God morgon söndag ❥

Hej på er bästa ni, hoppas ni har en härlig helg! Det har jag! Hade en grym lördag med alltifrån Ikea med mamma till middag på ett nytt favoritställe här på Söder. Nu ska jag i väg och äta brunch med min kompis Martina och sen ska jag hem och fixa min garderob. Så peppad på att ÄNTLIGEN få i ordning och såklart får ni vara med på resan här i bloggen. Ska visa er före och efter sen 😀 Ha en härlig söndag! Puss J! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fina du! Lyssnade nyss på senaste podden, så bra! Älskar att du är så öppen och delar med dig❤️
  Känner verkligen igen mig med ångesten. Har det ofta, mer och mer nu för tiden tyvärr:( I helgen bröt jag ihop tårarna rullade och kunde inte kontrollera mig. Kan inte sätta ord exakt på vad det var eller är. Är så mycket! Vantrivs på mitt jobb har en väldigt elak chef som trycker ner mig. Jag blir arg på mig själv att jag inte står upp för mig och säger ifrån!

  Jag är ifrån en stor familj yngst av 4 äldre syskon och känner att vissa saker har hunnit ikapp. Har gått igenom mycket skit, ätstörningar, mamma som blivit utsatt för misshandel samt min pappa som gick bort då jag gick sista året på gymnasiet. Jag känner igen mig i det du pratande om och jag är bland såå på topp sedan kommer de jobbiga dipparna och fruktansvärd ångest. Har tidigare gått och samtalat med psykolog men var ett tag sedan nu. Vet inte om jag ska börja äta antidepressiva men jag känner att något måste jag göra. Har du några bra tips fina Jossan när du mår som sämst? Tycker att du verkar vara så jäkla bra och sund, du är en stor förebild både för mig och alla andra kvinnor därute. Tack!❤️ längtar tills nästa podd är ute! Puss och Kram Johanna

  Johanna 2016-11-13 16:44:06 http://None
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Tack för din kommentar Johanna. Så modigt att du vågar berätta. Det är ju första steget! Jag tycker absolut att du ska prata med någon igen <3 Försök ta tag i det på en gång, inget att vänta på!! Stor kram!!

   Josefin Dahlberg 2016-11-13 19:59:19 http://josefindahlberg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!