Ta hand om huden i vinterkylan ❥ Mina favoritprodukter!

I samarbete med L’Occitane
Hej fina ni, i dag tänkte jag att vi skulle prata lite skönhet här på bloggen. Jag ska visa er några av mina favoriter och några nya produkter från L’Occitane jag verkligen gillar. Nu när vintern är här tycker jag det är viktigt att både bli bättre på att ta hand om huden men jag brukar också byta ut mina produkter till lite mer ”rejälare” krämer som hjälper till nu i vinterkylan när man lätt blir torr. Så nu kör vi lite vinter-skönhets-snack 🙂
L’Occitanes handkräm känner nog de flesta till, det är en av deras storsäljare och de säljer mängder av den varje dag över hela världen. Vilket jag förstår för den är verkligen grym! Nu när det är så kallt och torrt ute blir mina händer så torra så jag måste verkligen smörja in dem flera gångern om dagen. Och då är den här handkrämen min räddare! De återfuktar och gör händerna lena och fina 🙂
En annan favorit jag haft ett tag är kroppsprodukter från Mandelserien, de doftar såååå gott!! Den här krämen för kroppen är helt ljuvlig – se mer om den här! 
Tips! Om du anger koden: ”JOSEFINLOCCITANE” får du 10% rabatt 🙂
Jag har ju skrivit tidigare om att jag gillar oljor nu på vintern då jag behöver lite extra fukt. Och den här kroppsoljan (hittas här) i samma mandelserie är magisk. Jag gillar inte när man blir för oljig och känner att man måste vänta superlänge med att klä på sig. Men den här sjunker in snabbt och gör huden återfuktat och ger ett härligt glow 🙂
En annan sak som jag gillar med  L’Occitane som jag tycker är viktigt när man köper produkter, såklart inte lika viktigt som innehållet men ändå, det är att de är snygga. Och  L’Occitanes design gillar jag verkligen! De känns både lyxiga och mysiga att ha hemma!
De har en serie med Shea produkter som är helt magisk, framförallt nu på vintern. En ny favorit för min del! Här kan vi snacka om återfuktning!! Ni hittar den här!
Det finns dels den här som är rent Shea smör och har en fast konsistens som är effektiv och hjälper till om du är supertorr eller om du vill ha mjukare fötter eller kanske armbågar. Det har jag testat och den mjukgör verkligen!
Det finns flera produkter i serien och två andra krämer jag testat och gillar är Shea Body Cream som innehåller 25% shea och som alltså är mer som en kräm till skillnad från smöret och en ansiktskräm som kan användas som nattkräm om man har riktigt torr hud och annars som en fuktmask som man använder en, två gånger i veckan. Bra tips att använda fuktmask nu i vinter om ni inte brukar köra på det, det ger hyn en extra boost med fukt och det behöver verkligen i vinterkylan!! 
Så om du blir torr nu på vintern borde du verkligen testa den här serien! Och en annan bra grej med just den här serien är att den stöttar kvinnorna i Burkina Faso (Västafrika), som plockar sheanötterna till produkterna, med bättre arbetsvillkor. Så den både gör gott för dig och för de som plockar nötterna! Win Win! 
Gillar du också Lóccitane eller är du sugen på att testa lite nya härliga produkter? I så fall ska du passa på nu, för om du anger ”JOSEFINLOCCITANE” i webshoppen får du 10% rabatt på alla produkter. Bra va? Spana in webbshoppen här!
Vad har ni för braiga tips för att hålla huden mjuk och len i vinterkylan? Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var det meningen att skriva "Värstafrika" eller ?
  Du menade säkert Västafrika?

  Engla 2016-12-12 07:25:37 http://None
  Svara
 • ÄLSKAR dom!

  Karina 2016-12-12 02:59:45 http://None
  Svara
 • Mitt absolut bästa tips är ekologiska ansiktsoljan Biocalm Optimal Comfort Rescue Oil från svenska Estelle & Thild! Den är helt fantastisk och räddar min hud totalt ??

  Lotta 2016-12-12 00:03:37 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!