Just do it ★

 
God morgon! Hoppas ni har sovit gott och haft en bra morgon. Jag vaknade och var suuuuupertrött. Somnade lite för sent eftersom jag blivit BESATT av Skam…. Så när jag vaknade hade jag ont i huvudet, var astrött och ville bara somna om igen. Allt jag ska göra i dag kändes jobbigt och jag hade ingen lust att göra något och ville bara att julhelgen skulle gå om. MEN så kom jag på att gud va tråkigt att tänka så, att känna att den här dagen bara kommer bli jobbig. Det blir ju bara ännu jobbigare för mig. Så jag bestämde mig för att ta på mig mina nya träningskläder och ta mig till gymmet. Så nu ska jag precis springa iväg så kommer jag garanterat komma hem och känna mig pigg och pepp! I bland får man ju lixom aktivt välja vilken typ ut av dag man vill ha. 
Så, put on your positive pants and dance! Puss J

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!