20% rabatt på FuelBox ❥ Julklappstips!

Hurra!! Nu kan jag ge er 20% rabatt på årets julklapp! Bra va? Jag och Vanja har ju teamat ihop oss med FuelBox i Sverige då vi tycker att det är en genialisk grej som vi tror ALLA skulle må bättre av att ha. Och om du anger koden ”josefin20” på FuelBox.se får du alltså 20% på ett helt köp och koden gäller fram till måndag 5/12 så PASSA PÅ att köpa årets bästa julklapp nu och köp en till dig själv också såklart!  (Läs mer om FuelBox här!).
Vad är FuelBox? Det är en box med samtalskort. Det finns en vänskapsbox och en parbox. Både boxarna innehåller olika kategorier som innehåller frågor som leder till roliga, intressanta och viktiga samtal. Eftersom vi sitter allt mer framför skärmarna (datorn eller mobilen) tycker jag det är så himla viktigt att vi släpper skärmarna och umgås med våra nära och kära IRL. Och där gör FuelBox underverk. Både för din kärleksrelation, dina vänskapsrelationer, familjerelationer och relationen till dig själv!
Vänskapsboxen är ju perfekt att ta med på tjejmiddagen, att använda med släkten i jul eller att ge i julklapp till dina vänner eller familj 🙂 Bästa presenten!! Det är verkligen en så himla bra grej som jag hoppas ni testar. I veckans poddis drar jag och Vanja kort ur boxen och där bevisar vi att man verkligen kommer in på saker man annars inte skulle pratat om 😉  

Så passa på att shoppa FuelBox med 20% rabatt, använd koden ”josefin20” så får du boxen för 399 kr i stället för 499 kr. Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej finaste du! Jag har ungefär samma längd på mitt hår som du har och jag stormtrivs i det! Har dock lite funderingar över hur jag ska göra med håret på min studentbal i vår… Går ju inte direkt att göra någon uppsättning och lockar jag det tycker jag att det blir för kort. Har du några förslag på vad man kan göra med håret så att det ändå ser lite festligt och balaktigt ut? Kram, hoppas du har en fin söndag 🙂

  Sofia 2016-12-04 19:48:30 http://None
  Svara
 • Undrar om ja ska passa på till julklapp 🙂

  Karina 2016-12-04 08:39:23 http://None
  Svara
 • Vad spännande. Nu har jag beställt boxen för par. Jag ser fram emot en date med min man.

  FruBlomma 2016-12-03 09:25:51 http://www.HeyCherryBerry.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!