Det blir inte alltid som man tänkt sig ❥

Som jag tror ni flesta vet har jag ju precis gått ut med mitt nya märke ”happitude” som vi lanserar på fredag. Och med det kommer ju såklart en hel del jobb. Jag har tusen saker att fixa och kommer på nya ideér hela tiden. Så i söndags när jag gick ut med all info kunde jag inte sova för att jag var för pepp. Så jag sov typ 2-3 timmar den natten… I går blev klockan helt plöstligt ett på natten när jag satt vi datorn så jag la mig somnade och tänkte gå upp kl sju för att hinna beta av lite saker innan vi skulle spela in poddis, äta frukost i lugn och ro och välja en härlig outfit eftersom det var sooool i dag. Och för mig känns det dumt att inte ha en bra outfit på en soldag, haha, låter kanske konstigt men helt rimligt för mig då det är bra fotoväder.
MEN så vaknar jag och kollar på klockan och den är 8.50….. PANIK!! Jag mindes att jag klickat av några larm, jag ställer alltid typ sju larm även fast jag ALLTID BRUKAR vakna på första meeen inte i dag. Så jag flög upp ur sängen in i dusch för att tvätta håret vilket var ett måste, det var så smuttsigt… Och sen skyndade jag till drömkontoret och blev typ bara en kvart sen iof.. Men det blev inte riktigt den start jag tänkt mig. 
Så därför sitter jag här osminkad och i svart outfit (tar alltid till svarta knepet när jag har bråttom). Vi fick till en bra poddis trots mitt nyvakna jag. Men nu på eftersmiddagen har det inte gått så bra för mig. Jag började gråta över en jobbgrej, jag känner mig superstressad och asirriterad. Nu börjar det släppa men senaste timmen har inte varit rolig. Såklart handlar det om att jag har massa att fixa inför helgen, jag är nervös för hur det kommer gå men jag tror också att det har med att jag försov mig att göra. Jag är nog lite mer känslig än jag tror. Det är viktigt för mig med rutiner. Med att få en bra start på dagen för annas blir det lätt pannkaka av alltihop. Jag har ju pratat mycket om det under senaste tiden i podden. Att jag tycker det är viktigt att få en bra morgon och detta bevisar bara att det verkligen är så. Vilken tur att jag ska upp och träna med min kompis Cicci i morgon, för det ger mig verkligen en bra start på dagen. Måste säga att det redan känns bättre nu när jag ”pratat ut” med er :))) 
Nu ska jag springa och köpa massa roliga grejer till vår pop up store i Mood som vi har fre-sön (kom förbi!!) och sen blir det middag på stan. Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det blir så ibland när det är 1000 saker man gärna vill. Men glöm inte bort dig själv och din hälsa i allt – du måste också kunna hänga med. Kom ihåg tårtbitarna!! 🙂
    Du är grym, Josefin och en av de mest inspirerande kvinnor jag vet! <3

    Kramar <3

    Ida 2016-12-06 16:02:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!