Min nya stilhörna ❥

Som jag har berättat på bloggen har jag ju ÄNTLIGEN styrt upp mina garderober hemma. Dock har jag inte gjort klart allt så ni får vänta lite till på bilder från i garderoben men snart så. Men ni ska få se min inspirationshörna. 
Jag köpte den här hyllan på IKEA och det är egentligen en kökshylla men tycker den var så fin och passade perfekt i min lilla garderobshall mellan köket och sovrummet. Jag rev ut inspirerande sidor från olika magasin och skapade en härlig mood board som jag kan inspireras av både när jag klär på mig men också för att komma i bra mood. 
På hyllan får min väskor, skor och hattar bo. 
Och så köpte jag en fin krok på Lagerhaus som ag hängde på utsidan av min garderobsdörr där jag kan hänga ett favroitplagg. Just nu hänger min nya klänning från Ralph Lauren Denim Supply som jag köpte i Mood förra veckan. Fin va? Och visst blev min stilhörna gullig? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!