15% rabatt på mina rosa bågar ★

Nu finns ju mina rosa bågar att köpa på Nividas (hittas här!) och om ni klickar hem dem innan den 19:de får ni 15% rabatt! Ange koden: josefinx”. Snart kommer det upp bilder fårn gårikvällens event också! Puss på er!
 
 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Yay till att du klippte håret kort! 😀 Älskar ditt hår, tycker att du borde köra lite mer snebena som du hade det förr. Det tycker jag passar dig sååå bra! Skitsnygg nu också såklart haha <3

    Ellen 2016-12-15 19:48:20 http://None
    Svara
  • Hej Josefin! Skulle inte du kunna tävla ut ett par av dina glasögon. Skulle så hemskt gärna vilja ha ett par, men har verkligen inte råd efter att ha köpt oändligt många julklappar. Jag är livrädd att glasögonen ska ta slut tills dess jag har råd 😮 Grymt bra jobbat med designen, jag älskar dem! Vardagsglädje deluxe! Kram!

    Rebecka 2016-12-15 18:41:04 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!