Till alla som bor i Kristinehamn eller i närheten ★

Hej alla härliga tjejer och killar såklart som bor i eller nära Kristinehamn! Den 15 december kommer jag och Vanja och har livepoddis för er, hurra!! Det är två grymma tjejer som går i gymnasiet som styrt upp detta event genom sitt UF-företag och vi är så jäkla imponerade! Heja! Och såklart vill vi att ni kommer och lyssnar! Vi lovar att bjuda på en superhärlig kväll! Så hoppa på tåget, bussen eller ta bilen och kom och häng med oss 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! Vet du vilken tid det är?

  mimmi 2016-11-19 15:53:15 http://None
  Svara
 • Men vad roligt och synd att jag inte bor där! Kramis

  2016-11-17 12:39:27 http://None
  Svara
 • De hade man ju velat gå på 🙂

  Karina 2016-11-17 09:40:00 http://None
  Svara
 • Hej Jossan! Vill bara säga TACK och berätta att förra veckans podd där du berättade om din pissiga dag har hjälpt mig mycket. Jag är generellt en väldigt glad och peppig tjej som trivs med mitt liv, mina vänner, min omgivning och så. Jag har mycket för mig och lever och pluggar på universitetet så det är full rulle precis som jag älskar. Men ibland (sällan men det händer) får jag någon snevridning i huvudet och bara totalt dippar och då känns det PRECIS som du beskriver. Jag kan inte ta mig ur sängen och det känns bokstavligt talat som att någon trycker ner mig i sängen, jag kan inte andas, inte tänka och bara gråter så fruktansvärt mycket. Allt känns åt helvete och jag vet knapt vad jag känner för jag är så utanför mig själv. Jag vet egentligen inte riktigt varför eftersom att jag trivs med mitt liv osv. men jag blir under dessa tillfällen/dagar helt apatisk och det tar över hela mig. Jag blir SÅ RÄDD av det och jag vet inte varför det händer. Det genererar i att jag kan få ångest även dagar som inte är sådär megapissiga just för att jag blir så rädd för ångesten och för att tappa kontrollen så det ibland känns som att jag framkallar det i mitt huvud. När jag lyssnade på er podd och du delar med dig och att jag kan känna igen mig så mycket i det är så välbehövligt och gör mig mycket. Jag känner mig inte lika avlägsen från alla andra och det hjälper faktiskt att veta att man inte är ensam med att få sånna känslor. Jag har skrivit det förut och det kanske blir tjatigt men tack Jossan för att du är du och att du är så ärlig och öppen på det sättet bara du kan vara. Att du är så genuin, härlig, inspirerande, glad, snygg men samtidigt MÄNSKLIG gör dig till en av mina största förebilder. Jag kan inte nog skriva hur mycket du ger mig genom att vara du. Så tack <3

  Johanna 2016-11-17 07:32:18 http://None
  Svara
 • Hej!
  Sorry om jag kommer med en helt irrelevant kommentar, men jag har en fråga om stilmallen för din blogg! så himla snygg! men hur ändrar man så att texten på inläggen blir centrerade? och hur ändrar man radavstånd? har letat i kodmallarna men hittar verkligen inte.

  Ronja

  Ronja 2016-11-16 21:15:29 http://ronjamissler.blogg.se
  Svara
 • Välkommen till Värmland!

  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! 2016-11-16 19:09:41 http://familjeliv.se/blogg/domkallarmighannes
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!