Shoppingtips till nyårsfesten ★

Äntligen har jag knåpat ihop lite nyårsinspiration till er! Men eftersom det är nyår om två dagar…… så valde jag bara plagg som ni kan köpa i butik. Alltså jag skippade alla webbshoppar. Och en hel del är ju på rea nu så det är ju perfekt att fynda så här i sista sekund för er som är som jag och alltid shoppar dagen innan eller på nyårsafton 🙂 
Spetsklänning H&M ★ Bohoklänning H&M ★ Svart spetsklänning Bik Bok
Här är tre klänningar jag gillar och som går att ha precis som de här, behövs bara lite fina accesseoarer. Den bohemiska klänningen tycker jag är helt magisk och ett stort plus är ju att den är superbekväm! Annars är det ju alltid fint med spets på nyår. 
Tyllklänning Bik Bok ★ Långklänning Zara ★ Paljettklänning Zara
Här är tre klänningar som jag tycker är superfina att ha över en tshirt eller blus. Så himla fint med lager på lager och det är ju trots allt vinter.. Paljetter är ju alltid ett säkert kort på nyår och den klänningen gör man ännu snyggare med en långärmad svart tröja under och stora örhängen. Så fint!
Volangkjol Zara ★ Paljettkjol flera färger H&M ★ Lång paljettkjoll Zara ★ Metallickjol Zara ★ Rosa kjol H&M ★ Tyllkjol H&M
Om du inte vill ha klänning på nyår finns det ju massa fina kjolar att ha. Här är några av mina favoriter som alla är superfina att ha tillsammans med en enkel topp om man inte vill vara superuppklädd. Typ en vanlig tshirt eller långärmad tröja. Om du vill vara ännu mer festligt klädd tycker jag man ska köra på en transparemt topp eller en i spets. Så fint! 
Guldörhängen H&M ★ Silverbollar H&M ★ Diadem H&M ★ Chocker Lindex ★ Strassörhängen Mango
Om det är någon gång man ska blinga lite extra är det ju på nyår. Kör all in på stora örhängen eller hårsmycken. More is more tycker jag!
Leopardväska Gina tricot ★ Grön väska Zara ★ Väsa med nitar Zara
Om du vill få in lite mönster eller färg till din look är ju ett enkelt knep att köra på en färgglad väska eller en väska i snyggt mönster. Men om du redan har mycker färg på din outfit tycker jag den här svart väska med silverdetaljer är supersnygg!
Alla skor från Zara 
Här är ett gäng skor som jag tycker är supersnygga och som passar finfint nyårsfesten. Om du inte gillar smala klackar tycker jag du ska satsa på ett par boots eller skor med tjock klack som de här i rosa sammet (så fina!). De här pumpsen med band så är himla snygga tycker jag. Alla skor som har lite extra detaljer tycker jag passar perfekt till nyår. Och varför inte ta med sig ett par fina innerskor med fluff? 
Kjol Asos  Tshirt H&M  Örhängen Mango  Boots Zara
För en gång skull har jag faktiskt styrt upp min nyårsoutift. Jag har klickat hem den här MAGISKA kjolen som kom idag. Och den är verkligen en tårta på, haha. Men ska lätt ha den, så fin och lite rolig. Till den kommer jag ha en enkel svart topp, antingen tishirt eller en långärmad transparent tröja och så matchar jag med boots och stora guldörhängen. Jag är riktigt nöjd faktiskt. Har verkligen blivit förtjust i tyllkjolar, så himla fint! 
Hoppas ni fick lite inspo av mig nu! Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!