Dagens klänning ★

I dag har jag jobbat från Drömkontoret tillsammans med Vanja då vi spelar in en rolig grej tillsammans med en smarbetspartner (som ni snart kommer få se) och så passade vi på att få lite annat jobb gjort. Så himla mysigt att jobba i denna härlig miljö!
Och hur gullig är min klänning jag hade på mig i dag? Jag köpte den på Bik Bok för ett tag sen och älskar verkligen de här modellen 🙂 Fin va? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh alltså jag måste bara säga att du är en så otroligt inspirerande person! Jag älskar att kika in här på bloggen och mötas av härligheter och vackra saker perfekt blandat med text och tankar. När du och Vanja beskrev bloggen som ett sätt att liksom se det härliga i livet blev jag så inspirerad och bestämde mig för att blogga under min tid i Cali detta året som ett sätt att verkligen se det vackra plus som en liten minidagbok och jag tycker verkligen att det är så himla mysigt. Tack för att du är du och att du delar med dig av dig själv och ditt liv! <3

  Amanda 2016-11-10 20:09:03 http://www.devote.se/amandanst
  Svara
 • Super fin! Kul att du har jeans till fin klänning. Känns så 70-tal.

  Evelina 2016-11-10 19:30:20 http://evelina.itgirls.se
  Svara
 • Hej!
  Vill bara säga tack för veckans podd. Så starkt av dig att öppna dig och berätta om din ångest. Det var rubriken på podden som gjorde att jag lyssnade. Har följt dig och Vanja länge, men inte kunnat lyssna på poddisarna för att ni är så uppspelta och positiva( vilket är underbart) men jobbigt när man själv mår dåligt. Har själv lidit av ångest till och från länge. När jag sen fick bröstcancer i jan 2016 rasade min värld. 39 år med två barn. Kände verkligen igen mig i mycket du sa i podden. Så tack för att du delade med dig! Och du… Fortsätt vara positiv!!
  Kram Maria

  Maria Andersson 2016-11-10 17:51:13 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!