Veckans Inspolista ★

Lack!
Just nu älskar jag lack. Lackkjol, lackskor, lackväskor, mums! Jag köpte den här kjolen på Zara förra veckan och skulle så gärna vilja bära den som på bilden på vänster. Kanske går med ett par strumpbyxor?! Så fint!
Personlig stil!
Gick in på min favosajt Into The Gloss häromdagen och hittade en intervju med den här underbara bruttan, Barbara som är en av grundarna av Danska klädmärket Saks Potts. Och hur härlig stil har hon?? Jag blev helt kär i henne. Dock är hennes Instagram inte superkul men hoppas det ändrar sig men läs intervjun (här!) och inspireras av alla fina bilder!
Garderobsfix!
Jag var ju på Ikea i helgen och köpte grejer för att ordna upp min garderob. Nu blev jag ju sjuk så låg på soffan i går i stället för att fixa men snart så. Är så taggad på att få i ordning min garderob så jag faktiskt ser vad jag har där inne (just nu ligger det mesta i högar…..).
 
Vill ha!
Drömmer just nu om denna magiska sammetsmorgonrock, så otroligt fin och ögonnaglar som jag inte tröttar på. Så fint. Vem kan göra?? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Frida Selkirk gör grymma ögonnaglar har jag för mig. ELLER så finns det en hel del nageldekaler som är busenkla att använda. Och här hade jag tänkt att tipsa med en länk, men det visade sig att det specifika företaget jag tänkte länka tydligen lagt ned (fan), men ändå!

    Katta Kvack 2016-11-21 21:07:43 http://kattakvack.se
    Svara
  • Jag vill ha en ordentlig garderob att fixa upp!

    emzi 2016-11-14 20:44:45 http://emmelemzi.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!