Jag är sjuk och det suger ★

Happy Monday…… Well, not so happy. Jag är sjuk! Och det är så jäkla tråkigt. Det började i fredags med att jag hade asont i halsen och det har bara blivit värre under helgen. I går var jag ju svintaggad på att fixa mina garderober men nej nej, jag låg på soffan heeeela kvällen. Helt sänkt. Somnade vid tolv och vakande kl fem av att jag behövde snyta mig och hosta.. Låg vaken en timme men lyckades till slut att somna om. Och det här är så jäkla tråkigt! Ni vet att man i bland kan känna att ”va mysigt ändå att ligga hemma sjuk, va skönt”.. Nej, nej, nej. Det är bara vidigt. Jag har så mycket att göra och ta tag i men har ingen energi. Men nu efter att ha druckit massa te, kollat på nyhetsmorgon och skrivit lite på ett nytt projekt känner jag mig ändå lite piggare! 
Men Vanja är också sjuk (krya!) så vi bestämmde att vi måste hoppa ”Veckans fråga” i dag så nu sitter jag hemma i myskläder och en toapappsrulle nära till hands och försöker skapa lite magi bakom skärmen. Och der går helt okej men fan va det suger att vara sjuk. Hoppas det går över snabbt!! Ha en grym måndag hörrni bästa! Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hoppas du kryar på dig snabbt! Sjukstuga hemma i vår familj med. Ville bara säga att jag nämnt både dig och Vanja i min blogg, "Förebilder" Kram på dig!!

  Sandra Hedman 2016-11-15 21:20:28 http://nouw.com/sandrahedman
  Svara
 • Krya på dig! Ville även berömma dig för din härliga podd 🙂 Lyssnade på avsnittet om varför man ska skita i vad alla andra tycker iförrgår och den är PEPPIG!

  Yasmin/ We are Nodes Resblogg 2016-11-14 22:01:10 http://blog.wearenodes.com
  Svara
 • Alltså jo, i den sängen hade jag gärna legat sjuk ??

  Emilia 2016-11-14 13:26:27 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Krya på dig!! Så tråkigt att vara sjuk 🙁 men bra att ni är hemma och tar det lugnt och kurerar er så är ni snart på benen och drömkontoret igen!
  Jag bokade en klipptid nu i alla fall 😉 Love short hair! haha
  Kram

  Johanna 2016-11-14 11:44:45 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!