Different is perfect ❥

I samarbete med Esprit

Fredrika har på sig leopardkappa från Esprit som ni hittar HÄR och jag har på mig hängselklänning som ni hittar HÄR.
Här är en av mina bästa vänner, Fredrika. Vi har känt varann i tio och kommer närmre varann för varje år som går. Jag älskar henne för att hon är lika mig på många sätt men också för att hon är så otroligt olik mig på andra sätt. Hon är lugn och eftertänksam medan jag är lite mer spontan och galen. Men jag kan prata med Fredrika om allt, hon är en av de personer som verkligen vet ALLT om mig. För även om vi är olika så förstår vi varann. Och vi finns alltid där för varandra. Hon är den jag vänder mig till om jag tycker något är jobbigt för jag vet att hon alltid har bra svar. 
Men vi är inte bara bra på att prata med varann, vi har också sjukt kul ihop. Vi skrattar ofta tills vi gråter och hittar alltid på roliga saker. Jag är så tacksam över att jag får ha henne i mitt liv för det blir så mycket bättre då. Jag tror att balansen mellan våra olika perosnligheter gör vår vänskap så ”perfekt”. Olika är bra. Vi lär oss av varandra. 
Love u Freddy ❥ 
I samarbete med Esprit #ImPerfect #Us2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!