5 grymma boktips ★

Jag läser sällan böcker.. Jag kan räkna på fingrarna hur många böcker jag läst i hela mitt liv. MEN senaste tiden har jag köpt massa nya böcker och till och med börjat läsa en del. Så kul! Och jag är superpeppad på att packa med mig en hel del böcker till Indien och läsa massor. u ska jag tipsa om fem böcker som inspirerar på olika plan!
1. The Life-changing magic of not giving a fuck – Sarah Knight
Den här boken ser jag så fram emot att läsa mer i. Den är en handbok i hur man får ut mer av livet och hur man ska tänka för att strunta i saker som inte spelar någon roll egentligen. Hur man lever livet för sin egen skull. Jag köpte boken i London för någon månad sen och läste en del på vägen hem men bara småläst lite i den sen dess men det är den första boken jag ska läsa ut på flyget till Indien (har ju 17 timmar på mig…).
2. Dress Scandinavian – Pernille Teisbeak
Jag har redan tipsat om den här boken på bloggen men det är en av böckerna jag ser fram emot att kika mer i. Jag älskar Pernielles stil och att få henne och hennes stil samlad i en bok är ju rena drömmen. Ska plöja den och bli inspirerad till max!
3. How to be confident / How to be mindful – Anna Barnes
De här två böckerna hittade jag på Urban Outfitters för ett tag sen. Jag har bara bläddrat i dem men känner direkt inspirationen. Enkla, härliga böcker som peppar! 
De är fyllda av härliga citat och uppmaningar. De ska jag verkligen ha med mig till Indien. Pepptips!
4. Jag är inte perfekt tyvärr  – Michaela Forni
En så himla fin och bra bok som min vän Michaela har skrivit. Den hjälper att hantera ångest, hur du tar hand om ett krossat hjärta och hjälper dig att gilla dig själv – så som du är. Så himla bra bok som jag tycker alla tjejer borde läsa!
5. The Coveteur
Om du vill ha stil och inredningsinspiration är det här helt klart en coffee-table book för dig. ”The Coveteur” är en inspirationssajt som jag följt i flera år så när jag såg att de gett ut en bok köpte jag den direkt! Deras koncept är att fota hemma hos olika personer (en hel del kändisar) så man får både se garderoben och inredningen. Drömmen! 
Så härlig bok att bläddra i, så många magiska hem och garderober!
Hoppas ni fick lite boktips av mig nu och ge gärna egna boktips i kommentarsfältet 🙂 Kram på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Måste pusha för Mindy Kalings två böcker "Is everyone hanging out without me?" och "Why not me?". Har läst första och är inne på den andra nu. Så roliga, inspirerande, ärliga och motiverande. En grym kvinna som tagit sin största passion och gjort till sitt yrke.

  Jonna 2016-12-30 18:57:37 http://None
  Svara
 • Jag beställde precis en tröja! Hur lång är leveranstiden?

  Linn 2016-12-29 19:29:50 http://None
  Svara
 • Theré Lindgrens bok var såå bra! Rekommenderar den verkligen. 🙂 btw skulle inte du kunna tipsa om matchande set? Typ som ditt magiska från dry lake (som jag har letat som en gaaalning efter men det är slut överallt). Tycker det är så fint men så svårt att hitta! Kram <3

  Elin Cecilia 2016-12-29 15:21:14 http://elincecilia.itgirls.se
  Svara
 • Jag är så stolt över mitt senaste inlägg, att jag vågat lyfta ämnet kring alkohol/ alkoholfritt. Har du lust får du mer än gärna gå in och kolla och säga vad du tycker/ hur du upplever hetsen kring alkohol och framförallt nu lagom till nyår! http://halsojunkie.se.

  Sandra 2016-12-29 13:54:15 http://www.halsojunkie.se
  Svara
 • Kommer de att komma större storlekar i dina tröjor?

  Linn 2016-12-29 13:03:00 http://None
  Svara
 • Åhh!! Ska helt klart införskaffa mig The Coveteur nu, har tittat på den i några veckor men inte fått tummen ur.
  Förresten, var redigerar du dina bilder? Dom är alltid så fina!

  sallie 2016-12-29 11:44:24 http://sallie.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!