Bästa morgonrutinen som alltid funkar ❥

Som jag skrev i morse vaknade jag ju och kände mig sjukt trött och hängig. MEN så tog jag på mig mina ”positive pants” (träningskläder i mitt fall – topp och tröja från ”Run & Relax”) och tog mig till gymmet. Nu är jag hemma igen och har ätit frukost och känner mig pigg och pepp. Precis som jag vet att jag alltid gör efter min morgonträning men ändå kan det vara så svårt att komma i väg på morgonen. Men jag börjar hitta tillbaka till det och det är jag så glad över för jag mår så himla bra av att starta dagen med morgonträning. 
Jag gjord en mangosmoothie på fryst mango, mandelmjök, kokos och en nypa vaniljpulver. Mums!! Till det blev det kaffe, grön jucie och en macka. Nu är jag mätt och glad också. Vilken jäkla toppenmorgon det blev ändå! Hoppas ni får en fin dag! Puss på er bästa ni!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad härligt det låter att träna på morgonen! Vad är det du gör på gymmet? Kör du något pass eller kör du träning med maskiner? Vilka maskiner i sådana fall? Kan du inte göra ett inlägg om vad du brukar göra på gymmet? Kramar ❤️

    Amanda 2016-12-28 00:44:34 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!