Mina bästa tips när du ska söka jobb ★

Tar du snart examen, sugen på att byta bransch eller redo att söka drömjobbet? I dag tänkte jag ge er mina bästa tips på hur man kan tänka när man söker jobb. 
★ Våga lyfta fram vad som gör din unik, både i din ansökan men också på intervjun. Det kan kännas jobbigt att berätta vad man är bra på men det är supervitkigt att du gör det. Öva med en kompis eller någon från familjen innan så kommer det kännas lättare.
★ Ta för dig! Var inte rädd att ta plats på intervjun. Vänta inte bara på att arbetsgivaren ska fråga dig frågor, ställ frågor själv. För lika viktigt som det är för arbetsgivaren att du är rätt för jobbet, är det att det är rätt jobb för dig!
★ Var dig själv! Skriva inte det ”rätta” CV:et så som alla andra gör bara för att verka korrekt och duktig. Våga visa vem du är och det är även superviktigt på själva intervjun. Berätta vad som är viktigt för dig på en arbetsplats och vad du förväntar dig. Strunta i att bara säga de saker som är ”rätt”, säg det som är du. 
★ Ge inte upp! Om du inte skulle få jobbet måste du tänka att det finns fler jobb. Och om du inte fick det var det inte rätt jobb för dig, i alla fall inte nu. Kämpa vidare, det rätta jobbet finns där!
★ Ett steg i taget! Planera inte fem, tio år framöver, då är det lätt att missa möjligheter på vägen. Ha en version men planera bara ditt nästa steg och se var det leder dig! 
★ Tips! Är du eller någon du känner en grym webbdesigner? Sök jobb hos oss här!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Väldig bra tips. Jag ska förhoppningsvis inte jobba än, men man ska däremot skriva personliga brev och grejer å det är också väldigt speciellt. <3

  2016-11-17 08:17:56 http://None
  Svara
 • Åh superbra tips ju!! Det är så lätt att man går enligt en viss "mall" när man söker jobb. Men det är sjukt viktigt att visa vem man är o VÅGA visa vem man är på intervjun!

  Kristina 2016-11-16 09:19:33 http://nouw.com/kristinalicerika
  Svara
 • Tack för toppen tips! ?

  Lina 2016-11-16 08:42:35 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!