Spara pengar när du shoppar skönhetsprodukter ❥

Som ni vet älskar ju jag skönhetsprodukter och letar ofta efter nya favoriter. Ett roligt intresse men som dock kan bli rätt dyrt.. Därför vill jag tipsa om en supersmart grej som Prisjakt har. Nämligen att man kan klicka på ”bevaka priset” inne på ens favoritprodukter och så får man ett mejl när priset på produkten har sjunkit. Och genom det kan du ju köpa dina skönhetsprodukter mycket billigare. Så himla bra! 
Jag har jämfört priset på mina favoritprodukter som jag alltid köper och har insett att jag kan spara flera hundralappar på att kolla upp priset innan jag shoppar! Den 25/11 är det äntligen ”Black Friday” och då kommer det göras många prissäkningar så tips att börja bevaka era favoritprodukter redan nu så ni kan passa på att köpa dem till pangpris!
Shoppa smart så får du pengar över till annat eller till fler produkter 🙂
 I samarbete med Prisjakt
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Kan du inte tipsa om bra böcker som man blir glad och peppad av? 😀

    Linnea 2016-11-18 21:26:36 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!