Jag ska åka på yogaresa till Indien ❥

Alltså jag är så lycklig över att jag ska åka och yoga i Indien en vecka tillsammans med Yogiakademin. Förra vintern var jag ju med dem i Costa Rica och det var ju den bästa resan jag någonsin gjort så jag är så peppad på den här resan. Jag åker den 8:de januari och kommer hem den 17:de. Det ska bli helt magiskt! Till skillnad från förra året då jag åkte med ett gäng härliga tjejer åker jag nu själv. Eller jag kommer ju komma till en grupp med massa människor, vilket ska bli så spännande att få se vilka jag träffar där. Jag tror det kommer bli en helt annan resa då jag kommer umgås mer med nya människor och göra allt på egen hand. Så peppad!
Jag har även tänkt att ta mycket tid för mig själv mellan yogaklasserna. Läsa och skriva mycket. Det känner jag verkligen jag att jag behöver. 
Känslan av att snart få packa badkläder och sommarplagg är helt magisk. Jag är så redo! Och det bästa är att det bara är några veckor kvar! Ska ni göra något vinterresor? Puss J!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!