5 saker jag gör för att vara glad ★

I dag tänkte jag dela med mig av några saker som alltid gör mig glad och som jag försöker göra så ofta jag kan 🙂
1. Jobba men det jag tycker är kul
Jag jobbar varje dag och därför är det superviktigt för mig att göra något som jag tycker är kul. Driva projekt som gör mig taggad och glad är det bästa jag vet. 
2. Träna / Yoga
Om jag har en dålig dag är den bästa medicinen att ta mig till gymmet eller till yogamattan. När jag är klar med mitt pass känner jag mig alltid glad!
3. Umgås med rätt personer
Att hänga med mina fina vänner eller med min familj är det roligaste jag vet. Jag skrattar alltid och blir alltid glad av att vara med dem. Om jag är trött och inte alls på humör för att hänga och känner för att bara stanna hemma en kväll mår jag ALLTID bättre om jag tar mig ut och umgås med mina vänner. Och jag försöker alltid träffa dem ett par dagar i veckan, det gör mitt liv rikare! 
4. Testa nya saker
Vi mår bra av att utvecklas och känna att vi klarar av olika saker. Därför blir jag glad av att våga testa nya saker i livet. Det kan vara små saker som att testa ett nytt plagg eller stora som att åka på en resa själv eller ta mig an en ny arbetsuppgift. Högt och lågt, allt påverkar oss 🙂 
5. Att ha fint omkring mig
En viktig grej som påverkar mig VARJE DAG är hur jag har det runtomking mig. Jag blir glad av att vakna upp i ett sovrum som jag trvis i, att äta frukost på en fin tallrik eller att jobba vid ett skrivbord där det finns en fin blomma och ett gulligt block. Små saker påverkar oss mer än vi tror. Det gör mig glad! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kan lägga till en nr 6 (utan inbördes ordning förstås) á la "Lyssna på Josefin och Vanja". Älskar er fantastiska inställning till livet, er syn på arbete, ambitioner, girl power…Ja, listan kan göras lång! Ni ger verkligen energi, vad ni än talar om. TACK för att ni lyser upp livet & får mig att känna att hårt slit kommer löna sig samt att våga tro på "dream big" & "work hard" i en värld där det finns så många som anser det tabu att tala om vad man vill i livet. Ni är fantastiska!

  Ida 2017-01-03 20:46:32 http://idaacarleborn.se
  Svara
 • Åh gillade detta jättemycket! Att ta sig an utmaningar och lära sig nya saker – såå viktigt för att känna sig bra tycker jag <3

  ISA 2017-01-03 17:51:43 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Jag har städat hela dagen för att slippa vara stressad vilket leder till att jag blir mer positiv. Energi!!!! Bra tips.

  Emma 2017-01-03 15:00:45 http://www.emmae.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!