkar det pedagogiska men ändå sätter barnens bästa i fokus, att barnen känner sig trygga, mår bra och är glada om dagarna.

  Evelina 2016-11-02 04:03:37 http://None
  Svara
 • Ja , en av mina drömmar har jag lyckats med bor i USA nu och den andra är vill passa på utbilda mig till visual merchandiser här men vet dock inte hur ?Vet inte om ni kan hjälpa men det är drömmen nu☺️?

  Sitem 2016-11-02 02:45:07 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att tillsammans med min vän få flyga till Florida och bo där några dagar innan vi åker vidare på en kryssning I Karibien. Att få se alla de vackra platser, känna sanden mellan tårna och bara få leva livet till fullo medans man har chansen! En dröm som jag hoppas en dag blir sann!

  Sanna Alm 2016-11-01 23:57:03 http://None
  Svara
 • Det låter ganska sorgesamt men jag har egentligen aldrig haft några riktiga drömmar som jag strävat efter att uppnå. Jag vet inte riktigt vad det beror på. Kanske att jag aldrig haft någon riktig tilltro till mig själv och gett upp innan jag ens försökt. Kanske är jag feg och inte vågat satsa.
  Men denna tävlingen fick mig att börja fundera och jag kom på en dröm som har brunnit i mig länge.
  Det är att bli hälsosam och stark, lära mig att ta hand om både kropp och sinne. Få motivation och inspiration till träning och att äta bra mat. Jag fyller 30 nästa år och jag har aldrig varit i så dålig form som jag är just nu, både fysiskt och psykiskt. Jag vill bli gladare, starkare, friskare och piggare! Det är min högsta dröm.

  Anna G 2016-11-01 23:33:02 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att utbilda mig till makeupartist, men har inte så mycket pengar att lägga på utbildningen!
  Så det vore verkligen en dream come true! <3

  Victoria 2016-11-01 23:25:20 http://None
  Svara
 • Jag har en dröm… en dröm som jag än så länge måste vänta med. Jag vill äga en egen bil, inte en ny bil utan en bättre begagnad som man tar sig fram med och som inte skulle vara så dyr att äga och kunna laga om nånting skulle gå sönder på den. Kunna sluta känna mig beroende av andra är min högsta önskan för det är precis vad jag är utan bil… MIn dotter säger ofta till mig; mamma när ska du köpa en bil, en grön bil! Hon önskar och hoppas att mamma snart skaffar sig en grön bil. Men det är svårt att förklara till en liten när det handlar om pengar. Jag är ensamstående med min flicka och jobbar dagligen för att kunna betala räkningar och för att få vårat liv att gå ihop.. Jag har en dröm och det är att kunna säga till min dotter, kom nu gumman så hoppar vi in i VÅRAN bil! Kramar / Millah

  [email protected]

  Camilla Öman 2016-11-01 20:55:18 http://None
  Svara
 • Har länge drömt om att få utbilda mig till PT inom konditionsidrott. Något som saknas här, där jag bor. Tänk drömmen att få arbeta med att hjälpa andra/sprida det jag brinner för och älskar.

  Anna 2016-11-01 20:34:25 http://None
  Svara
 • Jag har alltid drömt om att göra skillnad här i världen och om man kan göra det på något sätt så tror jag absolut man kan göra det genom att samla ihop till Sveriges största skönhet och makeup-loppis! Jag skulle vilja arrangera den största skönhet&makeup loppisen i Sverige där X-antal procent av inkomsterna från respektive loppissäljare skänks till någon form av välgörenhet. Jag har en extra stark känsla för barn, och speciellt kvinnor men även män som utsätts för sexuella övergrepp, säljs av sina föräldrar eller används som människoslavar. Vi här i Sverige kan inte fatta detta när vi har det så bra som vi har det… Så kan man göra skillnad, genom att sälja produkter – som är redan konsumerade – som kanske till viss del även är gjorda av barn i andra länder som blir utnyttjade, och vi kan ge tillbaka! Så kan vi nå en bit påvägen!
  Min dröm är att få hjälpa andra och om man kan göra det på ett roligt sätt, genom att träffa olika inspirerande människor som finns även i vårat land, så vore det en enorm möjlighet. Sedan har jag även en stor förkärlek till make-up och skönhet och min dröm i framtiden är att få arbeta inom den branchen, så detta vore nog helt klart en kick-off i min karriärsväg, jag skulle vilja visa att trots jag bara är 21 år gammal, så kan jag! Man kan om man bara vill!
  Sedan, hur roligt är det inte att testa andras produkter? Att dessutom arrangera under eventet föreläsningar, olika standups och även möjligheten att swisha in till organisationen skulle vara en stor möjlighet! Jag skulle här vilja jobba med min marknadsföringsdröm då jag studerar till detta…
  Alltså shit… Jag känner att jag spårar iväg, men detta är verkligen en dröm som skulle gå i uppfyllelse!

  Hoppas att du har en fantastisk dag, och det är väldigt viktigt att det finns förebilder som dig!
  Trevlig Tisdag =)

  Felicia 2016-11-01 18:38:42 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Mitt i detta novemberrusk och i en känslofylld seperation så vill jag inget hellre än att ta med mig min bästa vän till Zanzibar. Det är ett drömresemål som vi pratat länge om om nu är det mer behövligt än någonsin. Att bo under samma tak som sin föredetta är något som tar på krafterna samtidigt som det är bostadsbrist i vår älskade huvudstad så är chansen rätt liten att vi på ett tag kan ta oss ifrån varandra.
  Att åka till sol och värme där vi kan dyka, surfa och köra yoga är något många behöver för att fylla på med sin livsenergi igen. Djur och natur ger den bästa kärleken man kan tänka sig ? Det borde fler ta vara på innan det är för sent.

  Emilia 2016-11-01 17:52:27 http://None
  Svara
 • Jag vill så gärna ha en egen liten hyreslägenhet. Så enkelt, men så svårt.

  Maria 2016-11-01 17:39:46 http://None
  Svara
 • Min dröm sen jag vart liten har alltid vara att volontärarbeta. Jag vill verkligen bidra med någonting till världen och samtidigt hålla på med något jag tycker är fett kul! Så drömmen är att voluntärbeta mycket så att jag kan samla på mig erfarenhet och kunskap för att sedan kunna starta något eget välgörenhets-projekt! Vill testa både non-profit och profit. Blev så sjukt inspirerad när jag läste biografin om Tom som grundat skomärket Toms! Du vet de skorna där man köper ett par och så går ett par till behövande barn? Så jäkla inspirerande, vill verkligen göra det!!!

  Olivia 2016-11-01 17:02:57 http://None
  Svara
 • Min dröm är att min skönhetsblogg får uppmärksamhet, och att några faktiskt läser mina inlägg. Samt att företag kan skicka produkter jag kan skriva om:)

  Alice 2016-11-01 15:51:32 http://sprallice.blogspot.se
  Svara
 • Min dröm är att plugga teckenspråk och anknytningsteori! Det är något jag velat göra länge! ❤️

  Maria 2016-11-01 15:14:13 http://None
  Svara
 • Jag gick en civilingenjörsutbildning och läste massvis med matte och kemi men hade hela tiden en känsla i magen som sa att det inte var rätt, det var inte det hör jag ville hålla på med i resten av mitt liv, det var det här jag så länge blivit intalad av min omgivning att jag ville hålla på med. Så jag gjorde något som jag känner mig stolt över att vågat, jag hoppade av. Jag vill jobba inom hudvård och skönhet, det brinner jag för och det är det jag vill hålla på med. Det kanske skiljer sig en hel del från vad min omgivning hoppats på, men det är viktigt att våga gå sin egen väg! Min dröm är alltså att få gå en hudterapeut-utbildning!

  Kajsa-Marie 2016-11-01 13:19:09 http://None
  Svara
 • När jag går ut gymnasiet (220 dagar kvar) skulle jag vilja starta ett "veckobrev". I detta veckobrev skulle det vara tips till ett mer välmående liv, goda recept, veckans träningspass och en liten tankeställare. Tanken är att brevet skulle komma på måndagsmorgnarna och bli en liten pepp till resten av veckan.

  Puss och kram

  Ulrica 2016-11-01 12:42:56 http://None
  Svara
 • Förra sommaren åkte jag och min familj (och mina föräldrar) till cypern och för första gången på ett all inclusive hotell. Min tvåårige son älskade det!!!! Så sen vi kom hem i augusti så har han varje dag pratat om denna resa och säger hela tiden hur gärna han vill åka tillbaka. Problemet är att resan är rätt dyr och vår ekonomi är inte den bästa då jag är mammaledig och min man studerar… Så jag sätter mitt hopp till er att uppfylla min sons dröm och även min dröm – att se min son plaska och skratta i poolen på Cypern igen!

  maria 2016-11-01 12:37:06 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka någonstans där jag kan hitta mig själv. Till ett ställe där jag bara kan umgås med min familj eller vänner och bara koppla av från all plugg och stress. Har länge drömt om att åka till Australien.

  Tua 2016-11-01 12:32:59 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om ett bröllop! =)

  Jag och min sambo har pratat i sex år om att vi vill gifta oss, och nu efter att vårt första barn föddes så har vi pratat ännu mer om giftermål. Men tyvärr är det plånboken som ställer till det, och trots att vi skulle vilja ha ett fint bröllop här hemma med både släkt och vänner så har vi inte råd. Istället har vi pratat om att gifta oss i smyg i Stadshuset, men det känns inte alls lika lockande… Jag drömmer fortfarande om det där fina bröllopet, med god mat, glada gäster, fin klänning och KÄRLEK. Kanske kan Glossybox hjälpa kärleken på traven och hjälpa oss att få till det bröllop som vi drömmer om? =) =)

  Sophie Persson 2016-11-01 11:57:56 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna starta eget, att kunna ha mitt hem som arbetsplats så att jag kan bosätta mig vart som helst och komma bort från Stockholms stressiga miljö. Spendera mer tid med min familj och kunna njuta mer av livet!

  Fatima 2016-11-01 11:06:57 http://womsa.se/merlinsmamma
  Svara
 • Jag har väldigt många drömmar som jag inte vågar ta tag i pga rädsla för att misslyckas, att allt ska ha varit förgäves. Jag vill ha ett jobb som jag tycker är roligt, som inte ger mig ångest på kvällarna när jag ska gå och lägga mig och som jag gör att jag gladeligen kastar mig ur sängen när klockan ringer dagen därpå. Jag älskar att göra kollage och hålla på med grafisk formgivning, så att få göra uppslag till en modetidning hade varit drömmen. Branschen är dock jättesvår att komma in i, allt handlar om kontakter, så det känns lönlöst. Om du och Glossybox kunde ge mig en hjälpande hand på vägen hade det varit guld värt.

  Elin 2016-11-01 09:59:05 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och Glossybox!

  Vilken härlig tävling! Min absolut största dröm just nu, i jakten på en karriär som modejournalist, är att få en praktik eller arbete på ELLE USA eller ELLE UK. Det skulle vara otroligt givande och lärorikt för mig och en enorm skjuts i karriären. Håller tummar!

  Kram Marika

  Marika 2016-11-01 09:37:38 http://None
  Svara
 • DREAM BIG, HAVE FUN, MAKE A STATEMENT GIRLS! Hej Bästa Josefin! Min dröm som jag redan är igång med (fått tag i både intressanta sponsorer, annonsörer m.m) är att starta en lokal modesajt. En modesajt som uppmärksammat exakt det som jag tycker är det bästa i våra butiker just nu, videos med looks som ger tips på hur man kan både vara stylish och snygg i vårt kalla klimat, uppmärksamma dolda modepersoner, inleda samarbeten med butiker, få igång modet i staden helt enkelt. Modesajten är helt rätt i tiden att lanseras, THE TIME IS NOW! JAG VILL KÖR BARA KÖR NU! jobbar man hårt så tror jag att denna dröm kan få igång/påbörja andra drömmar (jobba med mode utomlands m.m) den här modesajten kommer lyckas här och nästa steg är att ge nationellt och internationellt genomslag! HÄR HAR DU IDÉN OCH DEN BÄSTA ENTREPRENÖREN! Ha en fin tisdag! Kramar, Elin

  Elin 2016-11-01 09:02:38 http://None
  Svara
 • Jag har alltid drömt om att åka till Sydney och kommer nog aldrig sluta drömma om det. Det är verkligen min största dröm! Det är otroligt svårt att spara så mycket pengar som behövs till det, i och med att jag är student..

  Emelie 2016-11-01 08:37:00 http://None
  Svara
 • Jag har många drömmar som jag hoppas kunna förverkliga någon gång. Jag skulle vilja besöka Los Angeles. Har varit en dröm sedan i början av tonåren. Att se stjärnornas stad och kunna besöka alla sevärdheter. Och kunna besöka min brevvän Felicia som bor där. En annan dröm är att kunna jobba med att skriva. Att någon gång få kunna ge ut en alldeles egen bok. ja, det är några av mina drömmar. Utan drömmar så är livet trist och grått!

  Maria 2016-11-01 08:20:12 http://metalqueen.blogg.se
  Svara
 • Min dröm är att få saker och ting att gå rätt. Jag tycker inte synd om mig själv och är egentligen konstigt nog oerhört positiv o glad för att ha gått igenom så många motgångar. Vid 27års ålder har jag nästan alltid fått kämpat mig igenom allt, gjort allt på egen hand och vore så fantastiskt att få lite hjälp på vägen. Jag har jobbat hårt, studerat, alltid försörjt mig själv, bott utomlands, flyttat runt här hemma för att verkligen försöka och uppfylla mina drömmar – men står här tyvärr nu utan jobb då marknaden är så svår o försöker så hårt att ta mig in på den inom marknadsföring, sociala medier o kommunikation. Sitter i ett hem jag inte trivs så bra i, med ett ganska trasigt hjärta efter många svek MEN jag vägrar ge upp! Livet är det finaste o de små sakerna, så som att det mest troligt kommer komma snö i veckan ;)) Vore dock evigt tacksam för lite mer hjälp o slippa sitta i denna båt själv. Tack för en fin blogg! Puss o kram /Tove

  Tove 2016-11-01 07:59:53 http://None
  Svara
 • Min dröm är att starta ett företag. Jag vet ännu inte riktigt vad det är jag ska göra men jag har några idéer på lager. Just nu behöver jag jobba ihop ett startkapital och det har jag börjat med. Jag är ganska bra annars på att förverkliga mina drömmar och livsmål, bland annat tig jag jägarexamen och lär mig jaga på egen hand trots avsaknad av andra jägare i släkt och familj. Men något som blivit möjligt pga av förmågan att bygga upp rätt kontaktnätverk. Men nu som sagt är drömmen att starta eget och bli min egen chef, något som känns smått omöjligt vissa dagar men skam den som ger sig. Därför skulle detta pris från glossybox bli en fin sporre och ett litet ge inte upp-pris.

  Smulan 2016-11-01 07:24:40 http://None
  Svara
 • Min dröm är att studera vidare. Jobbar inom vården sedan flera år och vill så gärna göra något annat.
  Det är stressigt och tungt stundom. Resa står också högt på önskelistan bla. se kinesiska muren. Tack för en bra blogg ❤

  Annelie 2016-11-01 07:02:05 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att då åka på semester med min familj. Var 25 år sedan jag var på solsemester senast och barnen som nu är i övre tonåren har aldrig varit längre än till Danmark. En resa med sol o bad hade verkligen varit helt fantastisk

  Anna Lundqvist 2016-11-01 06:43:49 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att få äga ett litet kombinerat fik och hundcentrum. Jag är en riktig bullmamma (trots att jag inte har några barn) och älskar att skämma bort folk med läckerheter över en kopp kaffe och lite skvaller, jag älskar även hundar och har mycket att lära ut kring de ämnet. Att få jobba med det jag brinner för är min största dröm

  Sandra 2016-11-01 06:18:21 http://None
  Svara
 • Åh Jossan (lyssnar på poddisen så det känns som att jag kan kalla dig det :)). Jag önskar mig en makeover. Hår, smink, kläder, naglar, en hel jävla helrenovering! Och jag ska berätta varför. Jag är tvåbarnsmamma. Och även om jag älskar mina barn så är det mycket av mig som försvinner i den relationen med dem och rollen som mamma tar över. Jag är 30 år och alla mina egna drömmar har lagts undan och jag tycker det är så svårt att hitta dem igen. "Inte ska väl jag", "det kommer ändå inte hålla", "dumt att slösa pengar" är tre fraser som dyker upp och puttar undan eventuella tankar på att klä sig annorlunda, fotografera mer, börja dansa eller bara ta en dag för sig själv!
  Jag tar mig inte tiden att gå och klippa/färga håret, fixa ögonbrynen, köpa nytt smink eller bara ta en runda i affärer själv, inte för att tiden inte räcker till utan för bara tanken på att prioritera sig själv är så belagt med skamkänslor att det är löjligt. Jag har i grund och botten bra självkänsla och vet att jag duger som jag är men mitt självförtroende skulle få sig en sån enorm uppsving om jag kunde bara ge mig själv lite andrum, lite svängrum och lite mer lyx i vardagen! Så innan mina större drömmar kan ta plats i vardagen igen, innan jag kan "dream big", "fuck it" och "just do it" så måste Sofie få komma fram igen. För utan mig har drömmarna ingenting att få fäste i.

  Sofie Wallin 2016-11-01 05:39:09 http://None
  Svara
 • Hej! Min största dröm just nu är att bli flytande i kinesiska, även om jag har kommit en bra bit på vägen så är det fortfarande en bit att gå tills att jag kan uppfylla mitt mål. Jag bor i Shanghai och det inspirerar mig så otroligt mycket att möta en massa fantastiska människor från olika delar av världen som tar sig fram utan ett minsta felsteg i sin mandarin. Åsido från tävlingen så vill jag passa på att säga hur fantastiskt härlig både er podd och din blogg är!

  Olivia Shanghai 2016-11-01 05:25:23 http://None
  Svara
 • Min stora dröm handlar varken om utbildning (är sedan ett år sjuksköterska och älskar mitt jobb), resor eller företagande utan om något som
  Länge varit ett otroligt stort intresse och som jag gärna skulle vilja dela med mig av. Jsg älskar hudvård, smink och skönhet och har flera vänner som sedan många år skönhetsbloggar. Jag läser så många bloggar inom området och har av flera blivit uppmanas att starta en egen. Men var börjar jag?!? Det gäller ju liksom att komma över den där tröskeln och vilka skulle kunna hjälpa mig bättre än just du och fantastiska Glossybox! Jag kan inget om webdesign och bloggportaler, jag vet inte hur man skulle få kontakt med presskontor och PR-folk, men jag har ett brinnande intresse, en längtan efter en egen blogg och en nyfikenhet som inte stillas förrän jag har provat ALLT ? Så att få er hjälp med detta vore verkligen guld värt ❤️

  Anna-Märta Stålnäve 2016-11-01 04:55:04 http://None
  Svara
 • Hej!

  Min dröm är en riktig familjesemester!
  Tänk att låta barnen få uppleva Legoland! Det är drömmarnas drömmar, där
  jag får se mina barn lyckliga, det viktigaste av allt. Det var min dröm som liten, som aldrig blev av. Men nu kan även det bli verklighet md de bästa i världen. Min familj!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina

  Kristiina 2016-11-01 03:31:15 http://None
  Svara
 • När människor frågar mig vad jag drömmer om har jag alltid svarat olika från gång till gång. Att bara välja en sak känns nästa omöjligt när världen är så stor och jag vill upp leva allt den har att visa och erbjuda, men en sådan stor dröm byggs upp av många små. Det är de som jag varje gång svarar olika. Ibland vill jag resa iväg, ibland vill jag kämpa upp för klippor men någonstans måste man också börja sin dröm. Vart jag skulle vilja börja min dröm är i USA. Jag har aldrig sett det landet och jag hade så gärna velat uppleva klimatet, kulturen och människorna. Uppleva en riktig basebollmatch och lära sig amerikansk fotboll. Det hade varit en drömstart på min stor dröm att uppleva andra sidan av Atlanten

  Moa 2016-11-01 00:44:47 http://None
  Svara
 • Jag har i princip följt min dröm och börjat med den utbildning som jag kämpat för att komma in på direkt efter gymnasiet. Dock har det gjort att hälsan tagit stryk och jag blev i veckan diagnosiserad anorektiker vilket känns oerhört tufft eftersom att den väg jag valt att gå påverkat mig så negativt. Min dröm nu är såklart att bli frisk, men för att bli det tror jag att jag behöver byta miljö och livssituation. Jag har sedan jag va liten drömt om att få bo i Australien och arbeta som dykinstruktör och att få ta ett uppehåll i studierna och tillbringa ett halvår på andra sidan jorden hade varit magiskt. Förhoppningsvis hade även detta gjort det lättare med hälsan och gjort att jag hittat tillbaka till mig själv eller i alla fall hittat en ny Lovisa som är starkare och kan återvända till studierna mot drömyrket med ny energi!

  Lovisa 2016-10-31 23:30:42 http://None
  Svara
 • Innerst inne är jag en vandrare. Jag vill upptäcka platser, utforska nya ställen och flyga dit många bara drömmer om att sätta foten. Att prata med lokalfolket, uppleva en helt annan kultur och även växa som person med ett utvigdat sinne.
  Min största drömdestination är att resa till Japan. Jag har alltid varit fascinerad över arkitekturen, sederna och maten. Att resa dit skulle vara helt otroligt magiskt. Uppleva stadslivet, utforska det enklare livet på landsbygden och se hur allt funkar långt bort på andra sidan jorden. Det är dit jag siktar. Men målet känns så långt borta. Att få uppleva detta hade varit helt otroligt galet kul!

  Sanna H 2016-10-31 23:29:06 http://None
  Svara
 • Min dröm har alltid varit att en dag jobba som smyckesdesigner på ett av modehusen i Paris, bo där i en takvåning och titta ut över alla parisbor som strosar runt på gatorna.

  Men, feg som jag är har jag inte vågat ta mitt pick och och och flytta dit, eller våga tro på mig själv att jag kan uppfylla min dröm. Så, jag hoppade på lärarutbildningen och tänkte att Bildlärare duger för mig.

  Hur kunde jag?! Nu har jag pluggat ett tag och insett att livet är för kort för att ta en safe väg. Därför ska jag till våren våga kasta mig ut i det okända och satsa på min dröm! Till våren vill jag gå en silversmedskurs och sedan plugga franska i Frankrike! Det är min dröm och den ska jag följa!

  Helena 2016-10-31 22:44:37 http://None
  Svara
 • Att få utlopp för kreativiteten och alla idéer är väldigt viktigt för mig, drömmer om att i framtiden jobba med mina största intressen vilket är fotografering, grafisk design och att skriva. Det optimala vore att kombinera dessa intressen med min stora passion för stil, inredning och mode. Den största drömmen är att starta ett eget Lifestyle Magazine. Ser framför mig hur ateljén ska se ut… Drömmigt värre!

  Rebecca Sjöblom 2016-10-31 22:36:41 http://sevendays.fi/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Jag drömmer om att bjuda med mina tre barn på en resa till Island. Väl där skall vi på valsafari och rida på islandshästar.

  Lena P 2016-10-31 22:29:41 http://None
  Svara
 • Wow, vilken tävling! Grymt! ?
  Min högsta dröm är att plugga i USA. Att läsa typ 2 månader på en äkta amerikansk skola, typ santa Monica college. Jag jobbar inom inköp och hade velat fördjupa mina kunskaper inom affärsengelska samt läsa någon kurs bara för att det är roligt- typ inom mode, inredning, musik etc.. hade varit helt underbart att få uppfylla denna dröm!

  Stooor kram till dig!

  Linda 2016-10-31 21:53:19 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka på en yogaresa till Costa Rica! I dagarna är det 1 år sedan jag blev symtomfri från sjukdomen endometrios och nästa vecka lanserar jag mitt drömföretag där jag får möjlighet att vara den människan jag själv hade behövt när jag mådde som sämst. Herregud vad du har inspirerat mig till att våga drömma, Josefin!! Och JÖSSES vad jag hade gått av på mitten av lycka om du och Glossybox kunde göra drömmen om Costa Rica sann!
  Fortsätt med det du gör, för mig är du magi! Stor KRAM

  Elin 2016-10-31 21:41:47 http://facebook.com/elindahlstroms/
  Svara
 • Hej Josefin!

  Min stora dröm är och har alltid varit att kombinera mina två passioner i livet – musik & mode! Jag älskar street style (och min egna stil) och jag älskar musik, därför skulle jag jättegärna ta hjälp av dig som kan detta med att marknadsföra och sälja in sig själv. Jag är helt säker på att det skulle bli en skitbra grej med lite hjälp av en mentor som dig. Dessutom så finns det knappt några kända svarta "frontfigurer" inom mode i Sverige, och jag tror stenhårt på att representation är viktigt! Att kombinera detta med musik gör jag för att det blir den unika twisten. Är väldigt kreativ och driven så detta blir nog superbra om du bara vill hjälpa mig! Lite osäker på mediet men blogg/instagram känns aktuellt.
  Tänker inte dra nån snyft-story eller så, vill helt enkelt ha din hjälp för att jag tycker att du är grym på det du gör och jag tror att du kan hjälpa mig att bli grym på det jag vill göra.

  Ha det bäst!!

  Nisrit Ghebim 2016-10-31 21:40:06 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att starta ett aktivitetshus i min hemstad för ungdomar där man kan ägna sig åt klättring, parkour och hinderbanor, alla dessa aktiviteter som saknas i staden och även de omkringliggande städerna. Här är ett stort svart hål med fritidsaktiviteter. Jag vill ge detta till min hemstad.

  Conny Karlsson 2016-10-31 21:32:02 http://None
  Svara
 • Jag önskar mig en ny bostad. Om GlossyBox kan hjälpa till med det så är det ett mirakel! Men, vem vet… Om man känner sig som sitt snyggaste och allra bästa jag så kanske man drar till sig andra positiva energier och vem vet vad som kan hända då?

  HF 2016-10-31 20:58:29 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att lära ut och inspirera människor, men främst SE människor och hjälpa dom i livet. Min dröm är att föreläsa om välmående både fysiskt och psykiskt för det är så otroligt viktigt att bli sedd när livet går i motvind. Jag har jobbat i skola i några år och det är så många barn som inte mår bra, jag vill vända det. Jag kommer ihåg när jag var 12 år och gick uppför backen till skolan och tänkte "jag ska aldrig nedvärdera ett barns känslor när jag blir vuxen" och det står jag fast vid. Men för att komma dit behöver jag hjälp, jag behöver själv också bli sedd. Jag behöver lära mig mer, slippa jobba 9 till 5 och kunna fokusera på min dröm!

  Minna Persson 2016-10-31 20:43:09 http://WWW.minnayr.com
  Svara
 • Redan innan gymnasietiden hade jag en önskan om att en dag jobba som florist, med blommor och starta mitt eget företag. Men med anledning av val av skola, så valde jag en annan väg då. Den blev jättebra och jag är supernöjd med vad jag gjort hittills i mitt yrkesliv, jobbar med skor<3
  Men senaste åren har drömmen om floristyrket och mitt egna företag (jag har en plan) växt sig starkare och jag vet och har redan bestämt mig för att jag en dag kommer ha mitt egna "blomstrande" lilla företag, om det så bara ska vara hobby/fritidssyssla, så kommer jag starta det.
  Men vägen dit är ibland knakig ekonomiskt och min vågar-andra. Som många andra kan jag behöva någon som tror på mig och ger mig en spark i baken.
  Skulle bli otroligt glad om jag fick Glossybox och din hjälp med att uppfylla min dröm inom snar framtid!
  Puss & Kram
  Nannis

  Johanna 2016-10-31 19:50:50 http://None
  Svara
 • Har flyttat ut på landet för kärleken. Här renoverar vi ett vrål stort hus.
  Inte ett öre över till kläder och "onödigt".
  Så jag drömmer om en helg i stockholm, där vi latar oss på hotell med massage/ SPA, en personlig stylist ( omg vad vi behöver hottas up !) och shopping, bubbel och god mat. Arghhhh vad underbart! / Babian bruden

  Susanna persson 2016-10-31 19:36:55 http://None
  Svara
 • Min dröm är stt utbilda mig till maskör och sen kunna jobba med filmsmink, högsta drömmen skulle va att kunna flytt till Hollywood och jobba med något stort produktionsbolag och vara maskör för de största filmerna

  Tove sefyrin 2016-10-31 19:36:35 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka på de där riktigt stora friidrottstävlingarna och tävla på VM och OS någon dag i framtiden. Jag har alltid drömt om att bli bäst i friidrott sedan jag var liten och har alltid sagt till alla att det kommer bli mitt jobb. Jag tränar varje dag för att försöka uppfylla min dröm och jag hoppas att allt jobb jag lägger ner nu lönar sig med en massa magisk friidrottsresor i framtiden.

  Rebecka 2016-10-31 18:58:00 http://rebeckauc.blogg.se
  Svara
 • Ja, herrejäklar vilken fantastisk tävling ni anordnar! Ni är ju helt underbara. Vad vore vi utan drömmar?

  En av mina allra största inspiratörer är Yoga Girl (Rachel Bråthen) som bor på Aruba och gör yoga för hela slanten. I Januari ska hon och hennes 2 företag, 109 World och Sgt Pepper´s Friends anordna yoga retreat med fokus på att rädda djur. Med 55 st deltagare blir det yoga två gånger dagligen, meditation, hälsosam mat, utforska ön, och såklart, rädda hemlösa hundar/katter/getter runt om på Aruba. Sgt Pepper´s Friends är hennes djurorganisation och dem ska bygga ett djurhem, så tanken är att deltagarna även ska måla väggar och hjälpa till att renovera. Är det så att man fastnar för en liten söt kise som längtar efter ett kärleksfullt hem, ja då är det bara till förbereda för en till resenär när retreaten är slut. Yoga + rädda djur + Aruba + Jag = Min dröm går i uppfyllelse = I AM COMPLETE!
  Och eftersom både Glossybox och Josefine är delaktiga i den här drömmen, så räddar ni också djuren på Aruba. Alla hjälps åt 🙂 Tack för mig! Ha det gott!

  Emely 2016-10-31 18:28:16 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna starta ett företag på sidan av mina studier och skapa en prenumerationsbox som idag inte finns på marknaden till stor del. Då en studentekonomi inte tillåter det så fortsätter det att vara en stor dröm för mig.

  Emma Näslund 2016-10-31 17:53:05 http://None
  Svara
 • Bästa bloggen!! En tanke som alltid legat och gnagt i bakhuvudet men först nu i dagarna fått fäste och blivit en uttalad dröm är att få köra rally! Att få köra så snabbt att man trycks ner i sätet av kraften, att det pirrar i magen, håret piskar i ansiktet och man är hög på adrenalin! Fart, fläkt och spänning behöver alla i sitt liv <3

  Amanda 2016-10-31 17:19:20 http://None
  Svara
 • Hej josefin!

  Jag drömmer om ett eget boende. Just nu har jag ingen fast punkt, jag flyttar runt mellan 3 olika hem och försöker spara pengar till en lägenhet. Jag längtar till att slippa fundera på vart jag ska sova, utan att bara komma hem och mysa på min egen soffa, laga mat i mitt eget kök och kunna dansa och sjunga medan jag städar min egna lägenhet
  ?

  Jag drömmer även om att ta med min pojkvän till asien på en avkopplande resa med yoga, god mat, meditation, sol, bad och se och uppleva så mycket som möjligt. Jag skulle samtidigt vilja volontärarbeta med djur.

  Har drömt länge om att åka på en engelska språkresa i nya zeeland eller usa

  Nina 2016-10-31 17:02:39 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att resa till New York, uppleva en massa kul & kunna ta fram känslorna av resan när jag är hemma igen & min vanliga vardag tar vid <3 Inget ont om en vanlig vardag bara det att min består av otaliga sjukhusbesök, behandlingar, medicinering mot en hjärntumör jag har.

  Carina Gerdin 2016-10-31 16:56:15 http://None
  Svara
 • Min största dröm just nu är helt klart 1. att gå ut gymnasiet till våren 2. läsa en makeup utbildning och 3. skaffa barn innan jag fyller 25. 🙂

  Elvira 2016-10-31 16:47:52 http://elvirakavallin.se
  Svara
 • Jag drömmer om en överraskningshelg för mig och min man till Paris i vår! Lämna kidsen och visa honom det bästa av staden och sedan dricka champagne på en härlig uteservering…

  KarinM 2016-10-31 16:28:44 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att stanna upp och tänka på mig själv, ser dagligen ut som en hantverkare då jag drar det stora lasset i vår renovering då mannen gått in i väggen.

  Vera 2016-10-31 16:04:05 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att få träffa Edward Blom och Roger Pontare.. Alltid vart mina största idoler.. Eftersom jag går kockutbildning på gymnasiet just nu så har Edward blivit en stor förebild och inspiration.. och sen är han bara allmänt härlig och go. Och tänk att få laga mat tillsammans med honom??
  Och Roger Pontare är min stora barndomsidol, lyssnat på honom enda sen jag gick på dagis☺️
  Och vill inget annat än att få träffa honom någon dag!

  Josefine Lindberg 2016-10-31 15:50:35 http://nouw.se/josefinelindbergs
  Svara
 • Wow vilken härlig tävling!
  Jag har många drömmar, kanske för många. Men har två stycken som är mina största. Den första är att ta med mig familjen och mormor till Sydamerika. Pappa vill gärna besöka Argentina och det är en kontinent vi alla är nyfikna på. Det finns inget bättre i livet än resa och uppleva saker och efter allt min familj har gett mig, vill jag gärna få chansen att ge något stort tillbaka.

  Min andra dröm är att bli författare. Jag har alltid älskat att skriva, om det så är blogginlägg eller romaner. Det är någonting som jag faktiskt kan känna att jag är bra på och att jag är 100% mig själv. Dock vet jag inte om jag är redo än att ta steget och försöka få något publicerat.

  freja 2016-10-31 15:26:20 http://frejamarley.nu
  Svara
 • Jag har mååånga drömmar!! O för att kanske kunna slå ihop alla mina drömmar så skulle jag först och främst vilja åka till USA med min pojkvän, och under hela den resan få va med om en massa häftiga saker! Jag älskar ju att fota & modella och har precis gjort mitt första modelljobb. Så under denna resa ska jag ha blivit sponsrad av en massa företag och kunna fota balla bilder på alla möjliga locations. Eftersom jag brinner för sociala medier och just det här med mode, foto & modellande, så skulle en sådan resa vara helt magiskt! Jag har idag ca 3500 följare på instagram. Kämpar väldigt mycket med min instagram. Och jag tycker ändå jag har kvalité på mina bilder, så jag tycker jag är värd fler följare än vad jag har!! Jag blir idag sponsrad av företag och ligger i och försöker hitta samarbeten, det är svårt när man inte har så jättemånga följare! Så en FET resa till USA, min pojkvän som fotar mig i kläder på coola locations, göra reklam för klädföretag osv. Det hade varit en grym start på en dream come true – att bli stor på sociala medier! O under denna resan få kontakter med massor av duktiga människor. Oj!! Jisses.. nu drömmer jag stort alltså. Men har man inga mål eller drömmar, då kommer man ej dit heller.
  Håller tummarna. En rätt tråkig dröm för andra kanske. Men det är dit jag siktar!!
  Tack på förhand!
  www.nouw.com/emeliewigert
  Wiildwoodflower @ instagram

  Emelie Wigwrt 2016-10-31 15:17:24 http://nouw.com/emeliewigert
  Svara
 • Jag har drivit eget företag i 22år som frisör och Make-uppartist. Förra året tog jag steget ut och förverkligade en av mina stora livsdrömmar och köpte en egen salong.
  Vilket är det häftigaste jag gjort. Men med det kommer hårt jobb och långa arbetsdagar både vardag som helg, det jag drömt om att få unna mig är att kunna få åka bort en vecka och finna inspiration och fokus för att fortsätta denna fantastiska resa. Någon stans vart som skulle vara underbart och det skulle bli min första vecka ledigt på väldigt läng.

  Helena 2016-10-31 15:15:35 http://None
  Svara
 • Min dröm. För en månad flyttade jag till lilla passau i tyskland för att börja plugga och har flyttad in i en litenlitenliten etta med möbler från 60talet och ett badrum med möggel i taket. Min dröm vore det att kunna köpa lite ljusare möbler till rummet och att helt enkelt göra om allt lite så att jag trivs här och orkar med plugget. Hemlängtan är det jobbigaste jag vet och det är lite svårt utan när man inte trivs så himla bra hemma.

  Jasmin 2016-10-31 15:10:33 http://None
  Svara
 • Hej!
  Min dröm är att få vara lycklig och må bra. Men det är kanske lättare sagt än gjort? Men för några dagar sen sa jag till min pappa att jag med honom vill besöka Berlin, bara han och jag. Han lät väldigt tveksam men jag lever i hoppet om att nån gång i mitt liv få göra ena resa med min pappa, det skulle vara en magisk, inspirerande dröm.

  Kram

  Anna 2016-10-31 14:19:01 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få resa min pojkvän/blivande fästman. Livet har absolut inte varit lätt eller rättvist mot oss två men vi har hållt ihop igenom allt trots alla hinder på vägen. Jag är glad över att jag fann honom och vår dröm just nu är att bara fly verkligheten och få koppla av tsm.

  Min största dröm är däremot att börja plugga på socionomprogrammet för att uppfylla min livs största dröm och bli den första i familjen med en universitetsutbildning ❤️

  Zineb 2016-10-31 14:16:06 http://None
  Svara
 • Min dröm är att kunna ta med min mamma till Paris, hennes favoritstad i hela världen. Hon jobbar så mycket och hon har hjälpt mig så mycket. Jag kämpar med depression, panikångestattacker och ångest och utan min underbara mamma hade jag inte varit här idag. Hon är den enda jag har kunnat prata med och hon är den som har förstått mig när jag mår dåligt och som aldrig ger upp! Jag vill så gärna göra något för henne men som student har jag inga pengar. Att få ta med min mamma till Paris där hon kunde slappna av och få vandra på gatorna, shoppa och bara vara skulle vara helt fantastiskt. Det är min största dröm. xx

  Michaela 2016-10-31 14:14:28 http://michaelam.blogg.se
  Svara
 • Min dröm är att hitta ett jobb, att hitta min vägg. Jag började för många år sen att leta efter min perfekt karriär (perfekt as in något som jag gillar att göra, oavsett vad det var). Jag började att plugga på universitetet men efter två år jag trodde att det ska bli bättre för mig om jag flyttar till Göteborg,och jag gjorde så. I Göteborg jag gifte mig och jag var so happy. Men det var inte tillräckligt eftersom jag visste inte vad skulle jag göra med mitt liv. Jag började igen att plugga, den här gången ett annat program, jag tog allt från början. Jag också hade en litet jobb, som hotellstädare som jag har gjort hårt samtidigt med studierna eftersom jag behövde pengarna. Det var inte vad jag ville göra. Efter ett år jag blev gravid, and everything stopped. Jag försökte att plugga på distans, och jag gör det fortfarande, och jag ska göra så för en lång tid. Men nu jag har inte mer tid att tappa, min son växer, han behöver så mycket och jag som hans mamma kan inte göra allt för honom. Jag tror att jag är en besvikelse för honom.
  Jag är deprimerad, besviken om mig själv och jag tror inte på mig själv längre.
  Nu behöver jag hjälp ..med att hitta min väg. Jag vill vara en stark och självsäker kvinna igen, jag vill att min son ska vara stolt över mig.

  Petra 2016-10-31 13:59:44 http://None
  Svara
 • Jag älskar att drömma och gör det lite nu och då om alla möjliga saker. För mig är drömmar inspiration och jag älskar att höra om vad andra drömmer. En väldigt stark dröm jag har är att tillsammans med någon jag tycker om få åka på en resa till USA. Att få besöka städer som Chicago, Los Angeles, San Diego, Florida och för att inte tala om New York! Det är verkligen något som jag skulle vilja göra och som jag hoppas att jag någon gång får möjlighet till. Att få uppleva och dela det men någon eller några nära runtomkring mig. Det vore en dröm att få åka till USA med mina systrar 🙂

  En annan dröm jag har är att få jobba med inredning. Att få jobba som inredningsstylist eller jobba i en inredningsbutik är en dröm för mig då det är ett av mina absolut största intressen och något som jag tänker på varje dag.

  Nora 2016-10-31 13:58:46 http://None
  Svara
 • Hej där fina Josefin och Glossybox!
  Vilken underbar tävling ni har fixat ihop, är helt mållös.

  Jag har sedan liten alltid varit påhittig, kreativ, fantasifull och självständig. I mitt huvud cirkulerar det massvis av nya idéer dagligen och jag vill inget annat än att få dem till verklighet. Jag pluggar nu till designer och har flyttat hemifrån för att uppfylla min högsta dröm!

  För tillfället får jag utveckla mina idéer i skolan och få feedback av mina grymma lärare. Men jag vill utveckla dem på riktigt, i en fabrik med rätt material och rätt marknadsföring! Jag vill att folk ska få se vad jag har för idéer, kunna använda dem och köpa dem!

  Jag håller just nu på att skissa fram massor med transparenta vattenflaskor med olika motiv, mönster och designer. Något som det i dagsläget inte finns mycket utav på marknaden. Vill att det ska finnas olika designer för olika åldrar och peppande motiv på. Men jag har ingen som kan hjälpa mig att få denna dröm till verklighet. Därför ser jag nu min största chans här på just denna tävling! Det hade verkligen fått vara en stor förändring och en början på mitt dröm liv! Vill verkligen få denna chans mer än något annat. Kram

  Emelie 2016-10-31 13:49:34 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka och hälsa på min farfar som bor på kap verde jag har aldrig fått träffa honom då jag aldrig haft budget att åka men nu har pappa flyttat tillbaka när han gick i pension och farfar still kicking 96 år gammal men min ekonomi är fortfarande kass, så vore en dröm att få träffa honom innan det är försent och få stänga cirkeln där historia och nu möts <3

  angela fortes olsson 2016-10-31 13:37:45 http://www.finest.se/mixedgirl
  Svara
 • Min dröm är att kunna jobba som frilansfotograf och bloggare, att få öppna en egen studio/ateljé där jag bara kan få skapa och vara kreativ. Där jag kan göra allt från fotojobb till kunder med inriktning på inredning och livsstil samt fota bilder till bloggen! <3

  Sarah 2016-10-31 12:59:05 http://nouw.com/sarahmalm
  Svara
 • Länge har jag drömt om ett jobb som är en livsstil. Jag hatar att låsas in i en fyrkant. Att kunna bestämma över mig själv, jag är så redo för det. Så mycket som jag har legat vaken och grubblat, googlat och antecknat. Det bara bubblar inom mig när jag tänker på det. Mitt eget företag. Jag skulle vilja få blossa ut och köra mitt race inom ett ämne som jag älskar. Nu är det min tur att bestämma, nu vill jag dra i trådarna och få köra mina idéer ända in i verkligheten. Min dröm är att jobba med bröllop. Pynta, planera, fluffa, peppa ja allt som jag kan göra för att få människors största och kanske finaste dag i livet till något helt oförglömligt. Det är min dröm.

  Elin 2016-10-31 12:53:05 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att min mamma ska få uppfylla sin dröm. Att resa till Thailand och besöka sin barndomsvän.
  I 13 år har man far varit sjuk, han fick en hjärnblödning när jag bodde i utlandet och har behlvt assistent 24/7 i hemmet fram tills för ca 3 månader sedan då han fick en till blödning vilket resulterade i att han nu flyttas till ett särskilt boende.
  Min mor tillhör den gamla lojala generationen så trots att jag bodde utomlands i 10 år kunde hon aldrig besöka mig då hon inte ansåg det kändes rätt mot min far.
  Nu är min mor pensionär och förra veckan blev hennes hund sjuk, artros, hon har fått penicillin men risken finns att hon inte klarar sig…
  Med andra ord mig mor har haft det tufft, eller har det tufft men hon klagar aldrig. ALDRIG!
  Det skulle varit en dröm för mig att se henne få något positivt, en dröm förverkligade. Inget hade gjort mig gladare, och timingen är rätt. För första gången på 13 år är hon "fri" fri att kunna göra vad hon vill. Och hon är så värd det!
  Hon ställer alltid upp för alla. Har haft ett enormt engagemang inom skola 30 år i Ystad kommun, hjälpt väldigt många flyktingar hitta hem, lära sig svenska, finna jobb.
  Kort sagt hon har ett hjärta av guld och hon är.Min förebild här i.livet.
  Jag hoppas för hennes skull!!

  ulrika armano 2016-10-31 12:45:59 http://None
  Svara
 • Jag är en tjej på 20 år har haft det ganska jobbigt i livet och har legat inne på psyket pga att jag mått väldigt dåligt. Men nu är jag friskförklarad och har äntligen kommit tillbaka till skolan vilket jag är super glad över det funkar faktiskt ganska bra trots att det är jobbigt att alla mina kompisars redan tagit studenten och jag har två år kvar dit..men det finns en sak som är extra jobbigt och det är att jag inte klarar engelskan. Så min stora dröm är att få åka till Australien på språkresa för att lära mig engelska. Kram från en trogen glossy prenumerant ❤️

  Sofia 2016-10-31 12:45:09 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att kunna ge min pojkvän en utlandsresa. Han har bara varit utomlands en-två gånger i sitt liv och jag har sedan vi blev tillsammans för 5 år sedan velat uppleva detta med honom. Han jobbar otroligt hårt och livet är ju inte alltid lätt. Jag är student och har inte pengar sparade heller, så jag skulle kunna ge denna drömmen till honom, till oss. Han är fantastisk och har under vår tid tillsammans verkligen fått mig att blomma ut, växa och våga vara mig själv 100% vid varje tillfälle. När jag tänker på detta temat så tänker jag på honom. Så ja, jag skulle älska att vinna denna utlandsresa-drömmen och ge den till min älskling.

  Hanna 2016-10-31 12:34:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att känna mig frisk.Och smink gör underverk med att ta bort att man ser sjuk ut,magic 🙂

  Monica 2016-10-31 12:31:15 http://None
  Svara
 • Min största dröm just nu är att ha en underbar sommar 2017! Precis i detta nu ska ca hela min vänskapskrets åka till asien under lång tid för att backpacka, vilket jag inte kan hänga med på eftersom jag pluggar på högskolan. MEN jag har ju ett sommarlov som jag vill ska bli hur fett somhelst!!! Jag vill helt enkelt åka på en asgrym resa med min pojkvän, maldiverna har länge varit ett drömresemål!!

  Filippa 2016-10-31 12:30:40 http://None
  Svara
 • Hej❤️
  Min dröm är att ta ett sabbatsår och kunna resa jordenrunt. Bara att få uppleva kulturen i olika länder och städer. Träffa massa härliga människor och äntligen börja blogga eller vlogga. Jag har tänkt på att börja blogga väldigt länge nu. Men mitt liv är inte tillräckligt intressant. Men om jag hade kunnat resa mycket hade jag äntligen startat sin egen blogg för att kunna insperera andra och visa att allt är möjligt.

  Jana 2016-10-31 11:48:48 http://None
  Svara
 • Vad svårt! Men jag har alltid drömt om att få åka upp till fjällen med min pojkvän och åka skidor! Jag har aldrig gjort det men har alltid velat göra det! Men våran ekonomi tillåter inte oss att åka.. så en weekend i fjällen (vemdalen) skulle vara helt underbart!
  Ha en underbar dag!

  Linn 2016-10-31 11:25:20 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka till Florida. Usa kommer alltid vara en stor dröm för mig alla sevärdigheter och shopping<3

  Frida 2016-10-31 11:21:22 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och drömbloggen!

  Jag är snart 24 år och skriver just nu min kandidatuppsats på Handels i Göteborg. Sedan jag tog studenten har jag endast pluggat och jobbat, aldrig riktigt kommit iväg från gbg vilket jag det senaste insett att jag nog veerkligen behöver… Känns som att jag lever i limbo här hemma, gör samma saker varje dag, träffar samma personer, äter samma tråkiga mat och går på samma pass på gymmet osv. Jag behöver något nytt, komma bort från vardagen och den jobbiga söndagsångesten som smyger sig på varje vecka och den blir inte direkt mildare nu under vinterhalvåret haha… Min högsta dröm är att i Januari när jag är klar med skolan, få flytta till Barcelona och lära mig flytande spanska, äta tapas, dricka sangria dagarna i ända och träffa nya härliga människor, att bara få vara och utvecklas i en annan miljö för att kunna älska min fina stad någon gång igen. Min dröm kräver ju lite kapital hehe och det här med att vara student ger liksom inga möjligheter att spara pengar på det sättet… Så det hade varit DRÖM att få chansen att bara dra iväg och lämna allt här hemma för ett tag! 😀

  Hoppas du har en underbar måndag!!

  Kiana 2016-10-31 11:18:37 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Sedan jag fick textil-design på gymnasiet har jag drömt om att starta mitt eget klädmärke, sy, skapa och designa. Kanske även kunna öppna mitt egna märke samt några av mina favoritmärken. Hade varit evigt tacksam om ni kunde hjälpa mig uppfylla min dröm. Ha en fin måndag. /Emily

  Emily lövqvist 2016-10-31 11:18:00 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att en dag ha ett eget företag som fotograf och få resa världen runt och plåta massa snygga outfits med de största modebloggarna! 😀

  Johanna 2016-10-31 11:07:30 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att min mamma ska bli frisk! Eftersom det inte går är min andra största dröm att vi får en resa till Grekland eftersom mammas leder skulle bli bättre och för en gångs skull skulle hon kunna gå utan att ha så jävla ont och bara njuta

  Moa Larsson 2016-10-31 11:00:05 http://None
  Svara
 • Min dröm är att köpa min drömgård som just nu är tillsalu för att kunna utveckla mitt företag inom hästnäringen med lektionsverksamhet och eget tävlande och tränande. Vore helt magiskt att kunna förverkliga denna och jag jobbar redan idag hårt för att kunna få köpa den så en knuff I rätt riktning vore fantastiskt. Det skulle innebära att jag om något år skulle kunna gå ner I tjänst på mitt nuvarande jobb och satsa ännu mer på att förmedla det fantastiska med ridsport.

  Maria Haglund 2016-10-31 10:48:42 http://None
  Svara
 • Jag funderade länge på det där med drömmar. Vad min dröm är. Jag har nog länge levt andras dröm. Jobbat på stora företag inom mode och inredning. Med jobb som på papper är otroligt häftiga men som i verkligheten går ut på att slita allt för hårt, för liten peng och minimal uppskattning. Så mitt mål de senaste månaderna har vart att hitta mig själv. Vad jag vill och på nytt utforska vad jag drömmer om. Och jag har insett att jag älskar inspirera. Så jag vill starta mitt eget företag, gå igenom alla jobbiga steg för att i processen inspirera andra att göra det samma. Att våga satsa på sin grej. Bli nån som jag så desperat hade behövt i mitt liv för så många år sen. För att ge andra chansen till det jag inte fick ❥

  Sandra 2016-10-31 10:34:05 http://nouw.com/sandrafridajosefin
  Svara
 • Hej Jossan (och glossybox!)
  Förra våren gjorde jag mitt utbyte i Amsterdam och förälskade mig i staden totalt, hela upplevelsen förändrade mitt liv. Därför har jag nu bestämt mig att hoppa av min magisterutbildning i Finland och söker som bäst att börja studera Business administration and Marketing på University of Amsterdam. Detta skulle betyda att jag lämnar min familj, jobb, vänner, lägenhet och trygghet i Helsingfors och flyttar till Amsterdam, på riktigt, i Februari. Jag är så nervös för resultatet och för att åka iväg, men har samtidigt en så bra magkänsla om detta. Jag har redan sålt mina möbler och pluggar Holländska på universitetet, så det känns inte så långt ifrån. Dessutom hoppas jag efter utbildningen att jag kan stanna i Amsterdam och börja jobba med PR och marknadsföring på något av deras små och underbara företag som till exempel Love Stories! Detta är min största dröm just nu och jag jobbar aktivt för att den ska bli sann!! Blir lycklig då jag tänker på att jag snart ska få cykla runt i livets stad igen! <3
  /Hannah

  Hannah 2016-10-31 10:16:22 http://None
  Svara
 • Att mina skulder som jag har försvunnit

  2016-10-31 09:45:48 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om trygghet. Att kunna vara trygg i sig själv att veta att någon älskar en och alltid finns där.

  Elin 2016-10-31 09:44:01 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få skriva böcker! Romaner, stylingtips, poesi. Har så många spretiga tankar som jag jobbar med att försöka få ner till en röd tråd. ♡

  Nina 2016-10-31 09:39:16 http://None
  Svara
 • När min mor levde hade hon en dröm on att åka på safari i Kenya. Hon fick mig att få samma dröm. Jag vill åka till Kenya och kolla på alla fina vilda djur i en luftballong över savanen! Det hade varit helt fantastiskt! Eftersom jag vet att min mor alltid vakar över mig, så skulle hennes dröm också gå i uppfyllelse även fast hon inte är där fysiskt! Jag skulle få inre ro då, jag skulle må bättre av en sådan resa. En må-bra resa.

  Amanda Bach 2016-10-31 09:09:29 http://None
  Svara
 • När min mor levde hade hon en dröm on att åka på safari i Kenya. Hon fick mig att få samma dröm. Jag vill åka till Kenya och kolla på alla fina vilda djur i en luftballong över savanen! Det hade varit helt fantastiskt! Eftersom jag vet att min mor alltid vakar över mig, så skulle hennes dröm också gå i uppfyllelse även fast hon inte är där fysiskt! Jag skulle få inre ro då, jag skulle må bättre av en sådan resa. En må-bra resa.

  Amanda Bach 2016-10-31 09:08:33 http://None
  Svara
 • Min dröm är att tillsammans med min pojkvän kunna göra en roadtrip i USA ! Har alltid drömt om det men känt att det ligger nog lite längre fram i tiden då det ändå kostar en del. Men för någon vecka sen dog min farbror oväntat i sömnen och då känner jag att jag kan inte vänta med att leva ut mina drömmar!! Man kan dö närsom så man måste leva NU! Så kämpar jättehårt med att försöka spara ihop till vår USA resa men då jag studera går det väldigt trögt , så som det ser ut nu kommer det ändå ligga långt bort i framtiden 🙁 men jag kämpar ,försöker sälja saker, spara så mycket jag bara kan så att min drömresa kan blir sann!

  Jennie olofsson 2016-10-31 09:00:57 http://None
  Svara
 • Hej, Jag tar chansen! Min dröm är att hjälpa min särbo. Vi träffades för ungefär ett halvår sedan, Allt känns bra och vi hoppas att kunna flytta ihop så småningom. Med avstånd och barn på var sitt håll är det inte så lätt men våra känslor är starka så det kommer att ordna sig. Hon finns nära Helsingborg och jag i Göteborg. Det är även så att hon har det lite knapert ekonomiskt och helst inte vill be om hjälp även om jag och vänner erbjuder oss och finns där. För hennes självkänsla vill jag inte heller att hon skall känna att jag hjälper henne för mycket så det är en balansgång. Därför är min dröm att hon får möjligheten att stå tryggt på egna ben och känna sig trygg(are) innan vi flyttar ihop. Hon har en idé om att börja massera hemma, i eget bolag eller som hobbyverksamhet jämte ordinarie jobb. Eftersom hon är undersköterska vill hon rikta in sig på äldre människor så idéen är bra. Men, även om hon kan massera bra, måste hon bli bättre på tekniker och framför allt få diplom eller kursintyg på att hon har utbildning innan hon kan börja praktisera. Det betyder stora uppoffringar om man redan har det någorlunda tufft i vardagen. Så lite av moment 22. Vad vi sett på nätet finns det allt från 6 veckors utbildningar till 2 år, närliggande utbildningar och de på annan ort. Det är en utmaning! Jag vill att hon skall känna sig lugn i sin situation, jag vill att hon skall känna att hon klarar sig helt och fullt. Jag tror detta är nyckeln till mycket och det skulle betyda oerhört mycket för henne och därmed för mig och familjen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att hon kan överraskas med en utbildning och kanske råd/tips om hur man kan driva massage på bästa sätt. Om ni väljer att hjälpa oss så backar jag upp hemma så mycket jag bara kan, jag vet att många våra vänner gör det också. Tänk om jag kunde åka hem till henne och berätta att det nu är klart, att hon skall få gå en utbildning och att jag, vänner och familj backar upp hemma! Större lycka än detta och att vara tillsammans finns inte. Så för hennes och vår lyckas skull tar jag chansen! Hoppas på supervinst! Tack! / Christian

  Christian Schale 2016-10-31 08:51:38 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka till mitt hemland (Brasilien) och och återförenas med mina bröder som jag inte har träffat sen våra föräldrar omkom (1986) och vi fem barn splittrades. Jag och min syster hamnade på barnhem och blev så småningom adopterade hit till Sverige, vår yngste bror blev adopterad av en familj i Brasilien & våra två äldre bröder fick bo kvar hos vår mormor i Brasilien (både mormor & en av våra äldsta bröder har under åren gått bort?)

  Min dröm är att åka med mina 2 barn & min man och träffa och lära känna mina bröder och deras familj, deras fruar, barn och barnbarn. Och att dom skall få lära känna mig och min familj.
  Hoppas även på att få svar på alla frågetecken kring allt som hände i barndom, ovissheten har förföljt mig under alla år, finns saker och ting som jag måste reda ut, få svar på, för att kunna gå vidare i mitt liv?

  Regina 2016-10-31 08:29:58 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att ha ett jobb som jag trivs med. Det låter kanske inte som en stor dröm, men för mig är det den största. Jag är idag färdigutbildad visual merchandiser men står idag efter examen kvar och stampar på mitt gamla intetsägande jobb. Jag drömmer om att ha ett som där jag får inspirera och skapa med mina händer. Jag brinner för inredning och design och drömmen om att starta eget är stor. Tänk att få öppna en webbshop och sedan ett showroom? Kanske jag skulle behöva läsa något program om hur man driver en webbshop, eller så behöver jag bara er grymma hjälp!
  Någon blogg har jag inte men kika gärna in på min pinterest: www.pinterest.mariasofies.se
  Love!

  sofie 2016-10-31 08:21:06 http://None
  Svara
 • Hallå hallå!
  Sicken tävling!

  Jag har nu pluggat i ett halvår men känner att min utbildning inte riktigt passar mig. Vad jag istället vill plugga har jag ingen aning om så just nu känner jag mig ganska lost. Istället för att vara vilsen här hemma i Sverige drömmer jag nu om att åka iväg till Australien och jobba några månader. Jag har länge känt mig osäker i min engelska så att åka till ett engelskspråkigt land är läskigt men helt rätt för mig. Jag hade gärna kombinerat jobbandet i Australien med engelskastudier men för det krävs pengar, så vi får se hur det blir med det. Oavsett vad jag hittar på i Australien vill jag i alla fall ha tid att sitta ner och fundera ut vad jag vill börja plugga till nästa höst då jag planerar att börja på en ny utbildning här hemma i Sverige.

  Många kramar!!

  Ida 2016-10-31 08:20:05 http://None
  Svara
 • Min dröm är livet är ha ett jobb som jag trivs med. Det låter kanske inte som någon stor dröm, men för mig är det just det. Jag är idag färdigutbildad visual merchandiser, men stampar fortfarande kvar på mitt gamla, intetsägande jobb. Jag vill jobba med inredning, med mina händer och göra det jag är bäst på, inspirera. Jag drömmer om att starta eget, tänk och driva en webbshop och sen i framtiden ha ett showroom? Det är min största dröm, och nu ber jag att den ska då in!
  Någon blogg har jag inte men kika gärna på min pinterest för att se vad som snurrar runt i mitt huvud.

  Sofie 2016-10-31 08:15:45 http://None
  Svara
 • Tjenixen! Jag har tydliga mål och drömmar och är fullt bestämd om att jag kommer nå dit! Jag är utbildad undersköterska men har bytat riktning helt. Jag startade en mode blogg som verkligen är min bebis! Jag har en dröm och det är att kunna frilansa som makeup artist! Jag kom in på makeup Academy och är så glad! Nu är nästa mål att kunna livnära mig på blogg och som makeup artist! Det glossybox kan hjälpa mig med är att få ut mitt namn, jag behöver synas kommer från en liten liten stad. Kram finaste du! Du är en stor förebild.

  Emma Parmlöv 2016-10-31 07:54:29 http://emmaparmlov.vione.co
  Svara
 • Jag drömmer om att bli barnmorska, just nu pluggar jag till undersköterska men min stora dröm är att bli barnmorska i framtiden.
  Min andra dröm är att min familj ska ska må bra o vara fri från sjukdomar 🙂

  Matilda Ericsson 2016-10-31 07:45:26 http://None
  Svara
 • Hej Jossan och Hej Glossybox.
  Vad fantastiskt att fina du har en sån här härlig tävling på din blogg, perfekt för att få lite måndagspepp.
  Jag har stora drömmar men för att ta mig dit så måste jag börja med mina delmål och ett av mina största delmål just nu är att ta mig till Göteborg. Just nu bor jag i en liten småstad, jobbar samtidigt som jag pluggar upp mina betyg och lite övriga kurser. Jag känner att jag inte kommer vidare där jag bor just nu och behöver flytta dit jag vet att jag kommer utvecklas väldigt mycket vilket är i Göteborg. Jag skulle nu behöva all hjälp jag kan få med att hitta en bostad (hyresrätt).
  Jag hade varit evigt tacksam över att kunna få denna hjälp.
  Många kramar, Alexandra.

  Alexandra 2016-10-31 07:22:16 http://None
  Svara
 • Vilken underbar tävling och hur inspirerande att läsa om alla drömmar <3 Här kommer min:

  Just nu pluggar jag ekonomi men min största passion ligger i mode, men jag vågade inte ta ’risken’ att börja plugga mode, då arbete inte på samma sätt är garanterat. Så min största dröm just nu är att plugga en sommarkurs på The New School Parsons i New York eller Paris för att fördjupa mig i ämnet och ge mig bättre förutsättningar att en dag nå mitt mål med jobb inom mode.

  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2016-10-31 07:22:14 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att starta ett fotoföretag där jag får fota mestadels ridsport. Det hade vart såå kul att få åka omkring på tävlingar med kameran i handen och få fånga alla de där magiska ögonblicken. Jag skulle även vilja fota hästporträtt i vackra omgivningar och som nu, i alla höstfärger… ååh vad kul det skylla vara att få arbeta med detta ?

  Linnea Asp 2016-10-31 07:19:31 http://linneashorselife.nouw.se
  Svara
 • Hej!

  Jag är en tjej som pluggar mitt sista år i Uppsala nu. Medan majoriteten av de elever som tog studenten efter gymnasiet reste ut i världen för att arbeta eller backpacka så satte jag mig direkt i skolbänken. Visserligen är jag klar innan många andra ens har tänkt tanken på att fortsätta studera men jag saknar något som de har med sig. Ett äventyr, erfarenheter, självförtroende och förbättrade språkkunskaper. Under mitt sista år har jag försökt klura ut vad mitt framtida äventyr skulle kunna vara men jag har lite svårt att komma på det perfekta äventyret eftersom jag är rädd för att "dream big". En sak är jag säker på och det är att jag ändå är redo för ett äventyr, pyttelitet eller gigantiskt spelar egentligen ingen större roll men det ska vara något speciellt. Det kan vara en volontärresa, en vandringsresa i Peru eller Kanada eller att cykla genom Österrike. Jag har ingen ritning på min största dröm men om jag vinner så kanske du kan hjälpa mig att skapa mitt äventyr. Få mig att våga "Dream Big". Jag är så redo för att växa som person och drömmare.

  Kram Sofia

  Sofia 2016-10-31 06:57:26 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att starta mitt eget företag. Jag älskar att ta hand om min kropp med ekologiska, veganska produkter och har märkt att jag har svårt att hitta ett företag som bara säljer sådana produkter. Jag har min vision och jag tror verkligen på den, det enda som saknas är ett startkapital. Jag hade varit evigt tacksam om jag fått denna chansen!

  Maja 2016-10-31 06:51:10 http://nouw.com/majaroslin
  Svara
 • Jag drömmer om att bli artist! Att stå på scenen och få sjunga och uppträda inför publik, att få spela in egna låtar, att få åka på turné haha allt ihopa! Det är min största dröm:)

  Agnes Hortlund 2016-10-31 06:50:18 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få ta med min familj på semester. Varenda krona vi kan avvara går in på sparkontot för att förverkliga vår största dröm: att bo i hus, så vi åker aldrig utomlands eller gör några extravaganta saker. Tanken åå lite sol och bad för mig, min man och kidsen får mig att le och njuta direkt ♡

  Sara Godman 2016-10-31 06:02:34 http://None
  Svara
 • Oj, vilken fantastisk tävling och självklart vill jag ju delta!

  Jag skulle önska en mysig liten resa till en plats där mina tre barn, med ganska stor åldersskillnad ifrån bebisen på 5 månader och den älsta på snart 15 är (och en syster på 8 år) kan åka någonstans tillsammans så att alla kan ha roligt. Det är svårt att splittra sig, och jag vill så gärna kunna ge mina barn något.

  Jag hade en tuff gravisitet som slutade med akut kejsarsnitt med bebis på 33+4 veckor. Allt gick bra, men det har varit tufft för alla, och de har kämpat och stått ut med mig. Jag är dem evigt tacksamma och de är värda att få komma iväg, om så bara till ett ställe här hemma med pool, men bara så att de kan få vara.

  Tack för en fin tävling!

  Evanessé 2016-10-31 00:23:47 http://egosidan.blogg.se
  Svara
 • Jag har en dröm för mig just nu och det är att åka tillbaks till Toscana i Italien, fota från morgon till kväll, utmana mig själv, äta min absoluta favoritmat, gå på vinprovningar och bara vara i mitt hjärtas land. Trots alla planer, tankar, försök osv med livet, jobb osv så kommer allt alltid tillbaks till Italien. Som jag saknar det. Kylan gör sig påmind här och det hade varit något att se fram emot. Sen i somras då jag bestämde mig för att flytta dit jag bor nu har det varit precis så jag får ihop det med den lönen jag har, vilket är helt ok för mig att det är en period i ens liv som ser ut så, trots att man börjar bli äldre. Jag krigar på med 3 olika arbetsplatser, något som är självvalt istället för en, men det blir inte så mycket tider som jag velat. Men jag vet vad jag vill och inte vill så jag vill vara kräsen och envis med VAR jag jobbar, för min egen skull, men just nu innebär det tyvärr att jag bara jobbar 75% för jag kan inte få mer tider och jag söker andra jobb men det går inte i ett handsvep. Snart måste jag flytta, men då flyttar jag till min första egna förstahandslägenhet sen jag flyttade hemifrån för 7 år sen (studentlägenheten räknas inte) och oj som jag ser fram emot det!!! Dessvärre innebär det högre hyra och inköp som behöver prioriteras och Italien skjuts bara längre och längre bort..så min dröm är verkligen att få komma till Italien och bara njuta av allt allt allt.

  Felicia 2016-10-30 23:28:05 http://None
  Svara
 • En av mina största drömmar som jag alltid haft är att åka till africa och åka runt bland dem vilda djuren och se allt med mina egna ögon och denna upplevelse finns det bara en person jag vill dela det med, min underbara sambo som förtjänar allt och lite till!!! Detta är något vi hade behövt en riktigt drömresa!

  Amanda 2016-10-30 23:21:18 http://None
  Svara
 • En av många drömmar för mig är att kunna köpa ett hus, velat detta sen många år men är svårt att köpa sitt drömhus när inte killen vill bo på landet utan gärna i stan. Så den drömmen för mig får jag försöka lösa själv.
  Men sen är de att jag skrev med en helt okänd tjej för min del i somras o planera en resa till USA och bila i 2 månader där från LA till Canada, besöka massa olika platser osv. Men den sprack när jag fick fast jobb i 1 september (klart jag ville ha de efter över 2 år på samma arbetsplats,som annars har varit upp o ner,, de tacka jag såklart ja till!:))
  men drömmen som inte vara länge har inte släppt mina tanker en sekund. de är de jag tänker på nästan hela tiden. Om man ska våga fråga chefen och tjänstledigt och bara åka. Men de vågar jag inte då pengarna blir för mycket.
  Men de är en dröm, att bila i USA, bara leva livet ?

  Madelen 2016-10-30 23:20:01 http://None
  Svara
 • Min dröm är inom mitt yrke. Jag hyr frisörstol idag och är egenföretagare. Vill utvecklas mer och öppna egen salong, ta modet att göra det och göra det själv. Bli en bra ledare och få folk att trivas. Jag vet vad jag vill så det som "stoppar" är rädsla och jag har hört att så funkar man när man ska göra något helt nytt, att man utvecklas.
  Det skulle verkligen vara min största dröm.
  Tack för en bra blogg och nu hoppas jag att turen är med mig!

  Jannice 2016-10-30 23:19:51 http://None
  Svara
 • Efter stått och stampat på samma ställe i snart 10 år ,ha på senare tid upptäckt mig sj och börjat göra saker för mig vilket ha resulterat i bra och dåliga saker ( blivit hälsosammare , = minskat 25 cm i midjan) och gjort slut med min pojkvän 🙁 . I denna utveckling ha jag upptäckt en önskan att utbilda mig till arbetsterapeut 🙂

  Paulina 2016-10-30 23:15:46 http://None
  Svara
 • Jag väljer att skriva min äldsta son dröm (som även jag delar) . Hans stora dröm är att få åka utomlands med hela familjen. Till ett varmt land med pool. Han älskar att bada så det säger juh allt. Här hemma i Sverige så går vi aldrig o bådar hela familjen, pappa lider av lite torgskräck och det vet min son om. Men även pappa har sagt att om vi en dag kommer utomlands så kommer även han vara med, för där känner juh ingen oss. Tyvärr så kommer nog detta aldrig att ske, med fem barn och två vuxna så ligger det väldigt mycket utanför våra drömmar. Dessutom så vill pojken ta med sig mormor då hon blivit sjuk och arbetslös. Han har ett hjärta av guld den där pojken och det är väl ändå tanken som räknas?! Men i alla fall, drömmen är en semester i ett varmt land med pool. I alla fall om äldsta underbara sonen får bestämma.

  Carola Johansson 2016-10-30 23:05:52 http://None
  Svara
 • Åka till Maldiverna tillsammans med min pojkvän 🙂 han har ställt upp väldigt mycket för mig på senaste tiden och jag skulle verkligen vilja ge tillbaka <3

  Pernilla 2016-10-30 23:03:01 http://None
  Svara
 • Jag har två stora drömmar om min framtid. Den första är att starta mitt egna och alldeles unika café i retro stil. Jag vill ha en hemtrevlig och mysig miljö som går i shabby/retro/industri stil med ett varmare inslag med lyxkänsla, men ändå så att det känns sådär hemtrevligt! Jag vill ha stilrent inramade vinylskivor på väggarna och tavlor med artister så som Elvis, Marilyn Monroe, Etta James, The Supremes, James Brown, ja listan kan göras lång! En jukebox ska finnas på sin plats och på morgonen ska det serveras frukost så som pannkakor, ägg, bacon och ja helt enkelt det klassiska! Fräscha sallader, baguetter, bakelser, iste, kaffe m.m och varför inte hembakade kakor varje måndag och fredag?

  Min andre dröm är att få starta något eget som både innehåller kläder och inredning och något som verkligen saknas i min hemstad, posters! Den personliga servicen ska vara ofattbar stor och inredningen ska vara ljus, lyxig men ändå väldigt hemtrevlig och mysig. Kanske bryta av med en tegelvägg med spotlights eller varför inte hyllplan där robusta gamla böcker staplas på varandra? Omklädningsrummen ska ha stora lyxiga helkropps makeup speglar med linne beiga draperi. Min kreativa sida tar aldrig slut när jag väl fått tankarna på det haha.

  Jag har viljan och drivet för detta. Men jag behöver också någon sorts hjälp på vägen som får mig att uppnå mina allra största drömmar. Från en uppväxt med nästan ingenting alls till en framtid där jag verkligen kommit dit jag vill och även få bevisa att den lilla ankungen någon dag också blir en svan, är något helt fantastiskt och det är verkligen någonting man aldrig ska ge upp hoppet på. Ingenting är omöjligt!

  Malin Gustavsson 2016-10-30 22:58:15 http://None
  Svara
 • Min största dröm just nu är helt klart att gå en utbildning till makeupartist efter att jag tagit studenten i vår. Älskar allt som har med smink och skönhet att göra och att få möjligheten att kunna arbeta med det på heltid hade varit den absoluta drömmen!!

  Nellie 2016-10-30 22:55:01 http://None
  Svara
 • Min dröm. Förutom lyckan som inte pengar kan köpa, är företaget. För oss kvinnor. Idén finns där. Vi tillsammans ska bli starkare och idag har jag länge drömt om företaget som är till för oss kvinnor, tjejer alla.

  Valeria 2016-10-30 22:54:20 http://None
  Svara
 • Åh, i så fall vill jag att glossybox hjälper mig förverkliga den här idén! http://claratoll.se/framtidsdrommar/
  Det är ett gym// workout studio jag vill öppna i Örebro, med fokus på fashion, hälsa och välmående. Inte en våg i sikte, för det är inget mitt företag förknippas med.
  Istället ska vi fokusera på att må bra och skapa bra vanor hos alla medlemmar. Vi kommer ha olika temaveckor och olika slags pass, så att det passar alla möjliga personer. Fokus: kvinnor.
  Jag vill verkligen att den här studion ska bli verklighet, så om glossybox vill hjälpa till så vore det GULD!!

  Clara 2016-10-30 22:44:28 http://None
  Svara
 • Åh, i så fall vill jag att glossybox hjälper mig förverkliga den här idén! http://claratoll.se/framtidsdrommar/
  Det är ett gym// workout studio jag vill öppna i Örebro, med fokus på fashion, hälsa och välmående. Inte en våg i sikte, för det är inget mitt företag förknippas med.
  Istället ska vi fokusera på att må bra och skapa bra vanor hos alla medlemmar. Vi kommer ha olika temaveckor och olika slags pass, så att det passar alla möjliga personer. Fokus: kvinnor.
  Jag vill verkligen att den här studion ska bli verklighet, så om glossybox vill hjälpa till så vore det GULD!!

  Clara 2016-10-30 22:44:28 http://None
  Svara
 • Hej fina Josefin!

  Min stora dröm är att utbilda mig till barnmorska, en dröm jag har haft sen barn och som jag har kommit allt närmre efter år av hård arbete. Att få möjligheten att arbeta med kvinnor och främja kvinnohälsan i synnerhet är något som jag brinner för. Jag vill med mina kunskaper och erfarenheter utveckla kvinnosjukvården och själv vara med och driva en förlossningsverksamhet.

  För att kunna se många olika apsekter på kvinnohälsovård och kunna förvärva erfarenheter och kunskaper från många olika håll är min andra stora dröm att få möjlighet att åka som volontär någonstans i världen. Att få uppleva något nytt olikt den svenska modellen av kvinnohälsovård.

  Kram!

  Julia 2016-10-30 22:43:39 http://None
  Svara
 • Min dröm är att förbättra jorden. Jag vill så gärna arbeta hela mitt liv med att förbättra framförallt kvinnors och barns rättigheter. Jag vill arbeta för att minska mödradödlighet, våldtäkter, sexhandel, tvångsgifte och diskriminering i allmänhet. Det är min dröm.

  Johanna Marklund 2016-10-30 22:38:17 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att få resa till något varmt land med min pojkvän. Vi är två studenter som inte har råd med att resa någonstans trots att vi så gärna vill. Vi har två eldiga och vilda själar som bara vill kasta sig ut i världen och det är så trist då man blir hejdad. Och att få ha mitt livs parter vid min sida på ett nytt äventyr vore det bästa någonsin. ❤️

  Alexandra Sundqvist 2016-10-30 22:28:33 http://None
  Svara
 • Min dröm just nu är att kunna köpa min o min mans egna boende. och att kunna åka på vår efterlängtade bröllopsresa till Maldiverna. vi gifte oss 2010 men det har aldrig blivit av att vi gjort vår drömresa!

  Mia 2016-10-30 22:22:13 http://None
  Svara
 • Hej!
  Jag har två drömmar 1. Att få åka på en utlandsresa tillsammans med min pojkvän till Bahamas, de är en dröm vi har tillsammans. 2. Att starta ett eget baguettcafé eller något sånt liknande.

  Jessica 2016-10-30 22:16:19 http://jessicasliiiv.devote.se
  Svara
 • Åh, min dröm har alltid varit att jobba med djur! På senare tid när jag har funnit ett intresse i att fotografera, så har jag utvidgat den drömmen lite. Tänk att få åka iväg till ett eller flera ställen och få fotografera och filma djuren och samtidigt få komma dem nära! Har velat åka till Madagascar eller Galapagos för att hitta många ovanliga djurarter och få uppleva klimatet. Det hade varit helt fantastiskt att få åka iväg på ett äventyr som även dokumenteras på ett snyggt sätt och som jag kan kolla tillbaks på.
  Kram!

  Matilda 2016-10-30 22:14:21 http://tredjeforsoket.devote.se
  Svara
 • Min största dröm är att få ett eget körkort,,ag blev mamma tidigt 20 år och har drf aldrig haft råd med ett eget körkort. Friheten de hade inneburit att kunna köra mina barn till aktiviteter och hem till vänner m.m är min största dröm , jag är 33 år nu och känner att jag aldrig kommer ha råd till att ta ett körkort , nu eller aldrig ! För triss är inget jag tror på . Jag har 4 barn och de dom behöver måste såklart proiteras. Det är omöjligt att få pengarna till att räcka till ett körkort. Med ett körkort hade jag fått bättre jobb högre lön vilket hade haft stor betydelse för min familjs famtid . Ps jag kan köra då jag övningskört mycket,men som sakt, fattas jag både kortet & pengarna. Tacksamheten hade varit för evigt om ni hjälpte mig med detta . Ni hade förändrat mitt och barnens liv mer än vad ni anar , och förverkligat min största dröm !
  Mvh och stor KRAM Emma med familj

  Emma 2016-10-30 22:11:08 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att göra min mamma glad, att hon ska slippa undan hennes onda tankar, de som säger åt henne att skada sig själv, hennes ångest och hennes låga självförtroende. Min mamma har under hela min uppväxt (20 år) åkt in och ut ur tvångsvård på psykavdelningar på grund av dessa djävuls-tankar. Hon är förtidspensionerad sedan 8 år tillbaka och därav har hon det inte bra ställt ekonomiskt. Därav har hon aldrig pengar över att resa till Egypten för som hon så gärna vill eller kosta på sig den där snygga tröjan. Så min högsta önskan är att skänka min mamma så mycket glädje som möjligt, och pengar är absolut inte lösningen till alla problem men det är en hjälp på vägen.

  Karin 2016-10-30 22:07:56 http://None
  Svara
 • Ni vet en sådan önskan som man haft väldigt länge, men aldrig riktigt pratat högt om? Jag har alltid drömt om att sjunga opera. Det är bara så COOLT! önskar verkligen att få gå på sånglektioner/operalektioner (is that a thing?) och bara få sjunga för full hals!

  Moa 2016-10-30 22:07:09 http://None
  Svara
 • Min dröm är att besöka kinesiska muren med min sambo <3

  Sara 2016-10-30 22:04:20 http://None
  Svara
 • Jag studerar filosofi och estetik och min dröm är att tillämpa mina kunskaper som författare till ungdomsböcker. Jag blev less redan som 13-åring på platta romanser med utdaterade könsroller, identiska karaktärer, problematiska porträtteringar av kärlek och framförallt ingen intellektuell stimulation som fick mig att fundera eller aktivt ifrågasätta. Jag skriver just nu min magisteruppsats men kommer inte kunna plocka ihop till en Master i Sverige vilket är varför jag väldigt gärna skulle vilja åka antingen till ett fransk- eller engelsktalande land för att komplettera upp min examen till Master och knyta kontakter!

  Natasha 2016-10-30 22:02:47 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att åka till Florida, se alla häftiga platser som finns där. Att åka på en roadtrip från Orlando där jag kan uppleva nöjesfält och mer stadsliv och sedan ta mig ner till key west och dess underbara stränder. Att se bilder från alla ställen påvägen får en att vilja åka på en gång. Pojkvännen och jag har pratat om det länge men det är ju bara en dröm eftersom att livet som student inte direkt är fyllt av pengar.

  Olivia 2016-10-30 21:57:29 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att bli riksdagsledarmot! Jag vill ha möjlighet att påverka det samhälle vi lever i och därmed även kunna förbättra människors liv.

  Jag brinner för kvinnors rättigheter. Som riksdagsledarmot hoppas jag kunna göra skillnad på den punkten och driva utvecklingen mot ett jämställt samhälle framåt.

  Alice 2016-10-30 21:49:02 http://None
  Svara
 • Min största dröm är ett boende till mig, min sambo och barnen! Men detta kan vara svårt att lösa! Den andra drömmen jag har, är att hjälpa min mormor med att renovera hennes hus, då hennes pengar inte räcker till 🙁 (lite saker som behöver bytas ut)
  ❤️ Hoppas att nån av mina drömmar kan slå in!

  Malin 2016-10-30 21:47:26 http://None
  Svara
 • Min dröm just nu är att ta mig ur staden jag har växt upp i. Min motivation och "dream big" just NU är att ta tag i mig själv och våga ta steget nästa år för att åka upp till Stockholm och plugga digitala medier, så jag äntligen kan få jobba med det jag älskar och brinner för. Alltså för att uppfylla min högsta dröm (att få jobba med något jag älskar dvs, som du) måste jag först klara dröm nummer 1, att våga mig loss härifrån. Det ska jag fan göra med, om det så är det sista jag gör.

  EMMA S 2016-10-30 21:47:02 http://WWW.emmasvard.webblogg.se
  Svara
 • Jag är ensamstående mamma till två tjejer på 16 och 18 år. Livet med dem är roligt och fantastiskt, men båda två har ADHD vilket gör att de behöver mig väldigt mycket. Jag har haft ena dotterns pojkvän boende här i en månad, samtidigt som min särbo fått en ny höftled och har behövt hjälp med precis allt.
  Jag har inga stora drömmar, men tänk att få huset storstädat! Det är sådant jag aldrig hinner med men hade gett mig en betydligt lägre stressnivå.

  Ulrika 2016-10-30 21:45:50 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka till Australien tillsammans med min mamma. <3

  Emelie 2016-10-30 21:42:39 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få tid att få börja studera på Berghs. Att sadla om till grafisk illustratör och göra en totalomvändning. Dete är en utbildning som kostar pengar jag inte har men som skulle förändra mitt liv. Dream big, fuck it nu kör vi!

  Madeleine 2016-10-30 21:42:26 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att få hoppa fallskärm, det hade varit ett minne för livet. Bara tanken på det gör att det pirrar i min mage ❤

  Christine 2016-10-30 21:18:19 http://ChristineLopresti.blogg.se%20
  Svara
 • Min ABSOLUTA största dröm är att bli känd? Det pirrar i magen varje gång jag bara tänker på hur det skulle vara.. Jag älskar uppmärksamhet och det kanske har en del med att jag vill bli känd och göra?? Det finns inte något annat jag skulle vilja än att bli känd/populär (inom ridsporten).. Jag tror att ni skulle kunna hjälpa mig att uppfylla min dröm genom att kanske ge mig en s/o och där berätta lite om mig så fler folk får reda på vem jag är.. Det kanske låter töntigt men för mig skulle hela mitt liv förändras och jag skulle bli såå glad ????

  Josefine 2016-10-30 21:15:14 http://None
  Svara
 • Min största önskan är att gifta mig med min underbara sambo! Vi har pratat länge om att gifta oss men har inte riktigt ekonomin till det än!
  Tänk att få stå inför alla nära och kära och säga ja till varandra! ?
  Våran största dröm att äntligen få vara man och hhustru ?

  Emilia Hjertberg 2016-10-30 21:14:33 http://None
  Svara
 • Min största dröm är att jag ska få sjunga på en stor scen med någon artist. Jag har ända sen jag varit liten hålla på med musik på en seriös nivå. Men jag har ett problem, så fort jag gjort någonting med musiken har jag blivit retad av vänner för att de tycker att jag har en tuntig dröm. Att få sjunga med nån känd artist vore verkligen en dröm och att dessutom få visa alla de som retat mig att jag vågat vara mig själv och leva i mina drömmar. Kram på er alla och våga leva era drömmar

  Mathilda Jonasson 2016-10-30 21:12:08 http://None
  Svara
 • I 6år har jag arbetat natt, inge nagellack, inge parfym, inga smycken, tråkiga arbetskläder, inga sätt annat än smink att vara MIG på. Så efter att jag nu blivit mamma och hittat en ny glöd i livet ska jag börja på ett nytt jobb, dagjobb.. Jag kommer behöva hitta en helt ny version MIG, som verkligen kommer vara JAG. Det innebär ny garderob, nytt smink, smycken, skor. En kanske inte så ny, men sedan flera år tillbaka dold Tess. Allt detta kostar pengar, vilket inte är något man som mammaledig har råd med. Jag skulle vilja ha er hjälp att uppgradera… Mig.. Att hitta mitt nya Jag.

  Tess 2016-10-30 21:10:33 http://None
  Svara
 • Min dröm är att starta eget företag. Designa mina egna ridkläder som passar alla, oavsett om man är smal eller "tjock", har putande rumpa eller ej. En kollektion till för alla plånböcker och som man känner sig snygg i, grym i och ger en en riktigt självförtroende boozt. Ridbyxor, tröjor och tävlingskavajer som passar lika bra på ridskolan som den som rider och tävlar privat. Man ska känna sig flawless utan att det kostar skjortan, utan att man ska behöva bli dömd för att ens ridbyxor inte är lika dyra som de andras, att ens hjälm ellee stövlar inte är det trendiga märket.

  Det är min dröm!

  Vendela 2016-10-30 21:08:37 http://None
  Svara
 • Kanske en tråkig dröm men den är inte tråkig. Jag drömmer om att få ett jobb – en trygghet. Ett jobb inom mitt yrke HR. Min son börjar på dagis i januari och stressen är närvarande.

  2016-10-30 21:04:21 http://None
  Svara
 • Jag jobbar idag som undersköterska inom rehab, min dröm är att kunna utbilda mig till medicinsk fotvårdsterapeut och starta eget med en ambulerande fotvårdsklinik. Jag brinner för att hjälpa andra och skulle älska att arbeta med att få människor må bra om sina fötter.

  Elin Johansson 2016-10-30 21:01:40 http://None
  Svara
 • Min största dröm är just nu att jag ska kunna etablera mig inom på bokredaktion. Jag pluggar litteraturvetenskap för tillfället på Göteborgs universitet eftersom böcker alltid har varit min stora tröst och glädje här i livet. Men, att få äran att arbeta med böcker är oerhört svårt. Jobben är få och det är många som har samma dröm som jag. Som första generations invandrare har jag inga kontakter som skulle kunna hjälpa mig på traven, och det känns oerhört svårt att fortsätta med att studera någonting som jag brinner för men som jag inte känner att det finns en ljus framtid med. Drömmen är alltså att redan nu kunna få en praktikplats inom bokbranschen. Jag skulle vara lycklig med att fylla på kaffekoppar så länge jag kunde umgås med människor som bestämde vilka böcker som ska tryckas, hur omslaget ska se ut eller vilka författare man ska satsa på. Åh.

  Vilken fantastisk grej att styra upp förresten! Massa kramar på dig och glossybox. 😀

  Bernadett 2016-10-30 20:58:58 http://None
  Svara
 • Åh, vilken fin tävling, att vara sig själv och följa sina drömmar <3 Jag drömmer om så mycket, både små och stora saker. Men just nu drömmer jag om att göra en härlig resa med min fina sambo. Vi båda lägger mycket tid och energi på arbete och att hjälpa andra människor (vilket bi älskar!) men ibland är det underbart att få skämma bort sig själv lite 🙂 Så en fin resa tillsammans med den jag älskar, det är min dröm just nu.

  Moa 2016-10-30 20:52:09 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna upplevelser åt mig och min 11åriga dotter. Det är så lätt att fokusera på materiella ting men vad är det mot tid tillsammans? ! Bio, restaurangbesök, nöjespark, hotellövernattning, äventyr,flygresa,konsert… vad vet jag, men ibland är det de små sakerna som är livet sägs det ?

  Marielle Nilsson 2016-10-30 20:52:04 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!
  Vill först och främst säga att jag älskar din blogg och ser dig som en stor inspiration i livet!
  Jag brukar inte ha tur i varken spel eller kärlek, men förhoppningsvis uppfylls min dröm och jag blir den lyckliga vinnaren av detta pris!
  Om jag vann skulle jag vilja göra en volontärresa till barnhem i Afrika. Jag studerar nu på universitet till lärare i förskoleklass-årskurs 3 och om jag vann skulle jag vilja uppfylla min dröm och få åka till ett barnhem i Afrika och hjälpa till att bygga upp hem och skolor samt undervisa yngre barn i engelska.
  Jag håller alla tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren som får uppfylla min högsta dröm och göra en skillnad och hjälpa människor!
  Många kramar!

  Rebecca 2016-10-30 20:51:21 http://None
  Svara
 • Om jag får lov att drömma stort är en av mina livsmål att ha besökt och fått uppleva alla världsdelar. Jag har bara varit i Asien och Europa än så länge, så det är mycket resande som står bland mina drömmar!

  Julia V 2016-10-30 20:50:32 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att efter nian komma in på ekonomiska och börja plugga till egenföretagare och sedan öppna ett eget företag där jag ska sälja olika kläder som passar vem som helst! Sedan drömmer jag om att åka på en språkresa till USA i 1månad o lära mig annu mer engelska. Och se hur kulturen i USA är och hur dom lever o bor där! Sen drömmer jag om att resa hela värden runt efter studenten och baa leva livet i olika länder☺️

  Miranda Björling 2016-10-30 20:48:14 http://None
  Svara
 • Min Mamma är min största förebild,
  Hon kämpar med många saker, MS är den största saken, som gjort
  att hon inte kunnat jobba och fått klara sig på en snål sjukpension, ensamstående har hon uppfostrat mig, gett mig allt hon kunnat och ännu mer. Gett mig världens bästa uppväxt och värderingar. Det har inte
  Varit lätt men mamma har alltid klarat sig igenom livet
  Med ett skratt som slår allt och en positiv syn på det mesta. Detta året har varit ett kämpigt år för oss båda med mycket motgångar, men skam den som ger sig ! Nu känns det som allt börjar släppa och vi kan se ljuset i tunneln. Min dröm är att få ta med min mamma på en resa till värmen, inte för långt bort då hon pga av sin sjukdom inte klarar en jättelång resa, men till värmen för då mår hon som
  Bäst. Skämma bort henne och ge tillbaka lite för allt hon gjort för mig. Och om någon annan läser detta som har det tufft och det känns som ljuset är långt borta, det ordnar sig ge inte upp ! <3

  Isabelle 2016-10-30 20:48:12 http://None
  Svara
 • Min dröm är att åka till new york med min bästa vän. Hon har precis flyttat till Spanien, så två veckors kvalitetstid med henne i världens bästa stad hade varit underbart! Äta på fantastiska restauranger, dricka drinkar på rooftop-barer, shoppa, strosa runt i alla mysiga kvarter och turista <3

  Sandra 2016-10-30 20:47:10 http://None
  Svara
 • Hej Josephin och Glossybox! Vilken otroligt underbar tävling, nu när allting är så grått och tråkigt.

  Jag har sedan ung ålder alltid intresserat mig för inredning, möbler och färger. Min dröm är att bli inredningsarkitekt en vacker dag! Att få använda mina idéer och utrycka mina fantasier är något jag njuter av. Så i år bestämde jag mig för att flytta hemifrån för första gången, bara för att kunna studera till det jag vill bli i en annan stad. För vad gör man inte för sina drömmar? Jag gör ALLT! Nu är jag mitt uppe i mitt studerande och jag känner hur allting flyter på! Alla idéer bara flödar och knyts samman. Men jag vill ju så himla mycket, jag vill ta del av allt som livet har att erbjuda mig. Är så trött på att bara få se samma byggnader här i Sverige, samma stilar om och och igen. Jag vill skapa erfarenheter, resa, se andra byggnader, andra stilar och få massvis av inspiration från andra kulturer och länder. Men som studen så är ekonomin inte ens bäst vän. Så snälla kära Josefin och Glossybox, låt mig få upptäcka mer i de underbara och kreativa landet Japan. Det hade betytt så mycket mer för mig en bar en resa! Det hade gett mig så mycket, både som person och för framtida planer. Det hade vart en början på mitt dröm liv!

  Emelie B 2016-10-30 20:44:43 http://Nouw.se/emeliebibezic
  Svara
 • Jag har många bollar i luften just nu och har inte listat ut allting än. Jag tar studenten till våren, jobbar på körkortet, vill åka på studentresa med mina kompisar och framförallt, plugga vidare på universitet (sociologi eller psykologi). Jag vet inte riktigt hur jag ska finansiera allt, jag har aldrig haft ett konkret mål eller dröm, men nu har jag det. Lite hjälp påvägen dit skulle inte vara ouppskattat!

  Frida 2016-10-30 20:42:31 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få lära mig allt om grafisk design då jag verkligen brinner för coola reklam plancher, glosybox designade lådor etc. Och kunna jobba i framtiden med grafisk design och eventuellt själv få designa en glosybox låda

  Amanda 2016-10-30 20:41:05 http://None
  Svara
 • Min dröm är att slippa alla räkningar en månad ?

  Kress 2016-10-30 20:40:59 http://None
  Svara
 • Jag har alltid varit lite äventyrlig av mig, hoppade fallskärmshopp när jag var mycket liten, och efter de så har jag aldrig slutat drömma om att få ta fallskärmscertifkat. Men samtidigt som man studerar är de pengarna lite svårt att få tag på.

  Jonna 2016-10-30 20:40:49 http://None
  Svara
 • Hej!
  Min dröm är att få ett nytt vardagsrum! Speciellt en ny soffa! Känner att jag och min sambo inte har samma idéer och stil när det kommer till inredning.. Det skulle behöva ett lyft, från en som har ett öga för inredning! ?

  Sandra 2016-10-30 20:39:34 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få träffa josh & Tyler i twenty one pilots. De har hjälpt så många, inte minst mig genom deras musik. Kort & gott hade det vart en ära att få berätta för dom vilka hjältar de är, för det är dom i mina ögon.

  Louise 2016-10-30 20:39:11 http://None
  Svara
 • Min allra största dröm i livet är att träffa min pappa igen som gick bort för 2 år sedan men tyvärr är ju det omöjligt.. därför har jag istället en dröm att bila genom stora delar av Amerika då jag och min pappa ofta pratade om att göra en sådan resa men vi visste att det var helt omöjligt då han var sjuk. Att få åka på en sådan resa hade dock gjort att jag hade känt mig närmre honom och det är det närmsta honom jag kan komma. Eftersom min älskade pappa inte kan följa med på VÅRAN dröm så hade jag tagit med min pojkvän. Håller alla tummar och tår att jag vinner !!!! Tusen miljarder kramisar❤️

  Sanna 2016-10-30 20:36:51 http://None
  Svara
 • Hej underbara Josefin! Min dröm är att åka och backpacka i Asien med min kompis Hanna som jag precis har lärt känna. Att upptäcka indonesien och Bali (som sägs vara rawfood-mecka) är verkligen något jag drömmer om att få göra innan jag dör. Jag vill inte bara se allt på bild, jag vill själv ta bilderna och uppleva stränderna, maten, livet och kulturen.
  Massa kramar

  Thea 2016-10-30 20:35:24 http://None
  Svara
 • Min dröm är att ha över 10k följare på instagram (wilmiwonka)

  Wilma 2016-10-30 20:33:05 http://wilmicorn.blogg.se
  Svara
 • Min största dröm är att bli av med min skuldsanering! Men den är lite för stor kan jag tro. Men min nästa dröm är då att få ta med mina två söner till ett riktigt varmt land! Bara att få låtsas att allt är bra för någon vecka vore underbart ❤️

  Johanna 2016-10-30 20:31:41 http://None
  Svara
 • Min dröm är att släppa en app !
  Har en klar idé men har aldrig tagit chansen att förverkliga den !
  Vet inte hur man börjar eller förverkligar iden.

  Jonas 2016-10-30 20:29:49 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka till Australien med min bästa vän Josephine! Hon bodde där när hon var yngre och har alltid velat att visa mig hennes andra hem. Så jag vet att det här skulle vara den perfekta upplevelsen och hon är värd allt underbart i den här världen! Vi har känt varandra i snart två år men är närmare henne än personer jag känt sen barnsben. Vet inte vad jag gjort som förtjänat henne, men det här skulle vara ett enormt sätt att visa min enorma tacksamhet för att just hon ville bli min vän!

  Jessica Andersson 2016-10-30 20:28:53 http://None
  Svara
 • Åh drömmar! Jag har så många, stora och små. Jag drömmer om att flytta vår ena vägg härhemma och tapetsera om i vårt hus, jag drömmer om att lära mig spanska, jag drömmer om att mina döttrar ska kunna gå på ridskola och just nu drömmer jag om att kunna göra något för en vän som nyss förlorat sin man. Nu står hon ensam med två tonåringar och livet är inte lätt för henne.
  Jag tror att hon skulle behöva en paus…en paus att andas och bli omhändertagen.

  Marina 2016-10-30 20:27:45 http://None
  Svara
 • ✨?✨ Min dröm är att öppna en lifestyle online butik. Jag vill kunna investera i produkter (helst från andra tjejer) och sälja vidare. Jag har planen men skulle behöva finansiell hjälp. I det långa loppet hoppas jag bli en girl boss som kan motivera andra att inte ge upp om sin dröm! ✨?✨

  Lovisa 2016-10-30 20:26:35 http://None
  Svara
 • Hej, min dröm är att min kommun ska betal för mitt internat. Jag pendlar 4-5 timmar totalt varje dag för att komma till och hem från min gymnasieskola. Min skola är inte vilken som. Utan det är en special skola för personer mef adhd exempelvis. Och jag älskar min skola mer än allt och trivs sååå bra där. Men pendlandet tar kål på mig. Men min kommun nekar att betala för internatet. Min dröm är att få flytta in på internatet och fortsätta gå på min dröm skola❤️ Tack

  Elin Lindskog 2016-10-30 20:25:41 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att få åka på en riktig fin solsemester till Dubai eller Thailand eller få åka på en shopping resa till NewYork med min underbara vän. Vi är två tjejer som pluggar super hårt i gymnasiet så det är alltid lite svårt att få ihop pengar till en resa så de skulle vara super kul och min största dröm, och jag hoppas att den blir sann ❤️

  Emilia 2016-10-30 20:24:58 http://None
  Svara
 • Oj, vilken möjlighet!
  Och vilken inspiration att läsa allas drömmar här. Det är många människor som förtjänar att få sin dröm uppfylld och en dröm vore ju att hjälpa alla med detta!
  Men för att vara lite egoistisk då det trots allt är en tävling vill jag såklart dela med mig av min dröm.
  I början av året tog jag det första lilla steget mot en ny karriär som Makeup artist genom att starta en blogg. I våras tog jag nästa stora steg genom att söka in till en utbildning, denna kom jag in på och den börjar i januari. Den går kvällstid så jag kommer jobba på som vanligt under tiden vilket jag vet blir slitsamt med två små barn hemma. Har en sambo och familj som ställer upp under tiden som väl är. Jag vill helt enkelt inte vänta längre på att göra det jag älskar! Men även om jag kommit en bit på vägen så är det långt kvar. Målet är givetvis att kunna försörja sig på yrket och min dröm är att starta eget med allt vad det innebär.
  Vore fantastiskt att få hjälp med att bygga upp mitt eget.
  Tänk att vara chef över sitt eget liv, slippa söndagsångest och få göra det du älskar varje dag, det är min dröm!

  Tina Hansen 2016-10-30 20:24:16 http://finest.se/tinahansen
  Svara
 • Jag har alltid velat åka till Maldiverna o den jag skulle ta med är då min pojkvän. Skulle jag någonsin åka dit med honom skulle jag fria till honom. Det är drömmen. Att få va på en strand o fria till den jag älskar och vill dela mitt liv med.

  Lina 2016-10-30 20:23:52 http://None
  Svara
 • Mitt drömbröllop. Skulle gifta mig nästa år, men då både jag och min sambo blivit arbetslösa (båda två lika förvånade, det kom oväntat och plötsligt) så verkar det som vi måste ställa in. Känns tungt. Det är så mycket som har behövts ställas in på grund av detta i år (och nästa) och livet står just nu still. Bröllopet var det sista vi höll fast vid, jag hoppas fortfarande vi kan ordna det.

  Sandy 2016-10-30 20:22:43 http://None
  Svara
 • Hej fina Josefin & vilken fantastisk tävling du styrt upp, underbart!
  Det bästa jag vet är att resa, träffa nya människor och göra saker jag aldrig gjort förut. Förra året var jag i USA och blev helt tokförälskad i landet och det går inte en dag utan att jag drömmer mig tillbaka dit. Min stora dröm är därför att få bo i detta land och uppleva dess kultur. Att leva studentlivet under ett antal månader i Kalifornien kombinerat med surf, sol och palmer är en så länge långt borta, men jag slutar aldrig hoppas, drömma eller våga. Dream big så det ryker om det, eller hur?
  Puss & Kram

  Beatrice Lindenhall 2016-10-30 20:22:08 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få åka till Italien. Det har varit min största dröm sedan jag var liten och jag har alltid älskat allt som har med Italien att göra.

  Kim 2016-10-30 20:20:48 http://None
  Svara
 • Jag har i flera år drömt om att ha råd att bjuda med min lilla släkt utomlands, det vore en härlig julklapp att få ge dem alla! Att få tid tillsammans, umgås och bara njuta!

  Katarina 2016-10-30 20:20:41 http://None
  Svara
 • Min stora dröm är att få skapa en egen bröllopsklänningskollektion. Jag älskar att sitta och skissa olika klänningar. En annan dröm är att komma in på ekonomilinjen på gymnasiumet.
  Sedan hade jag velat utveckla min blogg och bli så stor som andra bloggar och inspirera folk som du gör. Tycker detta är en jättebra tävling och hoppas att jag vinner

  Enna 2016-10-30 20:20:32 http://sayyeastofashion.blogg.se
  Svara
 • Hej! Har alltid drömt om att utbilda mig till makeup artist och sedan jobba med det jag älskar. Den stora svårigheten är att CSN inte accepterar det som en utbildning… och det är en dyr utbildning att försöka finansera själv.

  För mig en underbar dröm!

  Maria 2016-10-30 20:17:26 http://None
  Svara
 • Min dröm är inte den största drömmen, något storslaget eller något nytänkande. Utan det ända jag drömmer om just nu är att få komma iväg i sommar från arbetslivet med en utav mina bästa vänner. Att få slappna av och äntligen få vara bara. Efter gymnasiet blev allt så hysteriskt och att kunna ligga på en solstol i något varmt land vore bara det ulltimata just nu. (Att åka utomlands/komma iväg är det ända som går i mitt huvud just nu.)

  Maja 2016-10-30 20:17:26 http://None
  Svara
 • Min dröm är att bli mäklare eller arkitekt till nybyggda hus/lägenheter. Jag vill gå på högskola i Stockholm och flytta dit, men innan vill jag jobba eller vara Au Pair i ett år innan jag börjar högskolan. Efter det vill jag få mitt drömyrke och tjäna pengar så jag klarar av att spara och sedan flytta till en lägenhet på Östermalm eller en nybyggd lägenhet, eller flytta till Lidingö, även där ett modernt hus. Efter kanske tjugo år som mäklare/arkitekt i Stockholm vill jag flytta till USA. Jag vill kunna tjäna pengar så jag kan resa, köpa det jag vill ha, så som väskor, bilar, boenden, kläder osv. Jag vill, som sagt resa mycket. Hitta på så mycket som möjligt, och dela med mig av mitt liv i form av blogg, även bli stor inom bloggbranschen.

  Evelin Andersson 2016-10-30 20:15:36 http://None
  Svara
 • Fantasi och reflektion är stora delar av mitt liv, det färglägger och berikar själen. Jag läser, skriver och fantiserar. Det tar med mig ut på vidderna, himmel och jord blir till ett, musiken berättar historier om människor jag aldrig har mött. Livet är magiskt, spännande, jag är inte rädd för att vara rädd. Jag kastar mig ut, tänker inte på sen, utan Nu. Allt går alltid att göra lite bättre, det ger energi, kraft och inspiration. EN DRÖM jag har är att få inreda och gå på inspirerande kurser inom ämnet. Peppa andra till att fånga den härliga känslan i sin vardag man Vill ha. Utveckla allt senare i en blogg. Inredning, växter, god mat, fånga in ett gäng tjejer och sprida denna fantastiska känsla!! ???✨?

  Sofia 2016-10-30 20:14:47 http://None
  Svara
 • Hejsan Josefin, wow vilken tävling kan inget annat än att delta!!

  Jag tog Studenten i somras, så att vara 19år och gått ut ur gymnasiet resulterar i mycket tankar vad man ska göra här näst i livet.
  Eftersom det finns såå himla mycket man kan göra blir jag bara förvirrad på något sätt. Men något jag vet att jag vill göra och gör mer än gärna är att resa runt i vårat jordklot och upptäcka vad som finns mer i världen än i den lilla stad jag bor i här i Norrland.
  Jag älskar att resa och det är något jag har turen med att mina två närmaste vänner också gör så därför skulle jag vilja uppleva den riktiga andan i världens bästa stad NYC(!!) med dom!
  Ett besök innan har jag gjort i NYC/Manhattan så jag vet vad som står på spel och om kan ha abstinens efter att få vara i en stad så har jag det!!
  Drömmen är att kunna bo i en lägenhet på Manhattan i 2 månader med mina två vänner, det ÄR verkligen D-R-Ö-M-M-E-N på alla plan, bara jag tänker på det blir jag exalterad och det pirrar i magen.
  Se och fota tillsammans på alla fina, häftiga och vackra områden och de’s gator, byggnader, se massor av sevärdeheter, äta goda frukostar/brunches, middagar, shoppa och träffa så trevliga och härliga människor är det jag vill göra. Leva livet helt enkelt.
  Det jag drömmer om är alltså att få uppleva lite av ”the New Yorker life” tillsammans med mina vänner och om du och Glossybox kan hjälpa mig/oss på något sätt skulle jag bli såå glad!!

  Ha en bra dag, kram!
  /Fanny Söderqvist

  Fanny Söderqvist 2016-10-30 20:13:52 http://None
  Svara
 • Min dröm just nu är att kunna få ta körkort. Bor två timmar ifrån min pojkvän och det är ganska jobbigt att åka buss, tåg, tunnelbana och tillslut buss igen för att få träffa han. Vi har varit tillsammans i snart 3 år och han tjatar på mig att det börjar bli dags att ta körkort för min del. Jag håller med.

  Katja 2016-10-30 20:09:32 http://None
  Svara
 • Hej!
  Med fina produkter från Glossybox har jag fått lite ny fräsch energi och pepp och dessutom ett vackrare yttre!
  Min dröm just nu är att få åka till Tyskland och Alperna för att få göra studiebesök hos Tyska Ridterapeuter eftersom jag är på väg att starta egen verksamhet inom ridterapi. Dom är ledande i Europa och jag vill ha så mycket kött på benen som möjligt!! Dessutom få hälsa på min favorithästras Haflinger ?

  Annika 2016-10-30 20:09:19 http://None
  Svara
 • Jag har många drömmar .. fast just nu jag behöver verkligen en bil … Jag va tvungen o sälja min bil för min familj behövde pengar .. just nu min dröm är att köpa ny bil .. min dröm bil är Audi A6 ❤

  Rima 2016-10-30 20:09:10 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att vara den bästa versionen av mig själv som jag kan vara. Detta skulle uppnås med hjälp av en resa där jag bara får vara jag och njuta!

  Linda 2016-10-30 20:08:55 http://None
  Svara
 • När jag och min pojkvän fyllde två år gav jag honom en resa i present, men det blev aldrig av, eftersom reseplanering stressar mig otroligt mycket. Nu vill jag så gärna bjuda honom på en resa till Disneyland Paris, vilket är ett resemål jag drömt om länge nu. Att få spendera en dag där med honom skulle troligtvis innebära den bästa dagen i mitt liv. Enligt drömmarna jag har om resan skulle det helt klart vara det!

  Bella 2016-10-30 20:08:28 http://None
  Svara
 • Min dröm är att ha råd att plugga till Visual Merchendiser och inspirera andra att drömma genom mina skyltningar.
  Det och se Ronda Rousey / Amanda Nunes i UFC 207 i Las Vegas den 30 dec.
  Ronda är min hjälte och se henne i Las Vegas ta tillbaka sitt bälte hade vart en dröm!!

  2016-10-30 20:06:19 http://None
  Svara
 • Jag har en rädsla som jag gärna vill bli av med. Min sambo har länge tjatat på mig ang en Thailand resa men är så himla rädd efter tsunamin. Har blivit så skrämd av det. Har länge velat se det vackra Thailand nästan alla varit i. Just nu är min dröm att bli av med rädslan och åka dit!

  Dzeni 2016-10-30 20:06:19 http://None
  Svara
 • En dröm sedan länge har varit att åka till Australien. Jag fick möjligheten i skolan genom att ha en utlandspraktik där men helt plötsligt så försvann både lärare och rektor som var engagerade i detta projekt. Så därför hade en dröm att få åka till Australien i kanske 3 veckor och göra en road trip och få se en större del av landet än bara en stad kanske. Asså vilken upplevelse det hade varit?

  Linnéa Jönsson 2016-10-30 20:05:20 http://None
  Svara
 • Jag har en dröm, och det är att bjuda min bästa vän på en resa till USA och göra den där dröm roadtrippen vi i många år drömt om. Jag och min bästa vän har varit vänner i 20 år och vi har funnits för varandra genom ALLT. Jag har i många år lidit av depression och av ångest och har varit nära flertal gånger att ta mitt eget liv. Hon har då funnits där för mig varje dag, varje natt, varje sekund av sitt liv för att stötta och finnas. Inte en enda gång har hon någonting gett upp, men jag vet att i många fall har hon förmodligen tänkt tanken. Att idag vara någorlunda fri från mitt depression och ångest har till en stor del att göra med henne, och jag vet att utan henne hade jag inte funnits. Och som ett tack för allt detta djävulskap hon har gått igenom med mig så vill jag gengälda henne med denna fantastiska möjlighet att vinna en resa TILL henne. Hon är min själsfrände och min bästa person genom livet och vi har alltid sagt att när livet suger att "en dag, så ska vi två åka ut i världen och upptäcka nya möjligheter och fira att livet är fantastiskt, för det kommer bli bättre". Livet Är fan fantastiskt nu och jag kan inte tänka mig någonting annat än att få denna möjlighet att göra detta med henne. Tack för att du är en sån fantastisk inspiratör och fin förebild <3

  Karolin Nordström 2016-10-30 20:05:16 http://None
  Svara
 • Hej! Jag har i över 2 år lidit av anorexia. Det är något som har tagit så mycket ifrån mig, alla mina vänner, mina intressen och skolan. Förra året åkte jag och min mamma till London på en shoppingresa. Men eftersom jag var riktigt sjuk då så blev resan totalt misslyckad, hade panik och ångest hela tiden! Usch Nää det var verkligen inte roligt! Jag har kämpat så sjukt mycket detta året för att bli frisk! Och jag har äntligen nått min normalvikt och kan njuta av livet igen! Så min största dröm är att få göra om min resa till London, och göra den nu när jag är fri! Jag vill testa English breakfast och prova nya kläder (alla mina kläder är för små nu) jag vill leva livet!

  Julia Ulveström 2016-10-30 20:03:41 http://None
  Svara
 • Min stora dröm har länge varit att få åka till new york. Men med två barn och jobb som vikarie så räcker inte pengarna till så mycke sparande, tyvärr. .

  Malin 2016-10-30 20:02:03 http://None
  Svara
 • I en drömvärld som jag aldrig ser existera lever jag på att vara konstnär och att skriva, båda de grejerna är de som förgyller alla mina dagar och de som får mig att må bäst,jag vill se de i min framtid. Vara kreativ är de jag lever för att fotografera, måla allt sån är en konst för mig och att sedan skriva för en tidning och blogga de är min dröm, men jag vet också att min dröm kommer hinna försvinna innan jag har tid att uppfylla den.
  kram

  Ida Hedlund 2016-10-30 20:00:01 http://hedlundss.blogg.se
  Svara
 • Jag hade velat få uppleva London eller New York tillsammans med min underbara sambo ❤️

  Ida 2016-10-30 19:58:04 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få fortsätta arbeta med att leda och utveckla människor, att ge dem både trygghet och utmaningar. Igår sökte jag en tjänst som innebär ännu mer ansvar och ännu mer arbete med människor, i form av närmsta chef. Jag hoppas jag får tjänsten, men oavsett kommer jag fortsätta med ledarskap för det är så fantastiskt kul! Jag drömmer om att fortsätta känna denna glädje för mitt jobb och mina kollegor.

  Tove 2016-10-30 19:56:59 http://None
  Svara
 • Min dröm är att läsa till sjuksköterska. Jag vet att jag hade varit så duktig på det. ’Men jag har två små tjejer hemma, så just nu har vi inte råd att jag pluggar. Men någon gång måste jag göra det, för att förverkliga min dröm och så vill jag så gärna visa mina flickor att man kan göra vad man vill, bara man bestämmer sig för det! Så dem själva i famtiden gör det dem drömmer om!! Kram på dig underbara Jossan!!!!

  Malin 2016-10-30 19:55:40 http://None
  Svara
 • Hej Josefin,
  tack för att du dagligen inspirerar mig och tack för ett roligt tävlingstillfälle.
  Jag har pluggat i Uppsala i 4,5 år och blir till sommaren klar med en masterexamen inom management, kommunikation och IT. Jag har under dessa år åsidosatt mig själv och trots min enorma integritet och längtan efter att få bo själv har jag sedan jag lämnade mitt ex (efter 4,5 år tillsammans) fått bott trångt, i andra hand, ihop med kompisar osv för att kunna leva tillsammans med min hund Tage. Att bli ensam hundägare var inget jag hade planerat för, men efter ett fruktansvärt dramatiskt uppbrott blev det så. Den här hösten har jag börjat känna mig allt mer utbränd efter att känna pressen på att göra bra ifrån mig i skolan, engagera mig ideellt i föreningar, ta hand om min hund (som jag f.ö. älskar mest av allt på jorden för att göra den saken klar!) och flytta konstant. Jag står återigen inför en flytt (min sjätte på 3 år) och min dröm är att när jag är klar med min utbildning till sommaren få en trygghet i ett boende. Jag har enorma studieskulder men förhoppningsvis en trygg framtid med en masterutbildning i bagaget. Dock så vet jag ju att bostadsmarknaden i Stockholm är lika illa som här i Uppsala, speciellt när man inte har ett kapital att ta av samt är hundägare. Jag hoppas därför innerligt att du och Glossybox på något sätt kan hjälpa mig och underlätta för mig. Jag drömmer dagligen (och nattetid!) om ett tryggt hem, en bostad som är min så att jag kan släppa en sten från hjärtat. Jag vet att det är mycket att önska, men bara det att få ett bidrag som tar bort en del av mina studieskulder på över 300.000:- skulle också vara DRÖMMIGT. Jag skäms nästan över min önskan, men det finns inget som jag och min familj pratar mer om än min otur jag haft de senaste åren och hur alla önskar att de kunde hjälpa mig hitta en bostad till mig och Tage. Det skulle vara en dröm som uppfylldes för oss alla.
  Kram!

  Erika 2016-10-30 19:54:58 http://None
  Svara
 • Min dröm.
  Jag tappade bort mig och mina drömmar i mitt förra förhållande och har jobbat varje dag på att hitta tillbaka till mitt självständiga starka "ta ingen skit" jag. Idag känner jag mig starkare och nästa steg är att ta tag i mina drömmar.
  I mitt förra förhållande drömde jag att få åka iväg på en resa och känna på att få bo utomlands, själv eller med likasinnade människor. Att få upptäcka en ny stad/ett land vore magiskt!
  Så min stora dröm är att få resa, men jag behöver hjälp med att få en push ut i världen.
  Jag skulle vilja resa iväg med en vän men jag känner i dagsläget att jag inte har någon som har den möjligheten att resa just nu. Och att resa själv känns skrämmande men så lockande!
  Mina drömmars resmål är Bali på yogaresa eller L.A. Men även en annan typ av drömresa är – volontärresa att få hjälpa andra, helst barn. Vilket är de jag skulle vilja jobba med, människor och deras välmående. Nu när jag känner mig starkare och tryggare i mig själv känns det lättare att kunna hjälpa andra. Då jag inte riktigt vet vart eller hur det skulle gå till skulle lite hjälp sitta fint.

  Sara 2016-10-30 19:54:31 http://None
  Svara
 • Min dröm just nu är att köpa min första lägenhet i Stockholm. Jag vill inreda den till min egen, uppleva storstadslivet på nära håll och bygga en ny vardag kring den. Jag vill få den att kännas som ett mysigt hem där jag kan hitta ro och vara fullständigt självständig. Dream big!

  Sofie 2016-10-30 19:45:31 http://None
  Svara
 • Jag skulle vilja hitta det perfekta huset på Mallis som vi kan hyra tre veckor varje sommar med familjen <3

  Jenny 2016-10-30 19:40:53 http://jennyforss.se
  Svara
 • Men åh Josefin, det här blogginlägget kom så lägligt att du förstår inte!
  Igår var jag med om en olycka, en singelolycka där jag var tvungen att väja för en bil som kom i motsatt riktning, och körde över i mitt körfält. Jag fick välja mellan att krocka med den bilen, eller att köra ner i diket. Jag valde diket. Det är det bästa valet jag har gjort i mitt liv, och jag hade verkligen änglavakt med mig. Lite ont i nacken är det enda, och jag är så glad att jag mår så pass bra bara ett dygn efter olyckan.
  Jag har alltid haft ett behov av att skriva av mig och jag älskar det. Hela datorn ( + massa gamla usb-minnen) är fyllda med texter, långa som korta och som handlar om allt från vänner till rädslor. Nu efter olyckan känner jag (om möjligt) ett ÄNNU större behov av att skriva av mig. Tankar som snurrar i mitt huvud just i detta nu är bland annat "Varför stack bilen (ja, den bara åkte) som jag höll på att krocka med?" "Vad var anledningen till att hen körde över i mitt körfält? Somnade personen vid ratten, eller är kanske en mobiltelefon inblandad?" "Personerna som hjälpte mig att ringa efter ambulans och annan hjälp såg fem bilar framför sig som bara åkte förbi olycksplatsen. Hur kommer det sig? Är vi verkligen så stressade i dagens samhälle? Eller lämnar vi bara över ansvaret till någon annan?"
  Ja, du förstår ju. Tankarna snurrar som bananflugor kring bananer. Jag tror att en blogg skulle vara det ultimata sättet för mig att skriva av mig på. Där skulle jag få göra av med massa kreativitet, och samtidigt hjälpa andra med mina texter. För det är just det jag vill. Jag vill att andra ska läsa och känna igen sig, för då kan vi ta hjälp av varandra och bilda ett team. Och ja då kanske ni tänker "det finns mängder av bloggportaler och det är inte alls svårt att starta sin egen blogg". Men det jag behöver är en push. Jag behöver hjälp att starta upp det här och verkligen göra det till ett projekt. Jag vill kunna se det som ett jobb där jag ska leverera till 100 %. Och får jag bara hjälp med det, tror jag att jag kan fortsätta på egen hand sen. Det är just det där första steget som är svårt för mig att ta.
  Massa massa kramar

  Tilda 2016-10-30 19:34:24 http://None
  Svara
 • Jag drömmar mycket, stort som smått. För cirka 4 årsedan fick jag uppleva att volontärarbeta i Rumänien för 3 dagar. Ur den resan och dagarna föddes en stor dröm som jag ännu inte haft möjlighet att uppfylla. Min dröm är att volontärarbeta under en längre tid, att få hjälpa människor med stora problem men även mindre. En stor önskan är att få göra detta i Thailand eller Kambodja. Två länder som ligger mig varmt om hjärtat. Dessa två länder har gett mig så mycket och jag vill ge tillbaka. Att få hjälpa barn, ungdomar och vuxna. Med språk, skolgång, vatten, föräldralösa, hemlösa etc. Stor kram till dig Josefin!

  Matilda 2016-10-30 19:32:43 http://None
  Svara
 • Hej Josefin! Jag har alltid vetat och känt att jag vill jobba med kläder/mode, har aldrig riktigt vetat exakt vilken inriktning förutom att jag vill vara kreativ inom de. Den här drömmen Har liksom alltid lagts på hyllan för jag tänker att det är 1837372 andra tjejer som också drömmer om sånt här jobb, så varför skulle just jag får de. Jag har alltid försökt få in en fot genom att söka jobb i klädbutiker men de har inte funkat, sen jobbar man med annat för att man måste ju leva på något..i slutet på sommaren hamnade jag i en liten depression för den här
  Drömmen kändes så omöjlig och långt bort..jag sa upp mig från mitt jobb och nu går jag bara runt och väntar på något(känns de som), jag visste inte om jag skulle fortsätta söka butiksjobb bara för att ens får vara bland kläder (bara det stilla suget lite) eller om jag skulle börja plugga , men då märkte jag att de börja inte förrens nästa år(då hade jag tänkt plugga till art director/grafisk design) för summan av kardemumman jag ääälskar sociala medier och drömmen vore att få jobba med mode inom sociala medier, så bara att få
  En inblick inom branschen som en praktikplats tex, hade tagit mig några steg närmare
  Min dröm!!! Jag vill bara lära mig,suga in mig all kunskap som branschen kan ge mig, så att jag sen kanske kan få ha de där drömjobbet!!

  Natáli 2016-10-30 19:30:10 http://None
  Svara
 • Min dröm är att åka till USA connecticut och hälsa på min alra bästa vän som flyttade till sin pappa som bor i USA. Jag saknar henne otroligt mycket och att få besöka henne och dessutom åka till USA vore väldens bästa upplevelse någonsin!

  Alma Hörsing 2016-10-30 19:19:55 http://None
  Svara
 • Hej Josefin & Glossybox!
  Först och främst vill jag säga "Wow", för vilken fantastisk möjlighet ni ger någon av oss som drömmer om att få sin dröm uppfylld. Jag har blivit så inspirerad av superduon Josefin & Vanja att jag gjort en egen mood board/vision board och strävar varje dag efter att uppfylla mina mål och drömmar.

  Jag är 20-år och livnär mig till största del som frilansande sångerska och med olika musikprojekt. Det är fantastiskt och jag känner en enorm tacksamhet att redan vid så tidig ålder kunna syssla med mitt drömyrke, men det ligger mycket arbete bakom såklart, och jag kämpar varje dag för att utvecklas och att för att ta mig framåt. Jag är som dig, Josefin, givetvis inne på att man ska drömma stort och att inga drömmar är för stora. Utöver mitt musicerande har jag nyligen startat en blogg då jag tror att om man lägger ned tillräckligt mycket tid och engagemang på bloggen kan den öppna många dörrar. Sociala medier är helt klar framtiden!

  Just nu är drömmen att starta en egen podcast där jag vill intervjua framgångsrika personer och komma dem "under ytan". Podcast är ett fantastiskt format för människor att ta del av andras livshistorier och bli inspirerade. För att denna dröm ska gå i uppfyllelse och för att jag ska ha råd att intervjua framgångsrika människor i min podcast krävs ett visst kapital, vilket jag inte har. Därför hade det varit helt magiskt om jag hade vunnit denna tävling. Oavsett om jag vinner eller inte är jag glad att jag postade denna kommentar och att ni tar er tid att läsa igenom den. Ibland går det, ibland går det inte, men man måste VÅGA. Och i riktigt Josefin & Vanja-anda vill jag avsluta med att säga "Just do it".

  (PS: Blir podcasten av är Josefin & Vanja nr 1 på gäster jag vill bjuda in <3)

  Ebba Knutsson 2016-10-30 19:19:18 http://nouw.com/ebbaknutsson
  Svara
 • Idag bestämde jag mig för att följa en av mina drömmar. Det gjorde jag genom att tacka ja till en värdfamilj i USA. Jag ska alltså flytta i början av nästa år och jobba som au pair, och det känns helt underbart men samtidigt riktigt läskigt! Efter att ha lyssnat på Josefin och Vanja, den mest peppande podden någonsin, så har jag fallit hårt för alla glammiga ord. Dream big, våga, fuck it och just do it. Och det här skriver jag inte bara för att. Jag menar det verkligen! Ni har fått mig att våga och vilja gå min egna väg. Så. Efter mitt år (eller två år) som au pair så kommer jag att ha en resemånad kvar. Jag har alltid drömt om Hawaii. Att få uppleva det landet vore drömmigt! Jag vill upptäcka Hawaii på djupet och på höjden. Dyka bland sköldpaddor och hoppa fallskärm ut över en fantastisk natur.

  Wilma Byström 2016-10-30 19:15:34 http://Nouw.com/wbystrom
  Svara
 • Jag har många drömmar när jag nu tänker efter. Allt från att ha råd att göra i ordning i min dotters rum, resa till Nya Zeeland, dyka i Stora Barriärrevet, köpa hus, gå ner i tid på jobbet för att få mer tid och ork till familj och vänner. Men det som jag mest går och grubblar över hur det skulle kunna bli verklighet är att åka utomlands tillsammans med min familj och jobba på en skola och hjälpa barn. Någon gång kanske det blir verklighet:)

  Elin 2016-10-30 19:14:29 http://None
  Svara
 • Min stora dröm är att kunna utveckla & och få mer folk att se min konst. Jag brinner verkligen för är att måla men det är svårt att veta hur man ska göra för att bli sedd. Jag lägger ner mycket tid och pengar för att utvecklas & det vore som en dröm om ni kunde hjälpa mig med att nå ut till nya intresenter 🙂 @artbymalinkjellqvist

  Malin Kjellqvist 2016-10-30 19:06:02 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och Glossybox!

  Wow vilken schysst tävling 🙂
  Jag behöver absolut er hjälp! Jag studerar en kandidatutbildning i Design i Skåne och är inne på mitt andra år. Jag känner att jag har hittat helt rätt utbildning och vill mer än något annat arbeta som designer i framtiden. Men skolan kan i mellan åt ge mig enorm prestationsångest vilket gör mig stressad och ledsen. Jag har på senaste tiden känt att det är dags för en paus. Det lutar åt att jag vill ta ett studieuppehåll och praktisera ett år. Jag tror att ett miljöombyte skulle ge mig ny inspiration, energi och såklart en chans att redan tidigt få in en fot på marknaden och träffa människor i branschen. Jag längtar tillbaka till min hemstad Stockholm, och vill så gärna arbeta med ett peppigt företag där! Jag är öppen för allt från möbel- till smyckedesign! Stort som smått! Hoppas ni vill hjälpa mig att förverkliga min dröm och ge mig ny energi att lyckas!

  Kajsa 2016-10-30 19:03:54 http://None
  Svara
 • Hej Josefin och Glossybox!

  Wow vilken schysst tävling 🙂
  Jag behöver absolut er hjälp! Jag studerar en kandidatutbildning i Design i Skåne och är inne på mitt andra år. Jag känner att jag har hittat helt rätt utbildning och vill mer än något annat arbeta som designer i framtiden. Men skolan kan i mellan åt ge mig enorm prestationsångest vilket gör mig stressad och ledsen. Jag har på senaste tiden känt att det är dags för en paus. Det lutar åt att jag vill ta ett studieuppehåll och praktisera ett år. Jag tror att ett miljöombyte skulle ge mig ny inspiration, energi och såklart en chans att redan tidigt få in en fot på marknaden och träffa människor i branschen. Jag längtar tillbaka till min hemstad Stockholm, och vill så gärna arbeta med ett peppigt företag där! Jag är öppen för allt från möbel- till smyckedesign! Stort som smått! Hoppas ni vill hjälpa mig att förverkliga min dröm och ge mig ny energi att lyckas! Hej Josefin och Glossybox!

  Wow vilken schysst tävling. Jag behöver absolut er hjälp! Jag studerar en kandidatutbildning i Design och är inne på mitt andra år nere i Skåne. Jag känner att jag hittat helt rätt utbildning, men skolan kan i mellan åt ge mig enorm prestationsångest vilket skapar stress och oro. Jag har beslutat mig för att jag vill ta ett uppehåll och praktisera ett år för miljöombyte, inspiration och såklart för att få in en fot på marknaden och träffa nya människor i branschen.
  Jag längtar hem till Stockholm, och vill så gärna arbeta med ett peppigt företag där! Jag är öppen för allt från inrednings- till smyckedesign! Stort som smått! Hoppas ni vill hjälpa mig att förverkliga min dröm!

  Kajsa 2016-10-30 18:59:56 http://None
  Svara
 • Min dröm är att åka till USA på en fotoresa.. jag har investerat i en väldigt fin kamera och jag har ett enormt intresse för foto.. alltifrån att fota mode till mat och landskap. Just nu har jag jobb fram till jul men sen? Sen är jag öppen för att förverkliga mina drömmar. Det svåra för mig är att just komma igång..
  tusen kramar!

  Ragna Jonasdotter 2016-10-30 18:56:59 http://raagna.se
  Svara
 • Hej Josefin!

  Jag har redan gjort eller påbörjat några saker på min bucketlist. Jag har rest på andra sidan jorden, flyttat hem ifrån, börjat studera och köpt en egen bil. Min dröm just nu är att åka och hitta mig SJÄLV! Att åka till en neutral plats där jag får andrum och vara mitt sanna jag. Att få utrymme för hela min själ och utforska vem jag är och vill vara! Jag vill åka till en lugn och fri plats där jag kan skapa nya drömmar och börja leva för att förverkliga dom! Jag skulle vilja åka till Costa Rika och sitta i sol uppgången och meditera, äta kokos nötter och läsa böcker! Utforska det okända i omgivningen och i mig själv! Tack Josefin för att du inspirerar mig till att våga drömma!

  Moa 2016-10-30 18:56:13 http://None
  Svara
 • Att plugga i USA! Har ända sen jag varit liten och sett alla amerikanska serier som gossip girl och O.C velat plugga i USA och testa på det riktiga collegelivet. Har spelat amerikansk fotboll här i Sverige så är även sjukt sugen att spela det på riktigt i USA! Verkligen en stor dröm som jag vill uppleva någon gång i livet! (Hehe glömde skriva mail på förra)

  Viktoria 2016-10-30 18:54:56 http://None
  Svara
 • Hej! Min dröm är att åka och volontärjobba några veckor på ett wild cat sanctuary i Sydafrika! Jag ä l s k a r djur och vill verkligen jobba mer aktivt för att göra denna världen bättre inte bara för människan utan även för djuren. Därför kommer jag nu att försöka övergå till en helt vegetarisk kost (har ätit fisk och fågel i flera år, men ska försöka att undvika det helt nu), aldrig mer besöka platser där det finns djurattraktioner och bli mer medveten när det gäller vilka produkter jag köper (så att de inte är testade på djur osv). Jag vill också börja engagera mig som volontär på exempelvis ett katthem eller ett hundstall. Det har helt enkelt blivit dags att gå från åsikt till handling. Därför vore det fantastiskt att få uppfylla drömmen om att åka till Sydafrika och få jobba hands on med stora kattdjur och andra djur. Tänk exempelvis att få mata små lejonungar…. DÖR. <3

  Sandra 2016-10-30 18:51:41 http://sandyinwonderland.se
  Svara
 • Att plugga i USA! Har ända sen jag varit liten och sett alla amerikanska serier som gossip girl och O.C velat plugga i USA och testa på det riktiga collegelivet. Har spelat amerikansk fotboll här i Sverige så är även sjukt sugen att spela det på riktigt i USA! Verkligen en stor dröm som jag vill uppleva någon gång i livet!

  Viktoria 2016-10-30 18:49:50 http://None
  Svara
 • Tågluffa och äta mig igenom Italien!! En dröm som jag haft såå länge, men inte varit modig nog att göra ❤️❤️ Hade varit ett så fint inslag i livet att få förverkliga den drömmen någon gång!! Jätte härlig tävling ❣

  Julia T 2016-10-30 18:49:16 http://None
  Svara
 • Åh jag skulle hemskt gärna vilja plugga till hudterapeut! Har varit min stora dröm sedan jag var liten. Tyvärr finns det ingen CSN-berättigad utbildning vilket gör att jag inte får något underhåll under tiden jag pluggar, därför har och kommer förmodligen detta alltid att bara vara en dröm 🙁

  Erika 2016-10-30 18:41:08 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna bjuda mina tre bästa kompisar på en resa! Vi har alla fyra haft ett tufft år pga olika saker. Bland annat olycklig kärlek, dödsfall och mycket stress. Jag önskar att jag hade råd att bjuda dem själv, men tyvärr så har jag inte det. Egentligen spelar det ingen roll vart vi åker. Drömmen skulle vara några veckors roadtrip i USA. Men vart som helst som ger avkoppling skulle vara välbehövligt. Inte någon stor dröm, men det skulle betyda otroligt mycket för mej att få bjuda dem, de är ovärderliga och finns alltid där för mej <3

  Johanna 2016-10-30 18:40:06 http://None
  Svara
 • Få chansen att få dansa varje dag. När jag dansar, det är som jag blir i samklang med det sannaste i mig själv. Önskar av hela mitt hjärta att komma in på Balettakademin och på så sätt få en skjuts ut i arbetslivet som professionell dansare. Det är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista innan jag ska sova. Jag vill få chansen att uppfylla min dröm och inspirera andra att det är möjligt.
  Massa glitterkramar ✨?

  Nathalie Hedin 2016-10-30 18:37:30 http://None
  Svara
 • Hej bästa Josefin! ?
  Blev väldigt glad och taggad när jag lästa detta inlägg samtidigt som jag fick lite smått ångest. Jag har många stora drömmar som jag ser fram emot att uppfylla samtidigt som jag tycker det är jobbigt att tänka på de eftersom de känns som om jag kommer stänga dörren till alla min andra drömmar om jag vill uppfylla en. Detta kan ge mig ångest eftersom jag då inte vet vilket val/vilken dröm som är de rätta och jag är rädd att ett beslut senare ska visa sig vara fel och att jag skulle valt något annat.

  Anledningen till varför de känns så jobbigt att "välja" är just för att jag äskar att göra saker helhjärtat och bestämmer jag mig för något som jag vill så älskar jag att jobba hårt för att komma dit. Jag förstår att jag inte borde vara stressad och ha ångest över allt jag vill göra men är rädd för att ta fel beslut och att de ändra drömmarna inte längre får att nå.

  Några av de drömmarna jag har är att leva på skidåkning, dvs films och tävla inom freeride skidåkning vilket är något jag verkligen älskar. Samtidigt drömmer jag om att bli programledare och i framtiden ser jag mig själv vara programledare för idrottsgalan, Nyhetsmorgon och Vinterstudion. En annan dröm jag vill uppfylla är att plugga utomlands och resa mycket dels för att lära mig mycket och växa som person men också för att ha så roligt som möjligt. Att jobba sol fotograf är också en stor dröm.

  Jag vill enormt mycket och måste vara hitta rött i vart jag ska rikta mina krafter för då hoppas jag att de kan bli bra!

  Jag skulle verkligen vilja vinna denna tävling så att Glossybox kan hjälpa och inspirera mig att inte vara rädd för att välja en dröm jag vill uppfylla och jobba hårt för. Det skulle betyda mycket att få den inspirationen och stödet. Jag är väldigt taggad men också lite rädd för att ta fel beslut och hoppas glossybox kan hjälpa och inspirera mig mot mina drömmar!!

  Puss och Kram
  Tack för en underbar blogg & podd som är peppande, ärlig och rolig, precis som en extra vän!

  Clara Sjölund 2016-10-30 18:16:41 http://Nouw.com/clarasjolund
  Svara
 • Min dröm är att starta en asball tidning för tonårstjejer och bygga upp ett varumärke kring det med podd, bloggar och instagram! Och jag vill göra det NU, även fast jag är 15 år! Det är precis det som är grejen, att den är FÖR (grymma) tonårstjejer och GJORD av (grymma) tonårstjejer! För just nu är alla ungdomstidningar gjorda av vuxna och jag tycker inte att det blir samma sak. Det känns som att det blir mer fantastic om det är någon som en själv som har gjort det. Jag villa ha fullproppat med inspiration i min tidning, skönhet och magiskt mode med ett pris som passar en tonårings budget, ljuvliga reportage, intervjuer med power ladies och en MASSA annat skojs! Åh jag blir så peppad av att bara skriva det här!

  Kram <3

  Elin Cecilia 2016-10-30 18:04:26 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Wow Vilken Chans! Ibland kan vi drömma saker som känns så verkliga och ibland kan vi drömma helt sjuka saker. Men vad betyder egentligen dessa drömmar för mig? Jo för mig älskar jag att fundera över mina drömmar och mål, det gör mig alltid motiverad och taggad! Drömmen jag mest brinner för är just att bli modell och jobba med mode, skönhet och design. Jag alltid viljat bli en modell och vara en förebild för många där ute som verkligen vill, men har svårt komma till deras drömmar. Meningen jag vill formulera senare är att det finns vägar ditt, men det gäller drömma och ha ett mål.

  Danait 2016-10-30 17:52:06 http://nouw.com/danaaa
  Svara
 • Åh gud vad jag drömmer om att köpa en egen lägenhet. Bara att kunna säga att det är ens egna lägenhet är sjukt. Jag har flyttat ca 13 gånger sedan studenten och vill bara kunna ha mitt egna.

  Sunniva 2016-10-30 17:42:45 http://sunniva.blogg.se
  Svara
 • Hej Josefin!

  Härlig tävling ! Underbar till och med ?

  Jag flyttade till Sverige för två år sedan för att plugga men hamnade snabbt i en virvelvind av jobb på fulltid (först som drivkraft bakom en organisation som främjar entreprenörs-ekosystemet i sverige och sedan inom ett startup) , plugg inom media och kommunikation på fulltid och skönhets bloggande för en stor svensk tidning. När jag kände att det inte räckte till ( läs med en nypa salt) slängde jag in en ide om att starta ett nätverk för kvinnor som jobbar inom tech-världen ( inom Norden och både grundare och anställda) för att stärka bandet mellan oss kvinnor som arbetar i en mansdominerad branch. Vår kanal ( på Slack) växer dagligen och vi diskuterar allt från löner, förhandlingar, rekrytering till "Någon i Stockholm/Köpenhamn/Malmö osv, ska vi ses och ta en lunch". Jag älskar det och genom detta nätverk har jag inspirerats till att vilja göra följande ( ursäkta långt intro!) : Jag har identifierat en brist i marknaden på snygga, bekväma, stilrena "power"- loungewear och jag vill att kvinnor ska känna sig lika fräsiga på jobbet som hemma ( jag jobbar själv hemifrån ibland och då vill jag helst inte ha jeans på mig = obekvämt, men ändå inte hänga i morgonrock/pyjamas hela dagen = känner mig inte produktiv då.) . Det första jag gör ( och alla kvinnor jag har pratat med) när det kommer hem är att slänga av sig kläderna de haft under dagen och sätta på sig någonting bekvämt – "någonting bekvämt" brukar innefatta en gammal t-shirt och slitna leggings eller träningsbyxor och det vill jag förändra. Jag vill att kvinnor ska ha en stark "can-do" attityd på jobbet, men även hemma – känna sig redo, snygga och motiverade utan att behöva uppoffra komforten.

  Detta är min dröm och det bubblar i magen när jag skriver om den.

  Stor kram och hoppas att någon med en riktigt härlig dröm vinner denna tävling ?

  gabriella 2016-10-30 17:42:04 http://None
  Svara
 • Min dröm har ändå sedan högstadiet varit att vara fotograf. jag studerar just nu grafisk design och foto så jag försöker ta små stag i rätt riktning. Däremot har jag det senaste året vilja starta eget. Men vet aldrig var jag ska börja, eller ännu mindre avsluta och sen faktiskt lyckas! Kom över detta inlägg och tänkte att det aldrig kan skada att slänga sig ut lite. Att drömma är lätt men att faktiskt göra är alltid svaråre, därför måste jag börja nån stans:) ha en bra vecka!

  Karin 2016-10-30 17:21:18 http://www.karinskonna.se
  Svara
 • Min dröm är att få åka och kolla på en stor tennismatch någonstans där några av världens bästa tennisspelare spelar?

  Cajsa 2016-10-30 17:21:10 http://None
  Svara
 • ÅH! Jag vet precis vad en av mina största drömmar är. Att köpa min första lägenhet. Jag vill äga ett ställe som är mitt, det är ett mål jag kämpat så länge med att uppfylla. Jag drömmer om att sätta nycklarna i dörren på en charmig tvåa med knarrande trägolv, som har ett vardagsrum där alla mina vänner får plats och ett sovrum för mig att njuta i. Jag har bott i andrahand sedan jag flyttade hemifrån och drömmen jag jobbat mot har hela tiden att få köpa min egna lägenhet. Jag har jobbat och sparat allt vad jag kunnat men jag har ändå en bit kvar till min kontantinstats. Så ja- där har du min dröm. Ett egen lägenhet . Där det står mitt namn på postfacket. Tänk vilken POWER att få äga sitt ställe.. <3

  Lovisa 2016-10-30 17:17:38 http://None
  Svara
 • Jag bodde i London för snart två år sedan och SOM jag saknar det. Jag längtar tillbaka så oerhört mycket och drömmer dagligen om att få åka dit, bara över en helg eller så, för att få andas stadens luft igen. Gå till mina favoritbrunchhak, träffa mina gamla kollegor, strosa runt i Hyde Park och bara njuta till fullo. Jag skulle kunna säga att jag tänker på att plugga utomlands och köpa lägenhet inne i stan, men min högsta dröm för tillfället är verkligen att få åka på en tripp till London. Med någon som jag tycker mycket om, min lillasyster, och få visa henne alla mina ställen och leva i en dröm för några dagar. Det skulle fasiken vara underbart!!

  Andréa Borefur 2016-10-30 17:01:47 http://None
  Svara
 • Men hjälp vilken häftig tävling. Fick sån beslutsångest VILKEN av alla mina drömmar jag ska skriva om, haha. Men okej, jag har en dröm om att på något sätt kunna synas/höras och påverka människor. Kanske genom en blogg, kanske genom att föreläsa eller genom vår podd. Har jobbat ASMYCKET med min egen självkänsla, med att våga tro på mig själv, våga vara den jag är, kämpat mot mina ätstörningar osv osv och det känns skittrist att inte kunna använda den *kunskapen* jag fått genom att nå ut till andra. Detta är dock jättesvårt om man inte redan är ett känt namn eller har rätt kontakter. Så jag skulle vilja ha hjälp att på något sätt starta någonting så man kan nå ut till yngre människor. Hehe fett luddigt men denna dröm är lite i startgroparna 😉

  ISA 2016-10-30 17:00:09 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Min dröm är att få träffa min stora idol Eric Saade… Han har hjälpt mig på så många olika sätt. Genom hans låtar och hans fantastiska relation till hans fans. Jag skulle vilja träffa honom och säga tack! Tack för han har gjort mig så glad!

  Nellie Hörnebrant 2016-10-30 16:18:15 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få träffa min stora idol Eric Saade… Han har hjälpt mig på så många olika sätt. Genom hans låtar och hans fantastiska relation till hans fans. Jag skulle vilja träffa honom och säga tack! Tack för han har gjort mig så glad!

  2016-10-30 16:15:52 http://None
  Svara
 • Min allra största dröm just nu är att starta ett företag som säljer bikinis som jag designat. Jag älskar bikinis och jag vill se folk bära mina designer på stranden. Jag har en mapp på datorn med olika färger jag fastnad för, olika designer jag blir inspirerad av och typsnitt på en logotype. Tycker även att badmodet just nu inte tilltalar mig alls och att det finns utrymme och efterfrågan för ett svenskt bikiniföretag med lite mer unika designer. Om man är sugen på att köpa bikini idag som inte är svindyr så finns det nästan bara Nelly som inte har jätte tråkiga. Jag vill att mina bikinis ska framhäva alla fina kvinnliga former och att dem är snygga och behagliga att leka runt i på stranden. 🙂

  Sanna! ♥ 2016-10-30 16:04:10 http://fashionjoint.se/
  Svara
 • Hej! Min allra största dröm och önskan just nu är att kunna resa till New York. Att få uppleva staden och alla människor som finns där, och särskilt att få chansen att strosa omkring i Central Park. Men då jag varit sjuk den större delen av sensommaren/hösten och inte haft möjlighet att jobba särskilt mycket, så har jag därför inte haft någon direkt möjlighet att spara några pengar till min drömresa av den lilla inkomst jag får, som ska gå till hyra och mat.
  Att få chansen att resa dit skulle vara en dröm! Och världens bästa födelsedagspresent då jag fyller tjugo år den 6 november. <3

  Kram och tack för en fantastisk och inspirerande blogg Josefin! <3

  Emma 2016-10-30 15:51:52 http://eog.blogg.se
  Svara
 • Just nu drömmer jag om att komma in på en masterutbildning i gbg. Få byta stad till Göteborg och få en liten nystart i livet!! Jag drömmer om att få jobba med organisationer så som Rädda barnen och arbeta med människor, något som min master utbildningen skulle vara ett kliv i rätt riktning! Kram Lousie

  Louise Lundberg 2016-10-30 15:40:32 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få vara lycklig varenda dag och hitta ett jobb som jag älskar och som jag knappt vill gå hem ifrån. Jag vet inte exakt vad det ska vara för jobb, än, men jag vill ha fantastiska kollegor och ha eget ansvar så att jag faktiskt kan skapa den där vardagen som jag strävar efter.

  Hanna252520Louise 2016-10-30 15:34:35 http://None
  Svara
 • Hej Josefin!

  Min stora dröm är att få en massa nära vänner med mig hela livet. Jag har länge haft svårt med vänner då de som bott i närheten inte varit särskilt snälla eller min typ av personer. På senaste året har jag däremot börjar få riktigt bra vänner och till och med någon som man om allt med och som står upp för mig.

  Vänner ses som en självklarhet för många men om man inte har den turen så finns det ingen värre känsla och jag är så tacksam att det har vänt för mig, för det har varit något jag önskat mig hela livet. Så min dröm är att mitt lov kommer fortsätta att förgyllas av mycket vänskap och skratt.

  Stort tack för en grym blogg

  Matilda

  Matilda 2016-10-30 15:31:12 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att jag och min sambo ska kunna ta körkort. Detta för att vi gemensamt drömmer om att köpa en husbil och köra runt i Europa i sex månader och bara leva life.
  Vilken dröm att bara få vara utan vardagsstressen som om och om igen "gets the best of me". Ryser av bara tanken!

  ida Lindström 2016-10-30 15:22:03 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få utbilda mig till inredare vid sidan om mitt heltidsjobb. Har utbildat mig till ekonom, tagit massa csn-lån och arbetat på byggfirma i flera år nu men känner att det inte är jag. Känner mig instängd och omotiverad. Nu har jag och min sambo även bokat upp oss på en nyproduktion så alla pengar går till kommande bostad så finns inget utrymme för att "köpa" en utbildning. Skulle vara så underbart att börja få leva MITT liv, göra det jag tycker är kul för att sedan kunna starta eget. Känns som mitt liv står på paus för tillfället, väntar helt enkelt på att få leva min dröm. Skulle vara så underbart att få er hjälp!

  Linn 2016-10-30 15:16:48 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att få designa mina egna kläder, hur grymt? Och hur coolt hade inte det varit?

  Jennifer 2016-10-30 15:11:17 http://www.jenniferbergases.devote.se
  Svara
 • Min dröm är att öppna en egen frisörsalong!

  2016-10-30 15:09:42 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att förverkliga min affärsidé. Har en idé som jag verkligen tror på men har helt kört fast i allt komplicerat med fabriker, tillverkning etc. Det vore verkligen fantastiskt att få testa och se om denna idé faktiskt är någonting som är lika bra som jag tror!

  Frida 2016-10-30 15:03:29 http://fridanordenfors.itgirls.se
  Svara
 • Jag drömmer om ett hem ❤️ Där jag tillsammans med min fantastiska pojkvän & min hund ska bo. Ett eget hem, som bara är vårt. Och en till dröm är att få jobba för det jag brinner för!

  2016-10-30 14:46:49 http://None
  Svara
 • Min dröm är att få starta ett eget café. Där ska jag servera härliga frukostar (tänk avokadomackor, smoothie i olika smaker och konsistenser, pannkakor med olika tillbehör och massa gott), härliga sallader och pajer samt en drös goda efterrätter. Jag vill att det ska vara en avslappnande atmosfär där man tar en paus från vår annars så stressiga vardag och njuter av god mat i sällskap av sig själv eller av en kompis. En plats där alla får vara sig själva och där det finns något för alla, oavsett kosthållning och allergier. Caféet ska fokusera på ekologiska och närodlade råvaror. Göra gott för både miljön och människans hälsa. Åh, vilken dröm det hade varit.

  Janina 2016-10-30 14:40:07 http://dietiststudent.com
  Svara
 • Hej!!! Vilken tävling <3 jag älskar upplevelser mer än allt och drömmer om att upptäcka Kina. Skulle vilja fota massor på kinesiskamuren med inspiration från deras helt annorlunda kultur och uppleva Peking. Skulle vara drömmarnas dröm! <3

  Clara 2016-10-30 14:26:07 http://claraska.voyz.se
  Svara
 • Hej fina Josefin och Glossybox!
  Om jag får drömma stort så skulle jag vilja leva på att blogga om resande och äventyr. Jag försöker nu utforma en egen plattform för mina historier och resor men det känns som om jag behöver extra push eller hjälp, kanske av er? Vilken dröm att få kunna dela med mig och inspirera så mycket som möjligt – hela tiden!! Blir så inspirerad av dig varje dag Josefin och jag vill också ha möjligheten att ge det vidare till någon annan så som du ger det till oss! Dream Big!!!

  Kramar från Rebecka!

  Rebecka Drake 2016-10-30 14:18:38 https://theweekendsaway.wordpress.com/
  Svara
 • Min högsta dröm är att min man ska bli frisk så inte jag och vår lilla son blir lämnade ensamma kvar här på jorden. Inte omöjligt för läkarna att uppfylla hoppas jag men kanske lite svårare för den här tävlingen 🙂 så jag har en annan dröm också. En kryssning mellan Helsingfors och Stockholm i lyxigare hytt med ett besök i junibacken och en lunchträff med familjen Wikström-Malmqvist i någon smarrig restaurang. <3 det vore något det!

  Johanna 2016-10-30 14:01:23 http://None
  Svara
 • Min dröm just nu är att till våren ha möjligheten att ha en praktikplats i New York. Jag läser en kreativ utbildning inom design och har under nio veckor praktik-period att utnyttja v.13-21. Jag vill ha möjligheten att få en inblick i arbetslivet i den kreativa och skapande branschen samt testa på livet i the big apple. Det vore så självförtroende ingivande och stärkande, samt en erfarenhet att bära med i bagaget förevigt!

  fanny larsson 2016-10-30 13:48:39 http://byfanny.se
  Svara
 • En av mina bästa vänner har flyttat till Texas, USA i ett år och min dröm är att kunna flyga dit och hälsa på henne!

  Frida 2016-10-30 13:40:25 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att tillsammans med min sambo få uppleva regnskogen innan den försvinner, bota min spindelräddla när man ändå får se alla farliga djur i regnskogen! Att få göra denna resa har inte varit lätt när man studerat i nästan 3 år.

  Jonna brandt 2016-10-30 13:31:58 http://None
  Svara
 • Det jag drömmer om JUST NU är att inreda min och min killes nya lägenhet som vi får nycklarna till på tisdag!! Jag vill verkligen skapa vårt gemensamma happy place där vi ska bo och trivas i många år framöver <3

  Hanna 2016-10-30 13:26:33 http://None
  Svara
 • Jag har drömt om att utbilda mig till Visuell merchandiser i 8 år nu, har aldrig haft råd och lär väl ha mindre råd nu när jag ska bli mamma 18 nov MEN med glossybox stöd eller ej så kommer jag göra det förr eller senare iallafall 🙂

  Emelie 2016-10-30 13:21:07 http://None
  Svara
 • Jag har så otroligt många drömmar, både stora och små. Det är allt från att flytta ner till Varberg efter att jag har slutat skolan till att utbilda mig som personlig tränare. Men den högsta önskan eller drömmen som jag har det är att få fortsätta att få koreografera. Jag har sen tre år tillbaka jobbat som koreograf på en dansskola i Norrtälje. ÅÅÅ det är så himla underbart, att få se eleverna dansa och uppträda med ens koreografi är obetalbart. Sen så drömmer jag om att vara helt säker i mig själv. Jag har bra självförtroende osv, men när det kommer till vissa saker så som att köra en A- traktor i trafiken så blir jag otroligt feg, och jag backar och tror att jag inte klarar det. Men jag vet att jag klarar det. Men jag backar hellre från sakerna än att bara göra de. De är mina högsta önskningar/drömmar.
  Hoppas att du har en underbar fortsatt helg! Kramar <3

  Amanda 2016-10-30 13:10:40 http://youarestrong.blogg.se
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna göra skillnad och jobba som livscoach och självkänslacoach på heltid. Jag drömmer om att ha grupper för tjejer där vi jobbar med att stärka självkänslan och peppa och ta emot stöd från varandra. Där vi fokuserar på att lyfta oss själva och andra istället för motsatsen som är alltför vanligt idag. Jag brinner verkligen för att hjälpa människor att må bra i sig själva.

  Ann 2016-10-30 13:03:02 http://None
  Svara
 • Min högsta dröm är att få flytta till göteborg och jobba som jounalist på exempel modett.

  Ha en toppen dag:)

  Ellen Bäckman 2016-10-30 13:00:03 http://nouw.com/ellenbackman
  Svara
 • Min dröm i arbetslivet är att komma in på skolan och läsa till medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Men mer fritt, är drömmen att vakna varje morgon och älska mig själv från topp till tå, ha ett självförtroende som strålar och våga lyssna till mitt inre å göra vad JAG vill. Länge har jag gjort som nära å kära tyckt, pluggade sjuksköterska för dem ville, bara kikat utbildningar här sä jag kan bo hemma för dem tycker de är smidigast istället för studielån. Fram till slutet av sommarn när jag blev sjukskriven och utbränd, insåg jag. Att jag livet jag lever, är så långt ifrån min dröm. De fick vara nog. Men självförtroendet är lågt och familjen är mer negativ än stöttande i mina förändringar. Jag vill resa, Nya Zeeland och Norge är två drömmar sen barnsben, vandra i bergen, i magisk natur, visa att jag kan och framför allt visa för mig själv att jag vågar!

  Sanna 2016-10-30 12:56:18 http://None
  Svara
 • Jag drömmer om att kunna jobba som fotograf fulltid. Jag ÄLSKAR att fotografera och vill göra det resten av livet och bli bäst på det! Tack för en underbar blogg Josefin <3 !

  Ronja 2016-10-30 12:41:43 http://ronjasallinen.com
  Svara
 • Jag hade velat få uppleva min drömresa till Costa Rica tillsammans med min pojkvän. Vi är två hårt studerande/arbetande personer som hade velat unna oss den här resan sååå mycket! Tänk att få åka dit och lära oss surfa, yoga massa, äta god mat & uppleva fantastisk kultur! Det vore drömmen! 🙂

  Julia 2016-10-30 12:33:09 http://None
  Svara
 • Mitt dröm är att åka till NYC och bo där för typ 2 veckor.. uppleva varje neighbourhood, äta hälsomat, ja..njuta av världens bästa stan

  Kathy 2016-10-30 12:31:15 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!