Min helg i bilder ❥

Min helg började i fredags vid lunch. Då stängde jag igen datorn trots att mejlkorgen var full för jag var helt slut. Efter att ha jobbat konstant senaste veckorna och känt mig rejält utmattad kände jag att det var dags att lyssna på kroppen. Jag gjorde allt jobb som hade deadline och lät resten vänta till i måndag. Då är jag back on track! Så jag kickade igång helgen med myslunch tillsammans med min kompis Natta och hennes underbara son! Så mysigt!
Sen blev det en shoppingrunda på stan och jag hade på mig min happitudetröja med texten ”Dream Big” i gult. Har ni gjort någon tröja än? 😀 (Designa din personliga tröja här!)
Sen kom äntligen stunden då jag fick träffa familjens lilla jesusbarn!! Min ena syster har köpt en hund och den senaste månaden har hela familjen var på helspänd och nu är hon äntligen här. Lilla Thyra! SÅ ljuvlig, busig och underbar. Älskar henne redan!! Så jag och syrran käkade fredagsmiddag och myste med Thyra hela kvällen 😀
Men jag är ju allergisk…. Så det slutade med att jag fick åka hem med kliande utslag i ansiktet och förstörda ögon. Mina tabletter funkade inte… Så till julafton när hon kommer till mig blir det tabletter, ögongroppar och nässpray! Det är värt det! 
På lördagen åt jag frukost ute med en kompis på nya favoritstället Robin Delselius, mums!
Sen köpte jag julgran på Nytorget 😀 Så gullig!!
Och såklart gick vi förbi min favroitbutik FatCat för att köpa lite julpynt och hittade denna fin skylt. Den fick dock inte följa med hem men ändå fin 🙂
Efter lite shopping träffade jag min kompis Fredrika för lite julbak hos mig. Fina pepparkakor va?! 🙂
Och så klädde vi granen. Så gullig!
I morse tog jag en promenad i soooooolen till syrran och…..
Thyra!!!
Jag var barnvakt i några timmar och vi lekte, bet på allt… och myste!
Hon är så söt att man vill äta upp henne!! Saknar hennes lilla varma kropp så mycket nu men ska dit i veckan och hälsa på 😀
Sen la jag upp en tävling på min Instagram – Kolla här!!
Köpte blommor på vägen hem och julpyntade lite. Fint va?! 
Sen blev det en till runda på stan… Hittade massa fint på & other stories som jag ska visa er snart!
Och blev lite kär i dessa kängor från Acne, så fina men känns lite onödiga….?!?!
Min kompis Fredrika blev sugen på dessa och jag förstå henne, så fina!
Nu har jag ätit den här goda middagen, sovit lite på soffan och kollat på tv men nu ska jag städa upp lite hemma så jag blir redo för en ny vecka. Hoppas ni också haft en härlig helg! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Heej ville bara kika in och säga att du sprider såå mkt härlig energi Jossan! Blir så glad av din blogg, ska försöka ta efter dig och tänka mer positivt och vara mer glad för de små sakerna i vardagen som du verkar vara 🙂 ! Ha en fin vecka kram kram!

  Jennifer 2016-12-19 22:32:57 http://None
  Svara
 • Hundras på denna sötnos???

  EllenBckman 2016-12-19 18:24:49 http://None
  Svara
 • Jäklar, blev helt kär i de rosa Acne bootsen! 😀

  Daniella 2016-12-19 12:17:22 http://None
  Svara
 • Hej! Vart kommer banderollen "have a merry little xmas" från?

  Sofia 2016-12-19 12:03:24 http://sofiawigren.se
  Svara
 • Vad är det för ras på hunden? Så söt!!!

  anna 2016-12-19 08:30:25 http://None
  Svara
 • När du gör reklam för ditt egen företag måste du märka det som reklam/samarbete/adlink ? En liten påminnelse.

  Linn 2016-12-18 23:35:32 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!