Jag avslöjar mitt hemliga projekt ★ Det här är happitude!

Äntligen!! Äntligen, kan jag avslöja mitt hemliga projekt jag har jobbat på i flera månader tillsammans med mitt team på Nyheter24-gruppen! Och det är ett nytt tröjmärke som heter ”happitude” där du kan vara med och designa din personliga tröja. Jag är så himla glad, peppad och tacksam för att jag fått tagit fram detta märke tillsammans med Nyheter24-gruppen som tror på mig och mina ideér! På fredag laserar vi vår webbshop där du kan designa din personliga tröja och så firar vi vår lansering med en pop up butik i Mood Gallerian, mer om det kommer på bloggen snart!
Happitude är ett glatt, härligt märke som tror på att det är detaljerna som gör livet lite roligare. En vanlig collegetröja som de flesta säkert redan har blir så mycket roligare att bära om du själv valt att skriva något härligt på bröstet! Jag tycker att de här tröjorna är ett lysande exempel på att värna vardagsglädjen som jag så ofta pratar om. 
Du kommer att kunna välja färg på tröja och tråd och välja vad du vill skriva på din tröja. Du har 15 tecken och det finns fem olika emojis att välja mellan. Och på fredag kan du alltså beställa din alldels egna happitudetröja. Börja fundera redan nu på vad du ska skriva 🙂
#Behappitude – är vår hashtag och den står för att man ska fokusera på det som gör en glad i livet. ”Have a happi attitude” – ”Be happitude”. Jag älskar, älskar, älskar det här ordet! Det sammanfattar så mycket av det jag tror på och försöker leva efter.
Ni måste ju såklart följa oss på Instagram @happitude.se
Jag är så ”happi” att dessa fantastiska tjejer är våra första ”happitjejer”, hur coola är de?! Love u och tack för en grym plåtning!
Att jag har fått göra detta märke som jag kom på för snart två år sen är en till dröm som gått i uppfyllelse för mig och det bevisar återigen att ”Dream big” verkligen funkar! Det måste jag ju såklart skriva på en tröja, ”Dream big” alltså. 
Wiiiii, jag är så galet glad just nu och längtar så att jag spricker till fredag då vi lanserar happitude.se. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni gillar det lika mycket som jag?!?!?
”Don´t worry, be happitude!”
Och glöm inte följa oss på Instagram @happitude.se (klicka här!)
PUSS J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!