Förverkliga din dröm 2017 ★

I samarbete med Dreams
Jag vet att många av er, precis som jag, har många drömmar om vad ni vill göra i livet. Resor, utbildningar och andra äventyr som ju såklart kostar pengar. Så i dag tänkte jag ge er ett grymt tips på hur ni på ett enkelt sätt kan spara ihop de pengar ni behöver för att uppfylla er dröm. En sjukt bra grej att inleda 2017 med för att få uppleva en av era drömmar under året!
Mitt tips är en app som heter ”Dreams” som på ett enkelt sätt lär dig om hur snabbt du kan spara ihop till ditt mål. Det man verkligen inser väldigt snabbt är hur mycket pengar som försvinner till onödiga saker och hur småslantar tillsammans blir ganska mycket pengar. 
Ett av mina nyårslöften är ju att jag ska laga mer mat och genom det kan jag ju spara massa pengar som jag annars lägger på middagar och luncher ute. Jag kan lätt spara in hundra kronor om dagen som jag i stället kan spara till min nästa New York resa jag ska göra i sommar. Jag lägger in vad jag drömmer om i appen, vad det kommer kosta och när det ska ske så räknar den ut det och visar hur mycket man måste spara varje dag. Så himla smart!
En annan rolig grej är att du kan gör i Dreams-appen är att spara tillsammans i grupp – tex om du och ditt tjejgäng eller du och din partner ska ut och resa i sommar. Då kan ni alla se hur ni sparar och på så sätt peppa varandra till att spara mer (men ni kommer inte åt varandras pengar såklart).
Du sparar enkelt genom att ha en stående överföring eller om du tex hoppar över den där kaffen du köper varje morgon så kan du klicka på kaffemyntet och så har du sparat 35 kronor till din dröm. Hurra!
Så ladda ner appen ”Dreams” (klicka här!). Du måste vara 18 år och folkbokförd i Sverige för att använda appen, ditt sparkonto öppnas i Ålandsbanken så det är helt tryggt och säkert och du får till och med lite ränta (0.10%).
Du kan när som helst avbryta ditt sparande och ta ut dina pengar eller så mycket som du behöver, det finns ingen bindningstid. 
Se till att 2017 blir året då du upplever din dröm. Ladda ner appen nu och börja spara! Heja heja!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar verkligen din blogg och din stil! Vart har du hittat det där magiska blocket? Överallt kan man skymta massa fina block på dina bilder och skulle gärna ha lite fler fina block så man kan bli lite extra peppad i skolan och på jobbet, vart hittar du alla dina fina? Några bra tips?

  Petronella 2017-01-10 14:36:12 http://None
  Svara
 • Hej, först vill jag berättta för dig att jag är en trogen lyssnare till din och Vanjas pod, ni är bland mina absoluta förebilder. Fantastiska människor, jag önskar dig ett långt och lyckligt liv med kärlek och lycka Josefin.
  Jag har just nu startat en blogg. jag kommer beröra Israel och Palestina konflikten där väldigt mycket. Jag vill få världen att vakna upp och faktiskt försöka göra någonting åt detta, för det är inte ok att ett land ska få finnas på andra människors beskostnad, på bekostnaden av deras död och blod.
  Jag vill göra någonting, och även om jag bara är en och därför inte har så stor makt så känner jag att jag kan göra en sak i alla fall och det är att lära andra, att göra rösterna från Gaza hörda. Detta har ingenting med Judendomen att göra, många vågar inte kritisera israel för de är rädda att bli stämplade som Antisemiter, jag kommer vara tydlig med det.
  Hur som helst, jag förstår om du inte vill hjälpa mig att sprida denna blogg, eller uppmärksamma den pga känsligt ämne, är tacksam ändå.
  Jag har kommenterat detta på Vanjas blogg också.
  Ha ett fantastiskt 2017 med alla lycka.
  bloggen heter http://wwr.blogg.se/

  ... 2017-01-07 16:37:59 http://wwr.blogg.se/
  Svara
 • Hej Josefine!
  Din stil är så himla snygg! Jag tänkte fråga dig om du vill göra ett inlägg om alla dina Levis-jeans och länka till var du har köpt dem?

  Daniella 2017-01-07 10:36:48 http://None
  Svara
 • Smart idé!

  Yasmina 2017-01-06 21:59:17 http://yasminas.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!