Varför jag är helt utmattad just nu ❥ Veckans poddis!

 
Glad poddisdag fina nu. Veckans avsnitt är här och vi hinner prata om en hel del.. Men framförallt berättar jag varför jag kände mig helt slut i går och hur jag mått senaste veckan. Det har varit väldigt mycket nu ett tag och jag klarar inte av det längre. Jag behöver andas!!
Men vi pratar även om hur en motgång kan vändas till en fördel och hur man ska tänka när det går trögt på jobbet eller i livet. Och såklart massa, massa mer. Hoppas, hoppas ni vill lyssna! Ni kan lyssna här eller i alla poddappar, sök på ”Josefin och Vanja”. Puss på er fina ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hoppas livet lugnar sig lite nu vid jul! sparar detta avsnitt till ikväll, då behöver jag mest pepp så då blir det säkra kortet med er poddis! BÄSTA <3

    ISA 2016-12-14 15:46:35 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Så bra avsnitt!!! Ni hade båda två så VIKTIGA infallsvinklar om att starta företag och strul etc!! GRYMT!!

    Charlotte 2016-12-14 14:41:20 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!