Veckans fråga ★ Så gör vi för att behålla vardagspeppen!

Vilken toppendag hörrni, först happitude och nu veckans fråga :))))) Jag och Vanja får ofta frågor om hur vi ”alltid kan vara så glada och peppade” och det är faktiskt inte så svårt som man kan tro. I dag delar vi med oss om våra bästa tips om hur man behåller vardagspeppen och så berättar vi om när vi INTE är så glada och peppade. Hoppas ni vill kolla 😀 Puss J!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hejhej!
  Känner att vintertider är mode-tider men lager på lager och massa assessorer. jag är en person som alltid bara köper sommarplagg för att de ska användas "sen". Detta har lett till att min gaderob är fylld av mixade stilar men jag vill ha en satt stil att gå efter. Har ni något tips på hur man hittar sin stil? Hur gör man den så personlig som möjligt?

  Lisa 2016-12-08 18:13:59 http://None
  Svara
 • Hej fina du! Jag undrar om du skulle vilja och orka berätta mer om ätstörningen som du haft?

  Anna 2016-12-06 15:34:02 http://None
  Svara
 • Är mitt i ett uppbrott som pågått under några månades tid… Så himla svårt o lämna/komma över varann för kruxet är att vi jobbar på samma jobb.. Men vi är inte rätt för varann. Vårt sista år tillsammans efter jag flyttade ut var så destruktivt. Vår början innan vi var tillsammans var galet destruktiv.. Vi fick väl några månader som egentligen var bra.. MEN ändå så är de så svårt o komma över någon man älskat. Framförallt när man måste se personen i jobbet…
  Hur tar jag mig upp till vatten ytan?

  Sandra 2016-12-05 23:56:07 http://None
  Svara
 • så jäkla bra! Känner så igen mig i Vanjas exempel om när någon springer in i en :p haha..

  Apollonia 2016-12-05 21:18:58 http://nouw.com/Apollonia
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!