Veckans poddis ★ Tack Madonna!

Glad onsdag och glad poddisdag. Hurra! En rykande färsk poddis är här och vi pratar mycket om julen i veckans avsnitt såklart. Hur ser vi på julen? Hur firar vi och hur såg julen hur när vi var små? Jag blir också lite ledsen för jag pratar om min pappa som jag alltid firade jul med och det känns så tomt utan honom 🙁 Och vi slår ett slag för att man ska fira julen precis som man vill och med de man tycker om oavsett om de är släkt eller inte. 
Och så avslutar vi poddisen med att prata om Madonnas tal som synts överallt senaste dagarna. Det mäktiga talet så fick oss att börja gråta. Och som bevisar att vi alla måste tacka Madonna för hennes modiga och starka jobb hon gjort för oss kvinnor.
Hoppas ni vill lyssna! Kärlek till er. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Lyssnar på podisen nu, på stället där du pratar om din pappa. <3

    Emma 2016-12-21 09:01:13 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!