5 inspirerande videos ★ Ni borde se!

Veronica är en av mina stilfavoriter. Hon har verkligen en egen stil som är grym! Jag fotade hennes i New York utanför Tommy Hilfiger visningen och hon är verkligen så trevlig och härlig. Bra energi. Och hur fina outfits i videon? Jag vill kopiera alla rakt av på en gång! (Kolla in mitt stilinlägg om henne här och hur du snor hennes stil)
Aurora är en så jäkla cool tjej tycker jag. Hon har sitt egna skomärke som blivit otroligt uppmärksammat och kör verkligen på en unik stil som jag älskar. Så mysigt video om hennes liv i Brooklyn!
Camille är en annan stilfavorit hos mig. Och hennes garderob är ju galen!! Måste ut och second hand shoppa NU!
Jenna är en sån jäkla cool kvinna tycker jag. Första gången jag upptäckte henne var med en intervju i någon modetidning jag köpte för några år sen. Det var då bilder på henne i coola looks på hennes färgglada kontor och jag rev ur alla bilder direkt och de ligger säkert i någon låda på vinden. Så himla inspirerande! 
Och nu till den viktigaste videon av alla – det här är inspiration på hög nivå!! Det här talet måste ni bara se och se hela, det är värt det. Heja Madonna!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • woow!! älskar henne! och härliga tjejer att inspireras av, mer sånt här härligt <3 <3

  Mathilda 2016-12-25 23:38:44 http://None
  Svara
 • Men alltså, holy shit vilket tal!

  elinceciliaelvira.se 2016-12-22 17:45:47 http://elinceciliaelvira.se
  Svara
 • Alltså Madonnas tal, så jäkla starkt äkta.

  Maria 2016-12-20 17:42:41 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!