Mina varje-dag-produkter ❥

Hej fina ni, i dag tänkte jag att vi börjar dagen med att gå igenom vilka produkter jag använder varje dag, både på kvällen och morgonen.
Morgonrutin
1. Det första jag gör på morgonen är att jag använder ansiktsvatten från Bioderma för att få bort smutts från natten och för att lugna huden.
2. Efter det använder jag mina favoritpads från Exuviance som återfuktar och ger lyster.
3. Sen använder jag serum och min favorit kommer också från Exuviance och heter ”Vespera Bionic Serum”.
4. Och sen är det dags för dagkräm med SPF 50! Jag började med att använda dagkräm med solskydd i somras efter att jag var på ansiktsbehandlig och fick reda på att jag har massa solskador. Och tydligen är det lika viktigt att använda på vintern som på sommaren, tips tips! Min dagkräm kommer från Dermalogica.
Kvällsrutin
1. Jag tvättar rent med min av sminket med hjälp av en cleanser från Kiehl’s.
2. Sen använder jag en ny favorit som jag använt i ca en och en halv månad. En exfolierande ”peeling” som är i puderform. Du tar lite puder i handen, blandar med ljumet vatten och gnuggar tills det blir ett lödder som du ”peelar” med över hela ansiktet. Det gör din hy superlen och är inte lika hård som en vanlig peeling. Den kommer från Dermalogica.
3. Antingen använder jag min favokräm från Beauté Pacifiqe som verkligen hjälp mig att bli av med finnar. Och om jag har känner att jag har en finne på gång använder jag den som nattkräm.
4. Men om jag inte har oren hy med finnar och känner mig lite torr (som nu när huden måste ställa om till kylan) då använder jag en ansiktsolja. Jag har tidigare inte alls gillat det men tror bara jag testat på sommaren och då blir det lite väl svettigt men nu har jag använt det en hel del under hösten och älskar det. Min favorit hittills är denna från Dermalogica.
5. Om du känner att din hy är superhtorr nu på hösten borde du lägga en återfuktande ansiktsmask ett par gånger i veckan. Jag har precis börjat testa denna från Mádara, har dock bara testat ett par gånger så kan inte uttala mig så mycket än men du hittar mer info här!
Om ni har frågor om produkterna är det bara fråga på och tipsa gärna om era favoritprodukter!
Morning routine
1. The first thing I do in the morning is to use cleansing water from Bioderma to give my skin a clam start of the day. 
2. After that I use my favorite pads from Exuviance.
3.  Then I use serum from Exuviance, ”Vespera Bionic Serum”.
4. The last thing I do is to use my daycream with spf 50 from Dermalogica. 
 
Night routine
1. I use cleanser from Kiehl’s
2. Then I use this Daily microfoiliant from Dermalogica.
3. As a night cream I use ”Super 3 boost” from  Beauté Pacifiqe.
4. Or I use this facial oil from Dermalogica
5. If my skin is superdry I use a moisturizing mask and just start to use this one!
Let us know about your favroite products!  
❥ 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Jag blev tipsad om Ren Skincare av min hudterapeut. Är helt såld på produkterna då det finns produkter för olika hudtyper i serien. Ett hett tips om du önskar addera något!

  Elina 2016-11-16 06:49:46 http://None
  Svara
 • Vart har du köpt ditt fina duschdraperi??:)

  Hanna 2016-11-16 06:38:21 http://None
  Svara
 • Hej Jossan! Jag måste bara fråga… Duschdraperiet, när köpte du det? Jag tänker om det är värt att chansa och åka in från Bålsta till Sthlm för att hitta det. Jag tycker det är så underbart, och det finns inte på hemsidan deras. Kramis!

  Mimmi 2016-11-15 22:16:04 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!