En dag på Yogiakademin ❥

Vi började varje morgon med att gå upp kl sju när solen gick upp och drack en kopp ingefärste i tystnad (alltså ingen pratade med varann). Jag brukade dricka den och titta ut över havet från denna magiska strand.
Så magiskt att börja sin dag här. Så vackert. 
Klockan åtta hade vi vårt första pass i en timme i vår magiska yogastudio 😀
Efter passet fick vi frukost som vi åt i tystnad och skrev i våra böcker. Varje dag fick vi en fråga att tänka på under dagen så jag satte mig med min frukost på stranden och skrev. Så bra start på dagen!
Här är vårt yogacamp. Man rörde sig lixom inte mer än 200 meter härifrån. Det behövdes lixom inte. Det känns ”långt” att gå 100 meter till för att få internet som funkade till och från så till slut skippade jag det helt. Så skönt att bara koppla bort och vara i några dagar. Mådde så otroligt bra av det och ska skriva mer om min upplevelse om resan snart.
Kl tio var det dags för vårt andra pass som höll på i ca två och en halv timme, så jäkla skönt! Våra pass varierade mellan flow, yin yoga och meditation. Eller en mix. 
Efter det andra passet var det dags för lunch som vi alltid åt tillsammans med långbord 🙂 Så sjukt god mat och jag mår så galet bra i kroppen efter sju dagar med den här maten. Känner skillnad i magen och på huden. Ska försöka fortsätta äta rent här hemma också 🙂
Och så drack vi massssssaaaa vatten hela tiden!!
Efter lunch var det ”fri lek” mellan ca halvtvå och halvfem. Då låg vi mest på stranden, badade, pratade, läste. Det var så många underbara tjejer i min grupp och vi hade så himla kul ihop så våra lediga timmar var helt magiska!
Mellan halvfem och ca halvåtta hade vi yogapass igen. Vi yogade alltså mellan 6-7 timmar om dagen. Jag mår så galet bra i kroppen nu, så vig och mjuk till skillnad från när jag kom och jag var stel som en pinne och hade ont överallt. Fantastiskt vad mycket som kan hända på en vecka. 
Eftermiddagspassen var i solnedgången, så magsikt! Efter sista passet var det mörkt ute. Vi åt middag tillsammans vi långbordet, satt kvar och pratade innan vi la oss vid ca tio-elva. Så himla skönt. Samma schema varje dag. Mådde så bra av den rutinen. Som sagt kommer det fler inlägg om hur jag haft det, vad vi gjort, vår utflykt, 40 timmar tysnad och hur hela min upplevelse var och vilka insikter jag fick under veckan. Håll utkik på bloggen så kommer det upp 🙂 Nu ska jag sova efter att ha rest i 28 timmar och håll mig vaken hela dagen (!!) Puss på er fina ni. Känns skönt att vara tillbaka. ❥
(Kolla in hur vi bodde i inlägget under)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Tack för fin läsning, yoga är underbart <3 Jag undrar var byxorna med mönster som man skymtar på 7:e bilden är ifrån och stora vackra handduken på stranden? Kram!

  2017-01-20 22:49:17 http://None
  Svara
 • Jossan vad kommer dina snygga tights ifrån (alla 3 :p) kramar!

  Sofie 2017-01-19 06:49:45 http://None
  Svara
 • Men gud så underbart det låter OCH ser ut!! Någon gång i mitt liv ska jag göra en likadan resa! <3 Hoppas du kan ta lugnet och alla nya insikter med dig in i 2017! <3
  Du är BÄST!

  Ida 2017-01-18 14:51:05 http://None
  Svara
 • Åhh jag vill också åka! Skulle du säga att man behöver ha hållit på med yoga mycket för att klara av ett sådant Läger? Och vad åt ni för mat? Veganskt? 🙂

  Emma 2017-01-18 11:41:05 http://None
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja åk! Bästa resan! Nej, inte alls. Det var några som bara typ aldrig hade yogat tidigare. Man kan lixom välja att göra det lite enklare eller mer avancerat. Det är verkligen för alla 😀 Vi åt vegetarisk mat. Massa grytor, kokta grönsaker, linser, sallad, ris, sååååå gott 😀 Hoppas du ger dig själv den resan. Du kommer växa så mycket. Kram

   Josefin Dahlberg 2017-01-19 08:01:31 http://josefindahlberg.se
   Svara
 • Det låter fantastiskt! Ska bli kul att läsa mer om din resa. Välkommen tillbaka!

  Emmie 2017-01-18 07:38:58 http://None
  Svara
 • Gud så underbart det ser ut 😀 Hur länge har du hållit på med yoga? Funderar om jag ens kommer upp (ligger och sprattlar på mattan) haha?? Btw, gjorde livstårtan häromdagen och nu har även min mamma och syrra gjort en, såå bra! Längtar tills jag får gotta ner mig i din bok med mer visdom <3 Kram

  Johanna 2017-01-18 00:52:16 http://colormelightly.wordpress.com
  Svara
 • aah vad man blir sugen på att fara på en resa nu!! Yoga verkar spännande att prova, men svårt haha!!!

  2017-01-18 00:16:12 http://None
  Svara
 • LÅTER SÅ UNDERBART!!

  Charlotte 2017-01-17 23:17:32 http://None
  Svara
 • Jossan! Så komiskt att du läser "the power of now". Det är en av mina go-to böcker när jag trillat av banan med positivt tänkande och tappat farten i livet. Idag när jag läste den så tänkte jag på dig och att jag verkligen borde rekommendera den för dig då jag tror du hade uppskattat innehållet, men det behövdes ju inte då. Den är lite svårläst ibland tycker jag, men det finns så mycket värdefulla tankar.

  Hoppas du haft en helt otrolig resa! Jag är så sugen på att själv åka iväg!! Kram<3

  Olivia 2017-01-17 22:05:35 http://devote.se/kallaste
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Ja, alltså jag både älskar och hatar den. Så jobbig och man måste verkligen ställa om sig mycket om man ska leva efter det. Men som du säger så mycket värdefulla tankar. Man får plocka det man tycker går att applicera på sitt liv <3 Gulle dig som tänkte på mig :)))) Kram!!

   Josefin Dahlberg 2017-01-17 22:10:09 http://josefindahlberg.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!