Mysig morgon på en otäck dag ❥

I går vakande man ju upp till den värsta nyheten och det präglade verkligen alla och hela dagen kändes så jäkla tung. Dessutom var det ju snökaos här i Stockholm som ni alla vet, så det var lixom en dag då allt kändes upp och ner. Men jag fick en bra start på dagen ändå. För jag gick på Lee´s pressfrukost där de visade upp sin vårkollektion i en supermysig lokal!
Jag spanade in mina favoriter!
Och den här jeanjackan har verkligen den perfekta tvätten. Måste ha den till våren!
Efter alla hade gått stannade jag kvar tillsammans med Annie från Lee och Chloe på prbyrån AWB och vi pratade ihop oss om min middag som jag hade senare på kvällen tillsammans med Lee. Vi höll till i detta mysiga galleri som för dagen inretts av en av mina favroitbutiker ”Brandstationen” (magisk inredning). Dessa tjejer alltså, så jäkla mysiga. Och vilken underbar kväll vi fick tillsammans. Mer om den kommer upp senare på bloggen. Håll utkik!
Blir riktigt sugen på att hänga upp en matta på väggen hemma, så himla mysigt!
Och den här hörnan är ju bara fööööör mysig. Hur otroligt fin är denna stol? Måste se till att hitta en liknande, så galet fin!
Tack för en bra start på en otäck morgon Lee! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Älskar älskar älskar den flätade stolen!

    Evelina 2016-11-10 19:32:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!