Min måndag i bilder ★

Jag började denna måndag med att gå upp tidigt, gjorde gröt med bär till frukost och en kopp te som jag alltid dricker på morgonen 🙂
Jag har aldrig ätit gröt i hela mitt liv fören jag fick tips av en kompis i somras och sen dess har jag gjort massa olika varianter. Så bra frulle! Och hur snygg är min telefon nu? Personligt skal från Case Factory och superfint klistermärke jag fick häromdagen 😀 Love it!
Eftersom jag var uppe i god tid passade jag på att blogga lite 🙂
Sen fick jag såklart bråttom och fick klä på mig på två min. Som tur var köpte jag den här skjortan(!) på H&M rean i går så den låg framme så den fick det bli. Så gullig! Jag brukar ju ALDRIG ha plagg med skjortkrage för jag tycker verkligen inte att jag passar i det eller i v-ringat men den här som är som en pyjamasskjorta gillade jag! Och jag fick den för 200 spänn, kap!
Jag åkte till Mood för att fixa i ordning det sista och bland annat lämna tillbaka de här fina puffarna från Jotex som jag så snällt fick låna. Så gulliga!!
Efter det hade jag ett par timmar innan det var dags för plåtning i närheten så jag satte mig på Urban Deli och plöjde en hel del jobb. Fixade sånt som legat på min dåliga-samvete-lista, fick inte gjort allt men en hel del. Skönt!
Sen kom min ena syrra och åt lunch med mig. Jag var så frusen och trött så behövde pigga upp mig med en varm, krämig pasta. Mums!
Efter lunchen anlände jag till detta MAGISKA KONTOR!! Så himla fint och hela huset var magsikt. Det låg gömt på en innergård och jag kände direkt att här måste vi ha vårt nästa kontor 😀
Jag blev avsminkad och nysminkad. Jag har ju lite fobi för att bli sminkad eller ja fobi är att ta i men jag har ju haft en hel del strul med min hy så jag vill gärna vara med och bestämma. Min hy är verkligen så mycket bättre i dag så det sitter mest i mitt huvud så det fick jag öva bort lite i dag. Som tur var var det en grym make up artist som sminkade mig och som lyssnade på mig när jag bad om att få täcka lite mer av mina röda partier 🙂
Jag blev väldigt nöjd i alla fall, en enkel vardagssminkning var teamat och det blev det ju. Tack!
Jag fotades för ett samarbete som kommer upp i vår och innan mig fotades dessa ubercoola tvillingar. Tips att följa på IG!! (hittas här!!)
Så här ser ”skjortan” ut – fin va?
Efter någon timme på detta drömkontor var det dags att smita vidare i min nya SUPERSTORA fuskpälskrage jag köpte på Zara förra veckan 😀
Och till min stora gjädle såg jag denna fantastiska kvinna på avstånd på drottninggatan och jag gick rakt emot henne och sa att jag bara var tvungen att ge henne en kram. ”Heja dig som kämpar och står upp för oss kvinnor”. Jag bad såklart om att få ta en bild och det ställde hon så gärna upp på. Som vi pratade om i senaste poddisen (hittas här!)  måste vi tänka på och hylla de kvinnor som kämpat och kämpar för kvinnors rättigeheter. Och det är ju ingen snack om att Gudrun Schyman har dragit ett tungt lass i dessa frågor! Heja dig!
Efter lite ärenden till happitude på stan åkte jag till kontoret på Karlaplan och stannade på pressbyrån på vägen och köpte mig lite pepp då jag kände att min energi var på väg att försvinna… Ett gäng tidningar som jag ska försöka hinna läsa (har en hög oöppnade hemma…), en cola, en bar och äpple. 
Jag försöker att inte dricka läsk på vardagar men det var en sån dag, jag behövde lixom bara få dricka en cola.
Jag har ju glömt visa er mitt grymma nya datorfodral jag köpte på Monki för ett tag sen. Yeeeeeeaaaaah!
Har dessa nya boots från BALD på kontoret, jag har inte haft dem än men snart så. Så snygga!!
Kolla vilket fint örhänge man får med när man köper Veckorevyn nu 😀 (jag köpte två, eller råkade köpa två upptäckte jag på kontoret men lika bra så har jag två månar!)
Jag köpte den här väskan på Zara förra veckan också. Jag har ”behövt” en lite svart väska jag kan ha när jag går ut eller när jag ska i väg på något möte (och inte behöver dator, kamera mmm….) Och den här fina med en guldfluga var jag ju bara tvungen att ha 😀 Så gullig!
Jag stannade på jobbet till sju och sen mötte jag upp några vänner på Söder men kl nio var jag helt slut, köpte med naturgodis och frukt hem och nu sitter jag i soffan och bloggar och jobbar av lite saker som är bråttom. Men ska snart ge upp. Jag känner verkligen att jag behöver vila. Min kropp är helt slut. Förra veckan med happitude var så sjukt kul men också väldigt påfrestande. Mycket jobb, stress, fix, långa dagar, saker som strulade blandat med pepp och massa bra energi. Väldigt mycket helt enkelt. Så min plan är att ge mig själv en hemmakväll själv i morgon. Typ jobba fram till fem och sen ha lite ”helg” eftersom det inte blev något ledigt i helgen. Jag ska verkligen försöka hålla det, kanske laga mat och kolla på någon serie eller göra något annat mysigt här hemma. Väldigt skönt, jag längtar!! 
Hoppas ni haft en bra start på veckan och att ni sover gott! Nu ska jag lägga mig, vi ses i morgon. Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • vilken härlig dag! och gröt är ju fantastiskt – värmande, gott och nyttigt! vad är det för sort på bilden?

  2016-12-13 16:13:06 http://None
  Svara
 • Din blogg är så fin! Verkligen vardagsglädje 🙂 Den fina almanackan du har från Kate Spade, var är den köpt? Den har varit slut på deras hemsida hur länge som helst.. tacksam för tips!

  2016-12-13 12:02:20 http://None
  Svara
 • Hörde på podden förra vevkan och den var superbra och hoppas självklart på fler!

  Enna 2016-12-13 11:24:37 http://Sayyeastofashion.blogg.se%20
  Svara
 • Har sagt det innan, men tröttnar aldrig på att säga det. Jag älskar att följa med i din vardag och älskar din blogg! Du är så inspirerande! ♡

  Veronica Pettersson 2016-12-12 23:37:44 http://veronicapettersson.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!