★ Magic Monday ★

Happy Monday bästa ni, hoppas ni också har haft en strålande måndag. Jag börjad dagen med att vara sjuuuuukt trött, alla som lyssnar på podden vet ju att jag senaste tiden har blivit galet trött på morgonen, så konstigt och tråkigt men det ska jag vända nu. Jag ställe klockan på sju men kom upp ur sängen kvart i åtta, det är ju en utmaning att ta sig upp när man är så där galet trött och inte har någon tid att passa.. Men jag tog mig upp och jag tog mig till gymmet och fick en grym start på dagen 😀 
Gick direkt till drömkontoret efter passet där Vanja väntade och de här superfina plånböckerna vi fått. Så himla fina, är heeelt kär i dem!! (Från Rebecca Minkoff).
Vi installerade vår nya KAFFEMASKIN från Nespresso!!!! Så lycklig! Nu kan vi ha lyxkaffe även på drömkontoret, så himla härligt. Och vi hade det så härligt på kontoret i dag. Energin var verkligen på topp 😀 Så mysigt att dela kontor med denna magiska människa!
Sen blev det lunch på Fikabaren och vi slänge i oss varsin omelett innan jag var tvungen att sticka in till stan för möte.. 
I Mood gallerian där jag snart kommer ha en lansering för mitt hemliga projekt som jag SNART kan berätta mer om. Så peppad att jag spricker!!!!! Kommer bli så bra!!
Sen tog jag en snabbrunda på stan för att leta kamera och njöt av detta magiska julpynt!
Nu sitter jag på kontoret och försöker röja undan en del jobb och strukturera upp veckan. Jag var ju i London i ett par dagar i förra veckan så hamnade efter med ca 100 mejl och annat fix så det tar jag tag i nu! Heja denna dag, så bra! Puss J
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Å, Nespresso, en riktig miljöbov, blir lite besviken… Så himla mycket förpackning för varje kopp kaffe 🙁

  Kattis 2016-12-09 23:30:51 http://None
  Svara
 • Hei Josefin! Du inspirerer meg med bloggen din hver eneste dag!! Du er ei nydelig jente med flotte meninger og sans for interiør og stil – girlpower! Jeg lurer også på hvor de nydelige, rosa koppene med gullkant på kontoret deres er fra? Kram!

  KB 2016-12-01 20:44:14 http://None
  Svara
 • Vad heter modellen på er nespresso? 🙂

  Sara 2016-12-01 12:05:41 http://None
  Svara
 • hej! detta tips kanske du fått innan och har tyvärr inte lyssnat på podden på ett tag nu (där du kanske nämner något), men skadar ju inte att tipsa ändå! Jag har varit supertrött hela hösten men har nu börjat dricka blutsaft (typ flytande järn :)) och får direkt massa energi! Tips tips om du inte redan tar järntillskott! finns på ica, apoteket osv.
  kram

  lovisa 2016-11-29 12:01:23 http://None
  Svara
 • Hej Josefin. Vart har du köpt ditt underbara mobilskal med stjärnor på? ??

  Josefin 2016-11-28 19:10:59 http://None
  Svara
 • Hej! Skulle inte du kunna göra ett litet inlägg om att hitta reskompisar? Jag tar studenten till sommaren och är jättesugen på att åka iväg, men vill ju såklart hitta någon vettig människa att åka med (och läser den din blogg är ju det redan en start hehe) Därför tänkte jag att någon av dina läsare också kanske är ressugen!

  Sofia 2016-11-28 18:21:36 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!