Ingen är perfekt ❥

Ni som lyssnat på förra veckans podd vet ju att mitt ”veckans tips” var den här boken som min fina vän Michaela skrivit. Jag är inte perfekt, tyvärr är en viktig bok som jag tycker alla borde läsa. Efter alla kommentarer och mejl jag fick efter att jag berättat om mina ångestattacker i podden förstod jag hur vitkigt det är att vi vågar tala öppet om våra problem. Att vi inte bara visar upp när livet är på topp utan att vi vågar visa de jobbiga stunderna också. Och det är precis va Michaela har gjort och jag beundrar henne för det. 
Jag har inte läst hela boken än men tror att väldigt många skulle må bra av att läsa den. Dels för att den är laddad med massa bra tips men också för att känna att man kan släppa alla måsten som finns. Att det är okej att vara som man är och för att förstå att igen är perfekt! 
Jag fick min bok av Michaela för ett par veckor sen och fick en stor överraskning när jag öppnade boken. JAG ÄR MED I DEN. Blev så himla glad när jag läste dessa ord och kan inget annat än att säga detsamma. Michaela, du är en stor förebild för mig. För att du vågar visa flera sidor av dig själv, för att du är smart, driven och sjukt företagsam, för att du är mysig, rolig och alltid har vettigsa saker att säga. Så glad över att få vara vän med dig. Kärlek till dig!! Puss J
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!