Lyssna på min minipodd ★ Sätt mål och fira framgångar!

Bästa ni!! Är ni peppade på ett nytt avsnitt av min egna minipodd? Jag körde loss i dag, babblade i 180 och delade med mig av tips på mitt favoritämne ”Dream big”. Jag berättar hur jag jobbat med mål och att fira mina framgångar. Och hur ni ska göra för att nå era drömmar! Hoppas ni vill lyssna! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Kommer det fler avsnitt? 😀

  Elsa 2016-12-19 17:23:11 http://elsas.se
  Svara
 • Hej fantastiska Josefin! Går detta att lyssna på via någon poddapp, hittar dig nämligen inte. Vore en toppen nästasteg för detta makalösa projekt!

  Catti 2016-11-13 14:36:27 http://None
  Svara
 • Belöningar är bäst! På ätstörningsenheten belönade vi oss hela tiden, jag har helt slutat med det kom jag på nu.. Och till Erika här under; det måste inte kosta pengar! ett superlyxigt bad med ljus och mysig musik kan va en belöning, eller något du ändå behöver, då MÅSTE du nå ditt mål för att få det där viktiga

  Emilia 2016-11-10 16:17:35 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Världens bästa pepp!!!

  Lisa 2016-11-09 13:10:09 http://None
  Svara
 • Hurra vilken bra podd! Jag själv är svindålig på att fira mig själv. Lovar alltid att "när terminen är slut och du har gjort alla kurser och styrelseengagemang så får du köpa VAD du vill för 2000:-". När terminen är slut, jag fått högsta betyg och blivit avtackad från mina styrelser så är det jag som säger "nä, men varför ska jag lägga pengar på nåt så onödigt till mig själv, det gick ju bra ändå det här". Sen går jag runt och är besviken på mina multipla personligheter som tar ut varandra och får mig att må dåligt istället. Mer firning ska bli mitt nyårslöfte!

  Och en annan grej, jag hittade dig för inte SÅ längesen på instagram. Då gick du från att vara webbredaktör (?) till att jobba med det du gör nu. Din vardag verkar SÅ mysig och du jobbar ju jättemycket men verkar ändå ha fria tider och ha det bra. Så min fråga är lite, vad är det du egentligen jobbar med? 🙂 Hade varit kul att utforska de markerna närmare också. Vet inte vart en sån som jag hamnar i framtiden, men jag kastar ut intresseanmälningar åt höger och vänster för att se vad som i slutändan ger mig fjärilar i magen. Kram på dig!

  Erika 2016-11-09 10:59:27 http://None
  Svara
 • Gillar dina poddar! Blir peppad och motiverad ? Kram!

  2016-11-09 00:39:44 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!