Veckans fråga ★ Hur får man ett bra jobb?

Hurra! Måndag och ”Veckans fråga” är hääääär! I det här avsnittet pratar vi om hur man ska göra när man söker jobb, hur man ska vara på jobbintervjun och när man väl gör sina första dagar på nya jobbet. Hoppas ni vill kolla! Puss 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Fin och peppig vlogg! Precis vad jag behövde idag 🙂
  Kul också att ni tänker ta upp det där med att en blus eller feminina kläder också kan betyda "makt" och få ha hög status.
  Jag tänkte på det i dag, eller en sak som har med temat att göra. Jag studerar på musikhögkolan till musikproducent och på min linje är mode inte direkt det populäraste. Där är det istället trendigt att vara careless och se slapp ut. Helst ha på sig samma kläder varje dag i typ en månad och visa att man inte bryr sig om sitt utseende och så vidare. Jag går i en klass med nästan bara killar och i musikbranschen finns det nästan bara killar. Det gör tyvärr att allt som anses vara tjejigt också ses som oseriöst. Om jag kommer uppklädd och snygg till skolan betyder det litegrann att jag är "tjejig", oseriös och fåfäng.
  Detta gör att det har varit svårt för mig att kombinera mina två största intressen som är mode och musik. Jag har liksom klätt ner mig på dagarna för att inte sticka ut i skolan och inte vågat ha på mig mina fräsigaste plagg. Så himla synd! Så idag struntade jag det och klädde upp mig i en ny skitsnygg blus och sminkade mig ordentligt.. Och jag mådde så himla bra! Så från och med nu tänker jag bara tänka "fuck it!" och göra precis som jag vill.

  Haha, det blev ett långt inlägg men kände att jag ville dela med mig nu när ni nämnde ämnet 🙂
  Tack och hej!

  Lina 2016-11-30 17:56:15 http://None
  Svara
 • Något helt annat -vem vann den fantastiska tävlingen med glossybox? Har kikat in en miljard ggr i hopp om ett sånt inlägg 🙂
  Har en fin dag!

  Karin 2016-11-29 09:06:02 http://None
  Svara
 • Så himla bra tips, det där ska jag verkligen tänka på när jag söker jobb! Det känns som man även kommer vara mindre nervös när man slipper vara stressad över att agera enligt en viss mall.

  Btw, de där rosa kopparna är ju så mycket vardagsglädje, varifrån kommer dem? 🙂

  Jossan 2016-11-28 22:29:21 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!