Avsnitt 2 av ”Veckans fråga” med mig och Vanja

Vi vet ju vid det här laget att onsdag är ”happy poddisdag” men numera är även måndagar strösslade med mig och Vanja för det är nämligen ”happy veckans fråga dag”. Yaaay! Vår första Youtube-serie som vi nu släppt andra avsnittet av.
Det går ut på att vi sitter på drömkontoret och svarar på en av era frågor i typ en kvart. Kul va? 
Hoppas ni vill kolla pch glöm inte att prenumerera!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vilket härligt avsnitt! Man fick verkligen en djupare inblick i era personligheter på ett positivt överraskande sätt. Ps. Att vara "normal", eller att följa diverse normer som jag tycker att det kan översättas till är ju bara förbenat tråkigt. Fortsätt att vara "för mycket"! <3

    Maria 2016-11-09 04:26:41 http://None
    Svara
  • Hey Jossan, hade varit nyttigt att höra en poddis om självrespekt i kärlek, om hur man ska respektera sig själv i kärlek för att på så sätt bli behanlad på ett rättvist sätt.. Jag träffar en kille just nu som jag är kär i, problemet är bara att han inte riktigt investerar lika mycket som jag göra, han kommer alltid försent och hör av sig när det passar,, jag har sagt ifrån och förklarat jag blir sårad när han gör, då öppnade han upp sig och berättade att det berodde på att han var deprimerad. En knepig kärleks relation tyvärr, hade varit nyttigt att höra era tips på hur man ska behandla sig själv i en kärleksrelation, eftersom det oftast känns som att man kan prioritera bort sig själv när det kommer till kärlek. En poddis om sitt självrespekt och sitt eget värde kanske? Ha en supervecka!! ?❤️

    Oliven 2016-11-08 00:26:10 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!