Happitude är live ★ YAY!!

YAY! Äntligen ligger vi live! Såklart har vi råkat ut för massa tekniskt strul men så är det väl alltid när man ska lansera… Men det viktigaste är att vi nu är up and running och jag är SÅ PEPPAD! Vi kickade igång den här dagen med vår pop up store i Mood Stcokholm och under dagen har massa fina vänner kommit förbi och förbeställt sin happitudetröja. Såklart kom bästa Maggie och hon var happi som vanligt! Jag ska snart blogga massa bilder från dagen med alla gullisar som kom förbi! Dock har ju inte sajten legat uppe fören nu så flera av er fina som kommit hit har inte kunnat gjort sin tröja än men nu så 😀
Vi har det såå fint i vår pop up store. Så mysigt att jag ska vara här hela helgen. Ni kommer väl? 🙂
Ni kan ju såklart designa er tröja hemifrån men det är ju såklart mysigt om ni vill komma hit, äta godis, hänga och designa er tröja. Ni är såååå välkomna!
Det är verkligen en utmaning att göra den här typen av lanseringar. Att se till att allt funkar och sen acceptera att allt inte blir som man tänker sig och inse att vissa saker är utom ens kontroll men just nu är jag bara glad för nu ligger min bebis live. Dock är det fortfarande några småbuggar i vissa webbläsare som vi jobbar för fullt på att lösa men nu funkar det att göra och beställa sin tröja så får vi städa bort fläckarna lite vart efter som. För det överlever vi ju eller hur? 😉
OCH SÅKLART FÅR NI PREMIÄRRABATT!!! Ange koden: ”Behappitude” så får ni 20% rabatt på er tröja vilket gör att den bara kostar 479 kr. Bra va?? 
Nu ska jag stänga butiken för dagen och åka hem och kolla på IDOLFINALEN, så taggad!! Efter 13 timmar här är mina ben och fötter ganska trötta så det ska bli skönt att slänga sig på soffan. Men hörrni in på happitude.se och beställ er tröja med rabatten 😀 Och om ni beställer nu i helgen får ni den innan jul. Perfekt julklapp!! PUSS på er och TACK för ert tålamod i dag och TACK till alla som kommit förbi LOVE U!!!
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vad kul för er, STORT GRATTIS!!! 😀
  Säg till om ni behöver extrapersonal!! 🙂

  Yasmine 2016-12-10 17:45:37 http://www.betterwords.blogg.se
  Svara
 • Shit, vad kuuuul! Stort grattis hörru!

  Veronica Pettersson 2016-12-10 12:23:27 http://veronicapettersson.se
  Svara
 • Hej Josefin! Gud vad taggad jag är på detta märke! Vill beställa hem en svart med texten "SELF LOVE" i rött, men är osäker på storleken. Gillar storleken som du har så undrar vilken storlek det är? Tacksam för svar och tack så mycket för att du är den underbara människa som du är <3<3<3

  Filippa 2016-12-09 21:34:15 http://None
  Svara
  • Svar på Filippas kommentar.

   Jaaaa va fint :))))) Så kul!! Jag har M men tycker den är för stor… Kommer bara köra S efter. Men det beror ju på vad man gillar :)))) Så kul! Du måste tagga oss på Instagram sen så jag får se din tröja 😀 Kram!!

   Josefin Dahlberg 2016-12-09 22:19:48 http://josefindahlberg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!