Vuxenpoäng till mig ★ Jag börjar pensionsspara!

 
Äntligen har jag tagit tag i detta. Jag har börjat pensionsspara!! Det är något jag sjukit framför mig väldigt länge men nu när jag startade eget kände jag att jag verkligen behövde ta tag i det så jag bokade in ett möte på banken. Där jag fick lära mig massor om pensionsparande och om att spara i fonder. Och jag som trodde att det skulle vara astråkigt och jobbigt tyckte att det var riktigt kul. Och jag är sjukt peppad på att spara pengar och att få dem att växa!! För jag har aldrig lyckats spara en krona. 
Oavsett om jag var student och levt på extrapengar från mitt extrajobb eller om fått ut en bra heltidslön tar mina pengar slut på ett mystigt sätt. Eller ja de går åt till frukost, lunch och middag ute och till att fylla på min garderob… Men inte nu längre för nu ska en del gå till min framtid som pensionär haha. Jag har ett låst konto med fonder som jag inte kan ta ut pengar från och ett annat sparkonto som jag också kommer ha i fonder men som är ett spar där jag kan ta ut pengar om jag tex ska renovera eller liknande. Jag känner mig så otroligt vuxen och ordentligt. Sen att jag gick tvärs över gatan in på & other stories och köpte ett par jeans direkt efter mitt bankmöte är en annan femma. Jag ska ju inte börja spara allt utan jag kommer fortsätta shoppa men nu även spara :)))))
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vart är det där anteckningsblocket ifrån? Vill haaa!!!!

  Julia 2016-11-10 19:53:10 http://None
  Svara
 • Himla fin och mysig blogg! 🙂

  Lisa 2016-11-10 14:08:22 http://lisahermansson.blogg.se
  Svara
 • Hej Josefin. Älskar din peppiga och härliga blogg. Blir så glad av att gå in på den och jag tycker att du verkligen har din egen stil och sätt att blogga. Skulle vilja att min var lite som din. Jag har en fråga till dig. Jag undrar hur en ska göra om en vill få sin blogg att växa. Alla checklistor som finns tycker jag känns irrelevanta eller självklara. Jag älskar kläder , mode, stil och skönhet men känner att jag inte passar in i den traditionella modebloggen. Men det är den typen av blogg som är populär, som folk verkar vilja läsa. Hur gör en för att få sin blogg att växa och stå ut? /Evelina

  Evelina 2016-11-10 10:30:10 http://evelina.itgirls.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!