Att morgonträna ★

Hej på er fina ni, hoppas ni mår toppen! Det gör jag! För jag startade den här dagen på bästa sätt. Nämligen med ett tidigt pass på gymmet tillsammans med min kompis Cissi! Och det är verkligen det ultmata sättet för mig att starta dagen. Visst känns det skitsegt när klockan ringer 06.30 och jag vill inget annat än att somna om. Men jag vet att det bara känns pissigt i några minuter för sen vänder det. Jag gör mig i ordning på tio min och sen promenerar jag till gymmet och vaknar till på väggen. Väl framme på gymmet är jag pigg och efter passet är jag klarvaken. 
Jag får verkligen så mycket energi av att kicka igång dagen med ett träningspass. Och jag blir på så bra humör! De senaste veckorna när jag hittat tillbaka till min morgonträning har jag mått så bra och haft så mycket mer energi. I love it!
Efter passet går jag hem duschar och äter gröt framför jobbdatorn. Och jag känner mig så jäkla nöjd! För jag har gett mig själv en bra start på dagen och grymma förutsättningar för att få en bra dag. Nu ska jag verkligen försöka få till detta tre dagar i veckan. Tips till er som också vill börja morgonträna, teama ihop er med en träningskompis. Bästa rådet för att komma iväg till gymmet! Heja heja!! Puss
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Josefin. En fråga – jag har just nu flyttat mig till Sverige från USA och vill hitta en bra gym för träning i Stockholm. Här du några rekommendationer? Tusend tack!

  Kelli 2016-12-09 17:34:32 http://pbnkelli.wordpress.com
  Svara
 • Jag försöker och träna på morgonen men de är inte så lätt när de dagarna ja börjar 8 på morgonen.
  men de är alltid skönt med morgonträning

  Louise 2016-12-08 19:00:51 http://None
  Svara
 • Att träna på morgonen verkar verkligen som en bra start. Ännu har jag inte lyckats med det 😀 Nåndag! Men snart skall jag gå på ett bodypump timme så det skall bli så bra!

  emzi 2016-12-08 15:01:46 http://emmelemzi.com
  Svara
 • Är så avundsjuk på såna som kan träna tidigt, jag svimmar typ bara av att åka tunnelbana för tidigt… Själv springer jag till gymmet runt 21, när det är tomt igen =)

  Mona 2016-12-08 13:53:23 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Åååh så skönt 🙂 Vill VERKLIGEN träna på morgonen, bästa starten ju? plus SÅ trött på kvällen att soffan mest ropar :)) Pendlar dock så OM jag ska träna på morgonen, måste jag gå hemifrån 05.45 typ…. så…. mja… kanske värt det?

  Josefin 2016-12-08 13:26:41 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!