Min onsdag i bilder ★

Jag började dagen med att gå upp 06.45 och jag kom upp!! Har ju haft svårt att komma upp på morgonen senaste veckorna men i morse när jag visste att Josefine skulle stå och vänta på mig var det bara att gå upp 🙂 Vi yogade ett härligt gäng tillsammans med Odd Molly för att testa deras nya träningskläder, så härliga! Josefine är ju nåååågot vigare än jag men det ska det snart blir ändring på. För i januari ska jag åka och yoga med henne i Indien, hurrraaaaa, så glad! Förra året var vi ju i Costa Rica men i år håller Yogiakademin till i Indien och jag kommer åka dit en vecka och yoga och jag längtar så mycket! Den förra resan var ju den bästa resan i hela mitt liv så jag vet ju lite vad som väntar. Spana in deras resor du också om du vill ha en magisk vinterresa!

Det var fortfarande mörkt ute när vi började yoga, så mysigt!
Efter passet fick vi god och nyttig frulle från min favorit Blueberry, sjukt bra start på dagen! Ska bli bättre på att börja mina dagar med yoga och en kick-start-frulle!
Jag hann inte stanna på frullen för jag hade tid hos tandläkaren så jag tog frullen i handen och satte fart. Väl hos tandläkaren fick jag reda på att jag har TRE HÅL…….. Det är väl iof ingen som är förvånad. Jag har inte varit där på tre år och äter godis varje dag MEN tydligen inte längre. Min tandläkare som var otroligt härlig och trevlig sa att nu får det vara nog, inge mer varje-dag-godis för min del. Så nu ska jag försöka… Gick dock inte så bra ikväll men nya tag i morgon!

Efter tandis gick jag hem, duschade och drog på mig en härlig outfit. Jobbade ett par timmar innan jag mötte upp Vanja för lunch på vårt nya favritställe på Söder som heter ”Delselius”.
Vi käkade varisn trevlig och god sallad!
Som vi såklart båda fotade nog innan vi började äta! Vanja var lite härligt fransk i dag med ränder och läppstift, I love it!
Jag värnade vardagsglädjen med glittriga strumpor i orange!
Och ikväll var det dags för middag tillsammans med Lóccitane men den här otroligt härliga dukningen, så fint, så franskt!
Lóccitane är ett av mina absolut favoritmärken vad gäller produkter för kroppen. Jag fullkomligt älskar deras body lotion och handkräm. Och så är de så fina!! Snart kommer det upp ett härligt samarbete jag ska göra med dem, så kul att få jobba tillsammans med sina favoritmärken!
Hur magiskt kök? Vart är mitt hus??
Jag hade trevligt middagssällskap av beautybloggaren Isabelle!
Så god middag med tonfisk, mums!
Och sjukt god efterrätt… Jag skulle ju inte äta godis jag vet men tårta funkar väl?! Neee, kanske inte. Ska försöka att inte äta godis eller tårta i morgon.
Men oavsett så var det faktiskt en magisk ondag. Har haft så mycket energi i dag, så himla skönt! Tror det beror på att jag gick upp tidigt och började dagen på bästa sätt! Heja bra mornar! Nu ska jag snart sova så jag orkar upp i morgon 🙂 Hoppas ni har haft en fin dag! Sov gott bästa ni, puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • När åker du till Indien? 🙂
  Har nämligen också bokat, så blev nyfiken.

  Ha en bra kväll!

  Julia 2016-12-01 19:29:10 http://None
  Svara
 • Jag ÄLSKAR att du har lika svårt som jag att hålla dig borta från godissnaskande. Lycka till nu för tändernas skull! 🙂

  Emmie 2016-12-01 09:36:26 http://None
  Svara
 • Jag älskar att följa med dig en heldag!! Så kul att läsa om din vardag. :3

  Veronica Pettersson 2016-12-01 07:59:34 http://veronicapettersson.se
  Svara
 • Såå mysig dag!!

  C 2016-11-30 22:48:12 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!