Happi Girls ★

Maggie & Petra, Puss!
Jag är så glad att alla dessa fina tjejer har kommit förbi oss i Mood och gjort varsin happitudetröja. Tack bästa ni!! Nu är det dags att packa ihop våra andra dag men som ni vet är vi här i Mood även i morgon så det är bara att komma förbi om ni vill hänga och göra en egen tröja 🙂 
Fina Forni var förbi i går och gjorde en rosa tröja med texten ”Forni” på tillsammans med en blixt. Så fint 😀
Girl Power! 
De här två favoritbrudarna kom förbi och gjorde varsin tröja. Sania och Babba. Tips att följa båda dessa på Instagram och jag ösnkar att även Babba hade en blogg så man kunde få ännu mer av denna fantastiska tjej som är så jäkla cool, snygg, driven, smart och härlig! 
Joanna gjorde en superfin tröja med texten ”U smile, I smile”. Så fint!!
 
Designa din tröja på happitude.se 

 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!