Ny vecka ★ Lets do this!

God morgon måndag! Sista veckan innan jul och det är massa saker som ska fixas. Efter att jag kopplat bort allt jobb den här helgen och bara gjort sånt som jag tycker är härligt och mysigt har jag massa enegi och är redo för en ny vecka. Det är dels en hel del jobbprylar på gång men också julklappar som ska handlas och så ska det städas här hemma eftersom vi ska fira jul här hemma hos mig 🙂
Så jag kickar igång den här måndagen med ett härligt frukostmöte på Nytorget och sen ska jag sticka till min frisör Anna och färga utväxten… Så skönt! Efter det ska jag vara med i P5 och snacka om en nykter jul kl 14.00. Lyssna gärna! 
Tänkte även vlogga i dag och tack för alla fina kommentrar om min vlogg jag la upp i fredags – se den här!
Nu rockar vi den här måndagen, puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!