#Selfieless

Det pågår ju ständigt olika kampanjer där ute och jag jobbar med många braiga kampanjer men den här kampanjen som heter ”selfieless” jobbar jag inte med men tycker är väldigt bra att påminna sig om och därför bloggar jag om den ändå. Den handlar om att man ska göra något för någon annans skull. Att vi ska rikta kameran från oss själva och i stället fokusera på att göra något för någon annan. Och det tycker jag är viktigt att påminnas om i dag när det är så mycket fokus på hur vi ska vara, alla bilder man tar på sig själv (talar för mig själv där) och på alla krav vi ska leta upp till att det är lätt att glömma bort människorna omkring oss. Så när jag läste om #Selfieless bjöd jag direkt hem mamma på middag, hjälpte henne att boka sina flygbiljetter och lät henne kolla igenom massa av mina grejer och ta vad hon ville. 
Jag vill verkligen ge till alla personer jag har omkring mig och det handlar inte alltid om att ge presenter, utan att ge av sin tid och kärlek. Att umgås. Jag tycker jag är bra på att umgås med många av mina vänner och med min mamma men kände bara för att göra något lite extra. Jag blir alltid så känslosam när jag läser såna där grejer så jag känner lixom att jag måste göra det på en gång! Så det jag vill säga egentligen är att vi alla nog behöver påminnas om att släppa fokus en stund på vad vi själva vill ha och behöver för att för en stund skämma bort någon annan. En liten tisdagspåminnelse bara. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • så bra påminnelse också, det är ju sånt där man alltid ångrar att man inte gav mer av – sin egen tid! <3

  ISA 2016-11-22 20:25:35 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Finaste Josefin <3
  Såg på dina insta stories två handväskor med "best friends" tryck, vart kommer dem ifrån?! perfekt present till sin bästis!!
  puss du är bäst 🙂

  ellinor 2016-11-22 19:58:25 http://None
  Svara
 • Vilken himla fin kampanj! Så sant 🙂

  Lisa 2016-11-22 19:32:28 http://lisahermansson.blogg.se
  Svara
 • Josefin!!
  I dag må jeg bare si det,
  Jeg synes du er en super-inspirerende blogger, og også et jättebra menneske!! Bloggen din har så mye mer enn en vanlig moteblogg og jeg elsker elsker at du bryr deg om mer enn bare klær og skjønnhet. Selv om alt du skriver om klær og skjønnhet også er veldig inspirerande!!
  Stooooor kram från en norsk lesare! <3 <3

  Sigrid 2016-11-22 16:12:57 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!