Veckans tips ★ Undanflykter

 
I veckans poddis tipsade jag om den här tjejens Instagramkonto som är ett av mina favoritkonton. Alltid magiska bilder. Följ @undanflykter
Man blir så sugen på att äta nyttigt!
Hon lyckats alltid hitta magiska hem, hur underbar säng?
Man får följa med ut i naturen 🙂
Hon gör alltid nyttiga och goda frullisar. 
Så magisk bild!
Magiskt hem!
Ja, ni förstår ju att ni måste följa detta konto!! Puss J 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Älskar också hennes konto! Men vet du Josefin, just nu är faktiskt du min störts inspiration. Kikar in på din blogg och instagram varje dag för att få lite extra pepp. Tror du sprider mer glädje och energi i världen än du vet om. Tack för att du är du!

  Karin 2016-11-29 06:58:23 http://None
  Svara
 • Hej! Började läsa din blogg hyfsat nyligen o tycke du verkar så skön o härlig o väldigt inspirerande 🙂 Känner igen mig själv i mycket du skriver just om känslor och din personlighet. Jag brukar inte kommentera och ställa såna här personliga frågor men är i desperat behov av en objektiv åsikt. Om det är för personligt förstår jag självklart!

  Det är såklart ett kärleksbekymmer, hah. Jag har sen några månader tillbaka träffat en så fin kille. Vi började rätt oseriöst och sen var det ett litet uppehåll mellan oss men sen hitta vi tillbaka till varandra igen och det vart lite mer seriöst. Problemet är att han är fyra år yngre än mig (jag 27, han 23) och vet att ålder inte har betydelse men vart man är i livet har. Han har sen vi träffats sagt att han vill ju resa och plugga och jag har hela tiden sagt att jag tycker det är så rätt, vilket jag verkligen gör för jag själv har flyttat runt, rest och pluggat. Det är väl en av anledningarna till att jag verkligen gillar honom för han har driv. Iaf, när vi hitta tillbaka till varandra så berätta han att han bokat biljett till Sydney för att resa/bo där ett tag, vilket jag tyckte var jättekul för han och var inställd på att han skulle åka. Vi hade det underbart ihop innan han åkte och kände hur det började bli mer seriöst för oss båda, o bestämde att vi skulle ändå höras av lite och inte "göra slut" helt även om vi absolut ju inte är tillsammans. Nu har det gått några veckor och jag är ganska okej med allt på ett sätt, men på ett sätt finns han ju alltid i mina tankar och jag är livrädd att jag ska "satsa" för mycket på han då jag egentligen inte vet nånting för han vet ju inte. Vet inte när han kommer tillbaka (han har sagt att troligen är planen i vår men det vet man ju aldrig), om han kanske råkar träffa nån annan där, ja man har ju inga garantier och speciellt när det är så nytt. Detta är bara såå komplicerat. Jag ser ju mig själv som singel och sagt till mina vänner att ja jag är väl öppen för dejting men det är ju egentligen inget jag vill. Men en sak jag nästan är mest rädd för är när (och om) han kommer tillbaka om han ens vill det jag vill just pga hans ålder. Jag är redo för ett förhållande och vet inte hur han känner kring det även fast jag vet att han verkligen gillar mig och det är tyvärr alldeles för tidigt för att han något sånt prat nu samt vill inte ha det när han är där borta. GUD VAD LÅNGT DETTA VART, ber om ursäkt men jag är bara helt förvirrad idag. Vet ju att du var i "liknande" situation med ditt ex just med vart man är i livet, det är sååå svårt. På ett sätt vill jag bara "göra slut" på detta för att träffa nån som vill det jag vill, men på ett sätt så vet jag ju inte om han kanske faktiskt gör det när han väl kommer tillbaka o tanken på att inte få vara med honom igen och kunna se vad det kan bli med denna fantastiska människa gör så jag vill gråta varje gång. Ja jag är bara väldigt lost.

  Om någon har en input på detta skulle jag bli superglad, och om det är för personligt så förstår jag <3 Tack för fin blogg!
  Kram

  Tova 2016-11-28 16:40:47 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!