Min julafton i bilder ❥

Jag hade en så himla mysig julafton och jag hoppas att ni också ha de en fin dag. Vi firade som ni vet hemma hos mig tillsammans med mamma, syster och Thyra (valpen), min bästis Fredrika och hennes mamma och så fick vi lite besök på fika under dagen får pappas kusin och fru. SÅ MYSIGT!!
En dag fylld av kärlek. Love it!
Jag hade på mig en klänning jag hittade på Zara-rean i somras, slängde på en fuskpälskrage och en sidenrosett i håret 🙂
Jag och mamma fixade maten. Så gott! Jag mådde så illa i går när jag la mig, var såååå mätt. Men så gott. Hungrig idag och finns massa kvar, perfekt! 
Min bästa kompis Fredrika ❥
Thyra fick nog mest julklappar :)))))
Slängde på mig min jultröja från Gina tricot 🙂 Så härlig!
Vi har ett litet internskämt i familjen med ”Fuck off” så när jag hittade den här sovmasken i London för några veckor sen blev jag galet nöjd och blev en given julklapp till mamma 🙂
Jag fick sjukt mycket grejer till köket. Familjen tycker det är dags att jag börjar laga mat så det är väl bara att lyda. Börjar i dag!
I dag blir en lugn dag. Myser hemma med mina julisar, ska städa och fixa lite men först blir det en promenad i detta ljuvliga väder 🙂 Hoppas ni mår bra och har en mysig julhelg. Kärlek till er alla! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!