Så redo för 2017 ★

Happy poddisdag på er bästa ni! I veckans poddis pratar vi om huuuuuuur jävla redo vi är för ett nytt år. Men såklart går vi igenom hur året slutade också. Hur blev julen egentligen? Och hur firade vi nyår? Hoppas ni vill lyssna!
Ni kan lyssna här eller i alla poddappar om ni söker på ”Josefin och Vanja”.
Veckans avsnitt sponsras också av  där du kan designa din egen almanacka. Drömmen!! Hur fina är de vi gjort? Älskar dem. Bästa grejen att inleda det nya året med. Och om ni anger koden G-IRLP-OWER får ni 10% rabatt så passa på!
Nu jäklar kör vi 2017! Love J
I samarbete med Personlig almanacka 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Riktigt bra podd!
  Jag har ett önskeämne för framtida podd: dejting. Tycker det är så himla svårt att träffa nya människor och har inte riktigt dejtat någon "på riktigt" sedan mitt första långa förhållande tog slut för två år sedan. Hur sjutton gör man?!? Du och vanja som är så smarta och bra, kan inte ni diskutera detta i poddisen? ?

  Malin 2017-01-05 13:58:14 http://None
  Svara
 • Men åhh så fina almanackor! 🙂

  Mathilda 2017-01-05 08:21:18 http://www.mathildalindblad.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!