Jag hjälper dig med julklapparna ★ Mina bästa tips!

I samarbete med Zalando
Äntligen är det dags att köpa julklappar! Jag älskar att ge presenter men det är ju faktiskt ganska svårt att veta vad man ska ge till kompisen, syrran, mamma, pappa, pojkvännen, flickvännen, moster och kusinerna. Ja det är många klappar som ska handlas. Men lugn bara lugn, jag och Zalando hjälper dig.
Zalando har nämligen gjort en supersmart ”gift guide” som är indelad i dam (kolla här!) eller herr (hittas här!) och även i olika prisgrupper. Så smart! Och jag har valt ut mina favoritklappar som jag gärna skulle ge bort i jul!
Den perfekta julklappen till syrran, kompisen eller flickvännen tycker jag är att ge en härlig pyjamas eller lite snygga underkläder. Det är ju sånt som i alla fall jag blir glad av men sällan unnar mig själv. Och i min familj har vi haft som tradition att vi varje år får en ny pyjamas av mamma. Det står alltid ”Good night, sleep tight” på de paketen och jag blir lika glad varje gång! Den här BH:n kommer från mitt favomärke Love Stories och vem skulle inte bli glad av den? Eller den här prickiga pyjamasen från Ralph Lauren 🙂
Detta underbara underklädskit från Stella McCartney är ju bara så fint. Jag skulle bli SÅ GLAD om jag fick det i julklapp. Dessa trosor är så söta och hur fint att de står dagar på dem? En torsa för varje dag! En ganska lyxig julklapp men sååå fin! Perfekt till kompisen, syrran eller tjejen! Eller dig själv 😉

Att köpa present till sin brorsa, killkompis eller pojkvän kan ju vara lite knepigt. Jag klickade runt i ”gift guiden” och såg den här tröjan från Scotch and Soda och kände direkt gud vilken härlig, en perfekt julklapp! Snygg, härlig och rolig som personen förmodligen inte skulle unnat sig själv!
När det kommer till julklappar till mamma tycker jag en perfekt julklapp är fina accessoarer. En mössa i fint, varmt material eller en tjusig halsduk. Eller varför inte en väska i en härlig färg?
Jag har redan varit inne på pyjamastipset men måste bara säga att det såklart funkar lika bra till killen eller pappan. En lyxig och mysig pyjamas är ju verkligen en grym julklapp! 
Eller en fin morgonrock, denna från Love Stories är ju helt magisk. Perfekt till syrran eller mamma!
Hoppas ni fick lite inspiration till era julklappsinköp och glöm inte komma in Zalandos Gift Guide för dam och för herr. God jul fina ni!!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!